برای بار چندم خرید کردم
و کاملا راضیم...
سلام دوست عزیز پ.خ دادم ظاهرا متوجه نشدین من برچسب چراغ های عقب 206 و آینه های بغل 206 و میخوام و یه چیزیم میخوام روی فرمانش بکشم در مورد طرح هم واسه چراغا همون طرحی که عکسشو گذاشتین برا آینه ها یچیزی که با 206 نقره ای بخونه و روکش واسه فرمان هم یه چیزی تو مایه های مشکی مات یه سوالیم که دارم از خدمتتون اینه که چراغای اون 206 سفیدی که تو عکس اول تاپیک هست ،رنگشون قرمز بوده یا مشکی؟ چون من چراغام قرمز هست و میخوام دقیقا مثل اون عکس بشن.
لطف کنین قیمت این سه قلمی رو که گفتم رو بهمراه نحوه پرداخت و ارسال بهم بگید چون من دقیقا نمیدونم چند متر لازم میشه تا حساب کنم ولی شما میدونید در ضمن من ساکن تبریزم
خیلی ممنون
احتمالا مشکل از سایت بوده حالا اون چراغها قرمز بودن یا مشکی؟ همون 206 سفیدو میگم؟اگر چراغا قرمز بودن بدرد من میخوره...این طرح و برا آینه بغل و چراغای عقب میخوام فک کنم 2متر کافی باشه درسته؟حدودا 2 مترم فیلم مشکی مات میخوام واسه زه سپر پس باید نسبت به آب و نور و خش مقاوم باشهسلام
پیامی نرسیده بود!
احتمالا مشکل از سایت بوده حالا اون چراغها قرمز بودن یا مشکی؟ همون 206 سفیدو میگم؟اگر چراغا قرمز بودن بدرد من میخوره...این طرح و برا آینه بغل و چراغای عقب میخوام فک کنم 2متر کافی باشه درسته؟حدودا 2 مترم فیلم مشکی مات میخوام واسه زه سپر پس باید نسبت به آب و نور و خش مقاوم باشه
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
خوشم اومد واقعا" کارتون خیلی تمیزه
این کربنه ک داخل کنسول 206 رو زدین عکس دارین کامل ازش ببینم ؟ + عکسی ک کاپوت کربن باشه : دقیقا کدوم مدل؟
و سقف هم شفاف مثل پانوراما :v پانوراما عکساش هست که
ممنون میشم بتونم عکسا رو ببینم اگه موجوده
بعد اینکه آدرستون کجاس ؟ قیمت ها و هزینه نصب چجوریاس ؟ قیمت ها هم هست ، نصبم فعلا کار گرفتیم مجالش نیست!
جمعه ها هم هستین ؟ خیر
ممنون ^_^
+ اون اولین عکسه که چراغ 206 هست پشت 206 سفیده
اون چند در میاد ؟ اون طرح چاپیه 1*1 مترش 50 تومن
طرحش چیه ؟ بزرگتر داری عکسشو ؟ هرچی بخواین طراحی میشه
روی چراغ فابریک بزنی همین میشه ؟ یا باید چراغم مشکی باشه ؟ :| فرقی نداره
ممنون
سلام،خسته نباشید
ممنون به خاطر تاپیک خوبتون
بنده ی 206 به رنگ نقره آبی دارم که می خوام سقف و کاپوتش که به علت آفتاب سوختگی رنگش رفته رو روکش به رنگ خود ماشین بکشم
چند سوال خدمتتون داشتم
ابعاد سقف و کاپوت به تفکیک چقدر است و برای هرکدام به چند متر برچسب نیاز است، لطفا هزینه را برای هرکدام به تفکیک بنویسید.
راستی برچسبی که میخوام بزنم به رنگ فابریک نقره آیی خود ماشین است
جواب ما رو ندادیا :|
تلفن دادی فقط :/
من عکس خواستم با چند تا سوال :|
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-برچسب-در-همه-طیف.410848/page-21#post-9100184
سلام اقا اسماعیل خسته نباشید
برای 405 نقره ای میخوام دور تا دورش فیبر بزنم مثل این 206
چند متر لازم هستش ؟ قیمتش چند در میاد ؟
توی تاپیک دیگتون منبع اگزوز زدید دو لول 320 تومن . صداش چطوره ؟ ی توضیحی میدید ؟
هم منبع رو میخوام هم برچسب فیبر رو
فقط نصبش سخت نیستش تو اون قسمتا ؟
- برای روی داشبورد ، داشبور باید باز شه ؟مشاهده پیوست 528268 مشاهده پیوست 528269