برنج ها مربوط به همه جای مازندران.هر جا یه نوع کیفیتی داره.اما این که بگیم اونجا بهترین هست اصلا درست نیست و این حرف مطلق نیست.ما یه جاهای مازندران برنج برداشت میشه که از گیلان و فریدونکنار هم خوشپخت تر و لذیذ تر هست.برتری برنجهای شمال نسبت به هم بطور نسبی است و مطلق نیست.درباره ارگانیک هم گفتم.منظورتون از عکس برای انتخاب چیه؟روی عکس طارم یا هاشمی یا شیرودی بودن رو میشه تشخیص داد و انتخاب کرد؟
خب اینکه برنج گیلان بهترین هست دیگه تقریبا همه می دونن.بهترین برنج رو روستای سالکده و دو سه تا روستای همون محدوده دارن از توابع شهرستان آستانه اشرفیه.چون در جلگه رودخانه بزرگ سفید رود واقع شدن و غنی ترین زمین های زراعی در ایران رو دارن.برنج های این منطقه(هاشمی،دم سیاه و صدری) فوق العاده هست.
ارقام کشت شده در مازندران هم کمی متفاوت هستن.گرچه در سال های اخیر حرکات خوبی انجام شده و کشاورزان مازندرانی رو آوردن به برنج های با کیفیت تر به جای ارقام پر محصول که نه عطر دارن و نه طعم.(البته بماند که بعضی از دوستان در مازندران برنج خودشون رو به اسم برنج آستانه می فروشن به اشخاص از همه جا بی خبر که اکثرا هم تهرانی هستن.)
در مورد عکس منظورم این نبود که می شه تشخیص داد برنج چه نوعی هست.برای تشخیص اینکه چه مقدار شکسته داره احیانا.یا چطور سفید شده (آیا بارون خورده هست یا نه،کامل سفید شده یا نه و...)و اینکه تا حدی هم می شه تشخیص داد یکدست هست یا خیر مخلوط داره.این مورد به فروش شما هم خیلی کمک می کنه اینجا،چون کاربرای اینجا سخت اعتماد می کنن.و اگر بدونن چیزی خوب هست و اطمینان بیشتری پیدا کنن،خیلی راحت تر مشتری شما می شن.و شک نکنید فروش شما چند برابر می شه.اینجا مشتری عمده زیاد هست.
در مورد ارگانیک بودن هم،از زنبور پارازیتوئید تریکوگراما استفاده کردید یا،موارد دیگه؟ اگر + اون توضیحاتی که دادید،از تریکوگراما هم استفاده کرده باشین.برنج ارگانیک شما ارزش خوبی داره.