• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برچسب در همه طیف

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69
دوست عزیز یه سوال داشتم.موقع شستن ماشین اب زیر این طرح ها میره و میمونه ، و باعث لک بدجوری میشه روی رنگ.
میشه یه توضیح بفرمایید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

سلام
پ.خ شد
مخلص...

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
آقا از این طرح جدید که رو چراغ عقب 206 زدی داری ؟اگه هست قیمتشو پ خ کن
در ضمن نحوه نصبش رو هم بهم بگو

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
اسماعیل جان سفارش من رسید ممنون ولی این طرحی که فرستادید خیلی با اون طرحی که من میخواستم متفاوته عزیز

من طرحی که رو گلگیر 206 بود میخواستم شما طرحی که با شماره "1" معرفیش کردی ارسال کردی
این 2 طرح خیلی از نظر رنگ و شکل و طرح متفاوت هستند
حالا باید چیکار کرد !!؟

نمیدونم چرا اصرار دارید که اون طرحی که برام فرستادید همونی هست که رو گلگیر 206 هم بوده
بین این 2 طرح خیلییی خیلییی زیاد تفاوت هست و شکل های بسیار زیادی هست که تو این 2 طرح اصلا مشترک نیستند .

-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
---------------------------------------------

شما فرمودی کاغذ ضد خش مبفرستی و تاکید هم کردی با کیفیت شیشه ای و ضد خش و HD و ... الان با ناخن رو کار اروم کشیدم رنگ پخش شد و اون قسمت که با ناخن کشیدم کلا سفید شد :))
ضد خش یعنی این داداش ؟
بماند که اون طرحی که من میخواستم رو نفرستادی و چیز دیگه فرستادی حالا جنستم که اونجور گفتی نیست .
:)

ممنون ازین که جواب اعتمادو اینجور دادید شما هم
موفق باشید .

Last edited:

Aminhp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اسماعیل جان سفارش من رسید ممنون ولی این طرحی که فرستادید خیلی با اون طرحی که من میخواستم متفاوته عزیز

من طرحی که رو گلگیر 206 بود میخواستم شما طرحی که با شماره "1" معرفیش کردی ارسال کردی
این 2 طرح خیلی از نظر رنگ و شکل و طرح متفاوت هستند
حالا باید چیکار کرد !!؟

نمیدونم چرا اصرار دارید که اون طرحی که برام فرستادید همونی هست که رو گلگیر 206 هم بوده
بین این 2 طرح خیلییی خیلییی زیاد تفاوت هست و شکل های بسیار زیادی هست که تو این 2 طرح اصلا مشترک نیستند .

-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
---------------------------------------------

شما فرمودی کاغذ ضد خش مبفرستی و تاکید هم کردی با کیفیت شیشه ای و ضد خش و HD و ... الان با ناخن رو کار اروم کشیدم رنگ پخش شد و اون قسمت که با ناخن کشیدم کلا سفید شد :))
ضد خش یعنی این داداش ؟
بماند که اون طرحی که من میخواستم رو نفرستادی و چیز دیگه فرستادی حالا جنستم که اونجور گفتی نیست .
:)

ممنون ازین که جواب اعتمادو اینجور دادید شما هم
موفق باشید .

سلام منم طرح 1 رو گرفتم و نصب کردم به نظر من کیفیت مناسب و خوب بود

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام منم طرح 1 رو گرفتم و نصب کردم به نظر من کیفیت مناسب و خوب بود

برای کیفیت شاید برای شما مطلوب بوده و شاید هم واقعا نهایت کیفیت همینی بود که برای من هم ارسال کردند ولی به اون صحبت هاشون که ضد خش هست و .... مصداق نداره وقتی من با ناخن اروم میکشم رنگ پاک میشه و یا پخش میشه
به هر حال کیفیت رو میسپارم به گفته ی خود اسماعیل جان که گفت بالاترین کیفیتی بوده که میتونسته بزنه و منم میگم چشم مشکلی نیست
اما جدا از کیفیت من مشکل اصلیم این هست که این طرح به هیچ وجه اونی که من میخواستم و میخوام نبوده و نیست
اینش مشکل اصلی هست من به هیچ وجه این طرح رو نخواستم !

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
برای کیفیت شاید برای شما مطلوب بوده و شاید هم واقعا نهایت کیفیت همینی بود که برای من هم ارسال کردند ولی به اون صحبت هاشون که ضد خش هست و .... مصداق نداره وقتی من با ناخن اروم میکشم رنگ پاک میشه و یا پخش میشه
به هر حال کیفیت رو میسپارم به گفته ی خود اسماعیل جان که گفت بالاترین کیفیتی بوده که میتونسته بزنه و منم میگم چشم مشکلی نیست
اما جدا از کیفیت من مشکل اصلیم این هست که این طرح به هیچ وجه اونی که من میخواستم و میخوام نبوده و نیست
اینش مشکل اصلی هست من به هیچ وجه این طرح رو نخواستم !

;)شایدم یوزر دوم استارنر باشه نمایش مشخصات: Aminhp - PersianTools Forums

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69
منم فعالیت این جوری زیاد دارم! یوزر سومم یعنی؟!

حرفتون جالب نبود
موفق باشین

ای بابا...

نمونه های جدید اظافه شد...

دوست عزیز لینک اکثر تصاویر پکیده بهتره تو انجمن آپلود کنی ماندگار باشه.

سلام
درست شد...
مخلص...

ali2240

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوست عزیز
برای داخل رونیز چیزی داری؟
ممنون میشم pm کنید

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
بیا این اضافه دریافتی بابت شمع ها رو به من بده قبل از اینکه برات مشکل ساز بشه داداش

بالا