• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برنامه فوق العاده افزایش بازدید

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان گلم ، من از وقتی به انجمن پرشین تولز آمدم خیلی خوش حالم دوست های خوب ، مطالب خوب ، مدیران و ناظران خوب ... استقبال خوب .... ...... خیلی زیاد هستش

که اگه بگم تو صفحه جا نمیشه !!!! خلاصه از انجایی که فهمیدم می تونیم در این بخش کسب در آمد کنیم ! خوب منم یه چیز هایی واسه فروش دارم ...

خیلی خوب من امروز یه نرم افزار فوق العاده افزایش بازدید رو دارم که در هر 1 ثانیه 1000000 تا بازدید می زنه یعنی می تونید یه وبلاگ در عرض 1 ساعت میلیون ها میلیون بازدید داشته باشید

رتبه در گوگل رو هم پایین نمی آورد بلکه می برد بالا !!! من خودم ازش استفاده می کنم و خیلی راضی هستم خلاصه این نرم افزار رو می فروشم اگه کسی خواست

مبلغ : 5 هزار تومن رو به شماره حساب : 616222732 و شماره کارت : 6037 7013 0158 2745 به نام امير پورجوادي نزد بانک کشاورزي واريز نمايند .

در ضمن بعد واریز شماره ارجاع رو برایم بفرستید منم در همان لحظه نرم افزار رو به شما خواهم داد موفق باشید .... یا علی مدد ...

داداش من الآن وبلاگتو دیدم نوشته بازدید دیروز 48172 در صورتی که شما میگین این نرم افزار 1000000 بازدید در هر ثانیه با آی پی متفاوت میده مگه خودت از این نرم افزار استفاده نمیکنی ؟؟؟

asregsm

Registered User
لایک‌ها
20
منطقیشو بخوای حساب کنی اصلا این مورد نشدنی هست . چون فرض کنیم که 100000 تا آیپی رو با پروک-س.ی وصل میکنه به سایت که بازدید بزنه . خوب . اولا هیچ سروری یه همچین پروک-س.ی نمیده . در ثانی هر آی پی برای وصل شدن به حداقل 5 ثانیه زمان میخواد ( در حالت خیلی خیلی خوب با پهنای باند اختصاصی ) چون یه Request به سرور میده و یه جواب ار سرور میگیره که مجوز اتصال به رو داره یا نه ! تازه بعد از اینکه مجوز صادر بشه باید وصل بشه به سایت که بزدید بزنه . که این خودش یه نوع D-DOS محصوب میشه . حالا شما حساب کن که میگی در یک ثانیه 10000... تا بازدید میزنه !!!! بخوام بیشتر توضیح بدم تا صبح باید بنویسم :D...
(این یک نظر کاملا شخصی بوده از نظر برنامه نویسی و بحث فلوچارت این سیستم . نه توهین به کسی کردم و نه کسیو خراب کردم. نتیجه = این کار نشدنی هست )

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید چند روزی نبودم آخه اینترنتم قطع بود ...

اسم نرم افزار فرق می کنه در ضمن من از این نرم افزار استفاده نمی کنم !

Lord Programmer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مگه این فروم صاحب نداره !!! برنامه رایگان مردم میزارین برا فروش ؟؟؟ باو بیاین جمع کنین این کاربرا دزدتــــــــــــــون

این برنامه من خودم با همین دست های خودم نوشتم و کاملا رایگان که یه مشت آدم دزده ... میفروشنش و یه دسته آدم احمق که اندازه ... نمیفهمن میرن میخرنش و نمیفهمن برنامه رایگانه بعدشم این برنامه ورژن 1 و پر از باگ و خطا هیچ تاثیری روی الکسا و رنک گوگل نداره فقط بازدید غیر واقعی ارسال میکنه(بگذریم از این که روی خیلی از سایتها ارور Not Support Webgozar میده)

ورژن های 2 و 2.6 برنامه هم نوشته شده ولی اینبار بدون باگ ، بدون خطا ، بازدید 100% واقعی ، سرعت 10 برابر ، کاهش رنک الکسا ، افزایش رنک گوگل ، ارسال referer به صورت لیستی ، پشتیبانی از تمامی سیستم های آمارگیری و.....

سرعت برنامه هم در سیستم های معمولی 100 بازدید در دقیقه و در VPS حدود 1000 بازدید در دقیقه

ولی اینبار رایگان نیست و روی سریال CPU فعال میشه

عکس از محیط برنامه : http://1.lordprogrammer.ir/dl/image/hiter2.6.gif

اطلاعت بیشتر در : Lord of Programmers - LP Automatic Hiter V2.6

ولی فروش برنامه رایگان از دزدی بدتره !!!

Last edited:

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
مگه این فروم صاحب نداره !!! برنامه رایگان مردم میزارین برا فروش ؟؟؟ باو بیاین جمع کنین این کاربرا دزدتــــــــــــــون

این برنامه من خودم با همین دست های خودم نوشتم و کاملا رایگان که یه مشت آدم دزده ... میفروشنش و یه دسته آدم احمق که اندازه ... نمیفهمن میرن میخرنش و نمیفهمن برنامه رایگانه بعدشم این برنامه ورژن 1 و پر از باگ و خطا هیچ تاثیری روی الکسا و رنک گوگل نداره فقط بازدید غیر واقعی ارسال میکنه(بگذریم از این که روی خیلی از سایتها ارور Not Support Webgozar میده)

ورژن های 2 و 2.6 برنامه هم نوشته شده ولی اینبار بدون باگ ، بدون خطا ، بازدید 100% واقعی ، سرعت 10 برابر ، کاهش رنک الکسا ، افزایش رنک گوگل ، ارسال referer به صورت لیستی ، پشتیبانی از تمامی سیستم های آمارگیری و.....

سرعت برنامه هم در سیستم های معمولی 100 بازدید در دقیقه و در VPS حدود 1000 بازدید در دقیقه

ولی اینبار رایگان نیست و روی سریال CPU فعال میشه

عکس از محیط برنامه : http://1.lordprogrammer.ir/dl/image/hiter2.6.gif

اطلاعت بیشتر در : Lord of Programmers - LP Automatic Hiter V2.6

ولی فروش برنامه رایگان از دزدی بدتره !!!

آقا دستت دردنکنه من از سایت قبلیت که اولش ۱ نداشت دانلود کردم که الان به شیلتر رفته
واقعاً باحال بود .
آقا یک لطفی بکن این یکی ورژن را هم مثل قبلیه رایگان کن اگه این کار را بکنی واقعاً ممنونت میشم .

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هندونه ! واسه ما نرم افزار گزاشت ! خخخخخخخخخخخخخخخ

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان دیگه این تاپیک رو ادامه ندید شرمنده !

انتقال موتور جستجوگر ملی میهن سرچ از روی وبلاگ بر روی هاست !

با سلام امروز ادرس جدید میهن سرچ رو براتون می زارم اینبار روی هاست هستیم و دیگر هیچ مشکلی نداریم اسکریپ شماره 1 به فروش می رسد قیمت 80 تومت

اینم آدرس جدید
موتور جستجوگر میهن سرچ | mihan-search.TK
کلیک کن بهترین هارو ببینید .............

ali.najafi

Registered User
لایک‌ها
33
ایبشون یک کلاه بردار کامله سر منم کلاه گذاشته
سرتون کلاه نره حیف که نمیتونم امتیاز منفی بدم اگه نه ده تا میدادم :|

بالا