• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برنامه ارسال SMS کاملا رایگان بدون نیاز به شارژ و یا چیزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان اگه دنبال سود جویی باشن نرم افزار + کد فعال سازیش رو در اختیار سایر دوستان به رایگان قرار میدم.

خواهشا هیچ کسی هم ادعای مالکیت نکنه.:wacko:

خود برنامه که ریختست همه جا مهم اون رمز سرویس اینترنتی ارساله که مثل اینکه یکی گیر آورده داره میفروشه:دی

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
واقعا دزدی تو روز روشن نوبرشه نمیدونستم همچین کاربری باشی. اولا به زودی تاپیکت پاک میشه. دوما کاری نکن تو بخش شکایات ازت شکایت کنم و سابقتو بد کنم.

در ضمن این نرم افزار بدون تضمین فروشگاه اصلیش که منم هیچ تضمینی نداره و ایشون خودش خریداره و تضمینش هیچ اعتباری نداره.

درود

اولا درست صحبت کن.
دوما بنده کار خلاف شرع و عرف نکردم که نگرانش باشم.
سوما بنده هم سر اون معامله ای که با هم داشتیم به خاطر 600 تا تک تومنی بنده رو به سیخ کشیدی که چرا دیسک خام هارو واست نفرستادم.( 3 تا دیسک خام 200 تومن ) و با لحن بسیار بدی صحبت کردی و این همه هم همه فقط باعث میشه چهره سر شناس شما بیشتر سر شناس تر بشه.
4 - از چی می خوای شکایت کنی ؟؟ از جنسی که خریدم و خارجی هم هست و هیچ چیزی از شما توش ثبت نشده ؟
5- سابقه ما پیش خدا خراب نباشه برادر . اگه این کاربرایی که من می شناسم و از شناختی که نسبت به من و سابقم دارند باید خودشون قضاوت کنند.
ساسی جان با این کارات نه اعتبار من میره زیر سوال نه اینکه شما معتبر میشی ( البته دوستان همه می دونند شما همیشه دنباله جنجالی )
در مورد بسته شدن تاپیک هم دست مدیران هست.
همر موقع بگن خودم ادیت می کنم نیاز نیست اونها توی زحمت بیوفتن.

یا حق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
به محض اومدن ورژن جدید این نرم افزار از کار میوفته و تنها منبعش ماییم که به مشتریای قبلی جدیدشو میدیم
درود
فعلا کار می کنه. و با این دروغ ها نمی تونی این جماعت رو سر کیسه کنی.

یا حق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
این همون پکیجی نیست که من پارسال می فروختم؟؟؟ جناب ساسی و باقیه بچه ها از خود من تهیه کرده بودن
درود

به به رفیق قدیمی چه عجب از این ورا.کم پیدایی حاجی.
جالب شد که خودت اومدی و واسه همه آشکار سازی کردی.
ما داریم از اول داد می زنیم مالک این برنامه ما نیستیم و کسی دیگست.ولی کجا بود گوش شنوا.

یا حق

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
کاربر sasy23
اگه شما مدرکی داری که این نرم افزار ، محصول اختصاصی فروشگاه شماست که تو تاپیک قرار بده .
وگرنه تاپیک رو از بحث اصلیش منحرف نکن .
اگه نتونی از طرف مدیریت باهاتون برخورد میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا