• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش براویا سونی ۴۰ اینچ

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
ممنون از راهنمایی
اما خوب من کلا به خودمم اعتماد ندارم
داداش جسارت نباشه ، اما شما که به خودتون اعتماد ندارید ، ما باید چجور بهتون اعتماد کنیم؟؟
ببینید تو این سایت معمولا بر اساس اعتبار و سپس امتیاز خرید و فروش و اعتماد میشه. خوب ، مواردی هم هستش که دو طرف نمیتونن بهم اعتماد کنن که میان یه نفر باسابقه و مورد اطمینان طرفین معامله رو واسطه قرار میدن ، و اینجوری معامله با اطمینان انجام میشه.

درسته اینجا جنس های کار کرده و نو و.... خرید و فروش میشه ، اما شما به اینم فک کنید که یه گوشی مث آیفون 5 یا اس 4 یا وان حداقل قیمت آکشون 2 تومن هست که اینجا به راحتی خرید و فروش میشه. پس امتیاز و سابقه ی کاربرا چندان بی ارزش نیست!

کلام آخر اینکه بنده هدفم راهنمایی شما بود و شما صاحب جنس و اختیار هستد.
با آرزوی موفقیت برای شما

MR_nitro

Registered User
لایک‌ها
22
داداش جسارت نباشه ، اما شما که به خودتون اعتماد ندارید ، ما باید چجور بهتون اعتماد کنیم؟؟
ببینید تو این سایت معمولا بر اساس اعتبار و سپس امتیاز خرید و فروش و اعتماد میشه. خوب ، مواردی هم هستش که دو طرف نمیتونن بهم اعتماد کنن که میان یه نفر باسابقه و مورد اطمینان طرفین معامله رو واسطه قرار میدن ، و اینجوری معامله با اطمینان انجام میشه.

درسته اینجا جنس های کار کرده و نو و.... خرید و فروش میشه ، اما شما به اینم فک کنید که یه گوشی مث آیفون 5 یا اس 4 یا وان حداقل قیمت آکشون 2 تومن هست که اینجا به راحتی خرید و فروش میشه. پس امتیاز و سابقه ی کاربرا چندان بی ارزش نیست!

کلام آخر اینکه بنده هدفم راهنمایی شما بود و شما صاحب جنس و اختیار هستد.
با آرزوی موفقیت برای شما

ممنون داداش
ولی‌ من ترجیح میدم فروشم حضوری باشه
که طرف بیاد مغازرو ببینه
پس بقیه مشتریام چی‌ که میان
من فروشگاه مرکزی پاناسونیک دارم
یه دفعه مالمو بردن که دیگه اعتماد به کسی‌ ندارم
بازم ممنونم

arven11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3