• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برنامه ارسال SMS کاملا رایگان بدون نیاز به شارژ و یا چیزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوستان امروز برنامه ارسال SMS کاملا رایگان بدون نیاز به شارژ و یا چیزی دیگه رو برای فروش گذاشتم.

این برنامه 100% تست شده و هیچ مشکلی نداره دوستانی که می خوان می تونند اعلام کنند تا براشون SMS تست ارسال بشه.

در این پکیج آموزش این برنامه به صورت فارسی و مولتی مدیا موجوده.ولی اونقدر راحته که نیاز به آموزش ندارید.

این مجموعه قبلا هم توسط دوست دیگه به فروش می رسید.

قیمت این مجموعه با هزینه پست پیشتاز = 6000 تومن

دوستان جهت دریافت می تونند همینجا اعلام کنند.

یا حق

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
اصلا کار درستی انجام نمیدی. لا اقل جای دیگه تو یه فروم دیگه تاپیک میزدی که من نمیدیدم.

این کارت واقعا بهم بر خورد. لطفا هرچه سریع تر تاپیک مربوطه رو حذف کن.

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
درود

دوستان امروز برنامه ارسال SMS کاملا رایگان بدون نیاز به شارژ و یا چیزی دیگه رو برای فروش گذاشتم.

این برنامه 100% تست شده و هیچ مشکلی نداره دوستانی که می خوان می تونند اعلام کنند تا براشون SMS تست ارسال بشه.

در این پکیج آموزش این برنامه به صورت فارسی و مولتی مدیا موجوده.ولی اونقدر راحته که نیاز به آموزش ندارید.

این مجموعه قبلا هم توسط دوست دیگه به فروش می رسید.

قیمت این مجموعه با هزینه پست پیشتاز = 6000 تومن

دوستان جهت دریافت می تونند همینجا اعلام کنند.

یا حق
میشه یه فیلم بزارید ؟
بعد هم اینکه : تا کی این نرم افزار کار می کنه ؟

physics

Registered User
لایک‌ها
31
عجب با حال شده این نرم افزار
100 تا صاحب پیدا کرده

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
میشه یه فیلم بزارید ؟
بعد هم اینکه : تا کی این نرم افزار کار می کنه ؟

این نرم افزار اختصاصی فروشگاه ماست و بدون راهنمایی های ما ممکنه هر لحظه نتونید ازش استفاده کنید.
و خرید از منبع غیر ما به هیچ وجه مورد تایید نیست.

واقعا نمیدونم به صاحب تاپیک چی بگم. ای کاش قبل از فروش نرم افزار به صاحب تاپیک ازش یه تعهد نامه میگرفتم

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
میشه یکی یه توضیح بده این نرم افزار چجوری کار می کنه من یه نسخه می خوام اگه کسی توضیح بده

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

ساسی جان هیچ کجای این برنامه ننوشته که مال فروشگاه شماست.میشه توضیح بدید بدونیم ؟؟؟
نکته دوم این برنامه خارجی هست و هیچ کسی جز خارجی ها صاحب این برنامه نیستند.
و بنده هم هیچ کجای این تاپیک اعلام نکردم مال بنده هست.پس هر کسی داشته باشه می تونه صاحبش باشه تا موقعی که کپی رایت اجرا بشه.
نکته دیگه اینکه شما در تاپیکتون اعلام نکرده بودید که کسی حق فروش نداره.و نمی تونستید این کارو کنید چون بازم می گم این برنامه خارجی هست.
نکته دیگه گذاشتن اتوران روی 1 برنامه ملاک این نیست که برنامه برای شخصی بشه یا بخواد اونو به نام خودش ثبت کنه.
نکته اخر این که با گفتن این جمله مردم رو دنباله نخود سیاه نفرستید و به فکر منفعت خودتون نباشید.
این نرم افزار اختصاصی فروشگاه ماست و بدون راهنمایی های ما ممکنه هر لحظه نتونید ازش استفاده کنید.
و خرید از منبع غیر ما به هیچ وجه مورد تایید نیست.

من به شخصه می تونم بگم که 100% کار می کنه و هیچ مشکلی براش بوجود نمیاد.

یا حق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
میشه یکی یه توضیح بده این نرم افزار چجوری کار می کنه من یه نسخه می خوام اگه کسی توضیح بده
درود

دوست قدیمی این برنامه 100% عملی هست.مطمئنا با این قیمت ما پشیمون نمیشی.
البته می تونید از برادر ساسی که ادعا میکنه صاحب امتیاز این برنامه هست خرید کنید.

یا حق

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
درود

ساسی جان هیچ کجای این برنامه ننوشته که مال فروشگاه شماست.میشه توضیح بدید بدونیم ؟؟؟
نکته دوم این برنامه خارجی هست و هیچ کسی جز خارجی ها صاحب این برنامه نیستند.
و بنده هم هیچ کجای این تاپیک اعلام نکردم مال بنده هست.پس هر کسی داشته باشه می تونه صاحبش باشه تا موقعی که کپی رایت اجرا بشه.
نکته دیگه اینکه شما در تاپیکتون اعلام نکرده بودید که کسی حق فروش نداره.و نمی تونستید این کارو کنید چون بازم می گم این برنامه خارجی هست.
نکته دیگه گذاشتن اتوران روی 1 برنامه ملاک این نیست که برنامه برای شخصی بشه یا بخواد اونو به نام خودش ثبت کنه.
نکته اخر این که با گفتن این جمله مردم رو دنباله نخود سیاه نفرستید و به فکر منفعت خودتون نباشید.

من به شخصه می تونم بگم که 100% کار می کنه و هیچ مشکلی براش بوجود نمیاد.

یا حق

این نرم افزار رو همین الان لینک دانلودشو بچه ها همه جا پخش کردن. اما اونطوری به درد هیچ کس نمیخوره. مهم اون آموزش اختصاصی ما و اون شکل و شمایل زیبایی هست که ما طراحی کردیم و فیلم آموزشی و غیره. ایناش کاملا اختصاصی برای فروشگاه منه. فکر نکنم بتونی منکر اینا بشی.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
این نرم افزار رو همین الان لینک دانلودشو بچه ها همه جا پخش کردن. اما اونطوری به درد هیچ کس نمیخوره. مهم اون آموزش اختصاصی ما و اون شکل و شمایل زیبایی هست که ما طراحی کردیم و فیلم آموزشی و غیره. ایناش کاملا اختصاصی برای فروشگاه منه. فکر نکنم بتونی منکر اینا بشی.
درود

هیچ کجای این برنامه اسمی از شما و فروشگاهتون آورده نشده.
در مورد آموزش هم خوب مجموعه ای که دست بندست هم این اموزش ها رو داره شما هم می خواهید منکرش بشید ؟؟
بنده هیچ اسمی از شما و چیزی که ربط به شما داشته باشه ندیدم دوست عزیزم.

یا حق

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عزیز یه اطلاعاتی بده این برنامه باید روی گوشی نصب بشه روی گوشی اندرویدی اجرا میشه یا واسه کامپیوتره و احتیاج به اینترنت داره

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
درود

هیچ کجای این برنامه اسمی از شما و فروشگاهتون آورده نشده.
در مورد آموزش هم خوب مجموعه ای که دست بندست هم این اموزش ها رو داره شما هم می خواهید منکرش بشید ؟؟
بنده هیچ اسمی از شما و چیزی که ربط به شما داشته باشه ندیدم دوست عزیزم.

یا حق

واقعا دزدی تو روز روشن نوبرشه نمیدونستم همچین کاربری باشی. اولا به زودی تاپیکت پاک میشه. دوما کاری نکن تو بخش شکایات ازت شکایت کنم و سابقتو بد کنم.

در ضمن این نرم افزار بدون تضمین فروشگاه اصلیش که منم هیچ تضمینی نداره و ایشون خودش خریداره و تضمینش هیچ اعتباری نداره.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
من یه نسخه می خوام اگه کار نکنه کلت و می کنم ( شوخی )

چیکار کنم من الان :دی

شماره حسابت و بده منم آدرس و برات پ.خ کردم :)

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
عزیز یه اطلاعاتی بده این برنامه باید روی گوشی نصب بشه روی گوشی اندرویدی اجرا میشه یا واسه کامپیوتره و احتیاج به اینترنت داره
درود

دوست عزیز باید روی pc نصب بشه. و نیاز به نت داره.

هیچ مشکلی هم نداره. به هم همه های دوستانی هم که دارن شلوغ می کنند توجه نکن. طبیعی هست.

یا حق

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
من یه نسخه می خوام اگه کار نکنه کلت و می کنم ( شوخی )

چیکار کنم من الان :دی

شماره حسابت و بده منم آدرس و برات پ.خ کردم :)
به محض اومدن ورژن جدید این نرم افزار از کار میوفته و تنها منبعش ماییم که به مشتریای قبلی جدیدشو میدیم

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
این همون پکیجی نیست که من پارسال می فروختم؟؟؟ جناب ساسی و باقیه بچه ها از خود من تهیه کرده بودن

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان اگه دنبال سود جویی باشن نرم افزار + کد فعال سازیش رو در اختیار سایر دوستان به رایگان قرار میدم.

خواهشا هیچ کسی هم ادعای مالکیت نکنه.:wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا