SasyMankan6-9
Registered User
عزیزم سورس داری که کار کنه؟ برای همین ال پی اتوماتیک هانتر
آره دارم
عزیزم سورس داری که کار کنه؟ برای همین ال پی اتوماتیک هانتر
سلام دوستان گلم ، من از وقتی به انجمن پرشین تولز آمدم خیلی خوش حالم دوست های خوب ، مطالب خوب ، مدیران و ناظران خوب ... استقبال خوب .... ...... خیلی زیاد هستش
که اگه بگم تو صفحه جا نمیشه !!!! خلاصه از انجایی که فهمیدم می تونیم در این بخش کسب در آمد کنیم ! خوب منم یه چیز هایی واسه فروش دارم ...
خیلی خوب من امروز یه نرم افزار فوق العاده افزایش بازدید رو دارم که در هر 1 ثانیه 1000000 تا بازدید می زنه یعنی می تونید یه وبلاگ در عرض 1 ساعت میلیون ها میلیون بازدید داشته باشید
رتبه در گوگل رو هم پایین نمی آورد بلکه می برد بالا !!! من خودم ازش استفاده می کنم و خیلی راضی هستم خلاصه این نرم افزار رو می فروشم اگه کسی خواست
مبلغ : 5 هزار تومن رو به شماره حساب : 616222732 و شماره کارت : 6037 7013 0158 2745 به نام امير پورجوادي نزد بانک کشاورزي واريز نمايند .
در ضمن بعد واریز شماره ارجاع رو برایم بفرستید منم در همان لحظه نرم افزار رو به شما خواهم داد موفق باشید .... یا علی مدد ...
مگه این فروم صاحب نداره !!! برنامه رایگان مردم میزارین برا فروش ؟؟؟ باو بیاین جمع کنین این کاربرا دزدتــــــــــــــون
این برنامه من خودم با همین دست های خودم نوشتم و کاملا رایگان که یه مشت آدم دزده ... میفروشنش و یه دسته آدم احمق که اندازه ... نمیفهمن میرن میخرنش و نمیفهمن برنامه رایگانه بعدشم این برنامه ورژن 1 و پر از باگ و خطا هیچ تاثیری روی الکسا و رنک گوگل نداره فقط بازدید غیر واقعی ارسال میکنه(بگذریم از این که روی خیلی از سایتها ارور Not Support Webgozar میده)
ورژن های 2 و 2.6 برنامه هم نوشته شده ولی اینبار بدون باگ ، بدون خطا ، بازدید 100% واقعی ، سرعت 10 برابر ، کاهش رنک الکسا ، افزایش رنک گوگل ، ارسال referer به صورت لیستی ، پشتیبانی از تمامی سیستم های آمارگیری و.....
سرعت برنامه هم در سیستم های معمولی 100 بازدید در دقیقه و در VPS حدود 1000 بازدید در دقیقه
ولی اینبار رایگان نیست و روی سریال CPU فعال میشه
عکس از محیط برنامه : http://1.lordprogrammer.ir/dl/image/hiter2.6.gif
اطلاعت بیشتر در : Lord of Programmers - LP Automatic Hiter V2.6
ولی فروش برنامه رایگان از دزدی بدتره !!!