• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برنج ارگانیک و برنج های دوبارکشت شمال(معطرو باکیفیت)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
استارتر عزیز فرمودن که برنج ۲بار کشت رو از نظر کیفیت و عطر و طعم تضمین میکنن همه جوره
و قرار شده ارسال بشه ،اگر عینا فرمایششون درست باشه،هم خانواده ی خودمون،هم کل خاندانمون،هم بچه های اینجا میریزیم سرش برای خرید :-D
اگرم غلط باشه که دیگه خراب میشه همه چی :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
بعد اینکه پوریا کیفیت برنج و تایید کنه منم میخرم حتما :D
پوریا مچکریم :d

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا اگه کسی خریده در مورد کیفیتش بگه که همه بدونن.

dadash2000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

برنج شما مربوط به کدوم قسمت مازندران هست؟ غرب ،مرکز؟ ...

بهترین برنج رو در ایران و حتی جهان گیلان داره.
اما قیمت های شما برای برنج مازندران بد نیست.تقریبا مثل بازاره.البته تا کیفیت چی باشه.

اما منظورتون از ارگانیک چی هست؟ من کارشناس گیاهپزشک هستم .کمی توضیح بدید.

مورد دیگه اینکه لطفا مقداری از برنجتون رو روی یک زمینه سیاه قرار بدین و عکس ماکرو ازش بگیرین.اینطوری بهتر می شه انتخاب کرد.
با سپاس

برنج ها مربوط به همه جای مازندران.هر جا یه نوع کیفیتی داره.اما این که بگیم اونجا بهترین هست اصلا درست نیست و این حرف مطلق نیست.ما یه جاهای مازندران برنج برداشت میشه که از گیلان و فریدونکنار هم خوشپخت تر و لذیذ تر هست.برتری برنجهای شمال نسبت به هم بطور نسبی است و مطلق نیست.درباره ارگانیک هم گفتم.منظورتون از عکس برای انتخاب چیه؟روی عکس طارم یا هاشمی یا شیرودی بودن رو میشه تشخیص داد و انتخاب کرد؟

amycus carrow

Registered User
لایک‌ها
7,568
برنج ها مربوط به همه جای مازندران.هر جا یه نوع کیفیتی داره.اما این که بگیم اونجا بهترین هست اصلا درست نیست و این حرف مطلق نیست.ما یه جاهای مازندران برنج برداشت میشه که از گیلان و فریدونکنار هم خوشپخت تر و لذیذ تر هست.برتری برنجهای شمال نسبت به هم بطور نسبی است و مطلق نیست.درباره ارگانیک هم گفتم.منظورتون از عکس برای انتخاب چیه؟روی عکس طارم یا هاشمی یا شیرودی بودن رو میشه تشخیص داد و انتخاب کرد؟

خب اینکه برنج گیلان بهترین هست دیگه تقریبا همه می دونن.بهترین برنج رو روستای سالکده و دو سه تا روستای همون محدوده دارن از توابع شهرستان آستانه اشرفیه.چون در جلگه رودخانه بزرگ سفید رود واقع شدن و غنی ترین زمین های زراعی در ایران رو دارن.برنج های این منطقه(هاشمی،دم سیاه و صدری) فوق العاده هست.
ارقام کشت شده در مازندران هم کمی متفاوت هستن.گرچه در سال های اخیر حرکات خوبی انجام شده و کشاورزان مازندرانی رو آوردن به برنج های با کیفیت تر به جای ارقام پر محصول که نه عطر دارن و نه طعم.(البته بماند که بعضی از دوستان در مازندران برنج خودشون رو به اسم برنج آستانه می فروشن به اشخاص از همه جا بی خبر که اکثرا هم تهرانی هستن.)

در مورد عکس منظورم این نبود که می شه تشخیص داد برنج چه نوعی هست.برای تشخیص اینکه چه مقدار شکسته داره احیانا.یا چطور سفید شده (آیا بارون خورده هست یا نه،کامل سفید شده یا نه و...)و اینکه تا حدی هم می شه تشخیص داد یکدست هست یا خیر مخلوط داره.این مورد به فروش شما هم خیلی کمک می کنه اینجا،چون کاربرای اینجا سخت اعتماد می کنن.و اگر بدونن چیزی خوب هست و اطمینان بیشتری پیدا کنن،خیلی راحت تر مشتری شما می شن.و شک نکنید فروش شما چند برابر می شه.اینجا مشتری عمده زیاد هست.

در مورد ارگانیک بودن هم،از زنبور پارازیتوئید تریکوگراما استفاده کردید یا،موارد دیگه؟ اگر + اون توضیحاتی که دادید،از تریکوگراما هم استفاده کرده باشین.برنج ارگانیک شما ارزش خوبی داره.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من خودم هم به ایشون پخ کردم، حداقل 100 کیلو هاشمی عطری میخوام (سه خانوار)، ولی چه جوری میتونم تست کنم یا حداقل ببینمش؟؟
هنوز جواب نگرفتم...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اجازه بدید برنج من برسه،نتیجه رو توی تاپیک اعلام می کنم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من فکر کنم به عنوان اولین مشتری از pt دیروز برنجم رو تحویل گرفتم ( دوبار کشت طارم عطری درجه یک ) . میتونم بگم نسبت به قیمت کیفیت برنج عالی بود . البته نظر تخصصی نمیتونم بدم ولی در مقایسه با برنجی که تو خونه داشتیم مصرف میکردیم ( دم سیاه درجه یک شرکت برتر با قیمت کیلویی 10000 تومن ) برنجی که دوستمون فرستادند از نظر طعم بهتر بود ، از نظر قد کشیدن برنج و پخت مثل همون بود ، از نظر قیمت بهتر بود و از نظر بو شاید کمی برنجی دم سیاه بهتر بود البته بعد از مدتی بوی برنج دم سیاه از بین رفت و شاید به قول دوستمون گرده ایی چیزی بهش زده بودند .
در کل من از خریدم کاملا راضیم و احتمالا دوباره مزاحمشون میشم .
با تشکر از دوست عزیزمون .

salimiA

Registered User
لایک‌ها
49
حاجی ارگانیکت یعنی هیچ سمی استفاده نکردید برای دفع افات ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا