farid.shift
Registered User
- نوشتهها
- 395
- لایکها
- 4
فقط فروش
موجوده.........
سلام.سلام داداش معذرت میخوام میخواستم فرق بین میدبیس و میدرنج رو بدونم ؟؟ جز کامپونت ها حساب میشن ؟؟؟؟
و دیگه اینکه یه ساب 304 قدیمی پایونر دارم با یه 6975 قدیمی پخشم هم 6050 پایونر هستش رو 206 هاچبک میخوام ببندم . چه آمپیلی رو صلاح میدونین که بهترین کیفیت رو بهم بده ؟؟؟ یه اس20 هم دارم اگه لازمه اونو هم ببندم . خیلی صدای 304 رو دوس دارم فقط حیف که فقط رو طاقچه میشه بست .با توجه به اینکه vccs هستش به نظرت هیچ راهی نداره بزارمش تو صندوق ؟؟؟
ممنون اگه وقت داشتی جواب سوالاتمو بدی اگه هم سرت شلوغ بود که فدای سرت داداش
مرسی داداش دمت گرم .سلام.
فرق بین میدرنج و مید بیس در فرکانس های اجرایشونه.مید بیس بیشتر به از صداهای مید به سمت صداهای فرکانس پایین اجرا میکنه.میدرنج محدوده فرکانسیش رو صداهای مید هستش
ساب 304 هم خیلی صدای نرم و دلنشینی داره.به نظر من بزن رو باکس سیلد 30 لیتری.ولی بیشتر از 150 وات نده بهش.vccs هم مخفف voice coil cooling sistem هستش.یعنی کویل سرد شونده روش هستش.
آمپلی هم واسه وسایل شما هرچیزی میشه زد.یه 4 کانال معمولی از برند معتبر بگیرین جواب میده
s20 هم بفروش یه جفت باند گرد واسه در جلو یا یه جفت کامپوننت ببند که استیج جلو خیلی مهم هستش.
باز سوالی بود در خدمتم.
کامپوننت ارت کوییک دارم سری vtekمرسی داداش دمت گرم .
شرمندم داداش رو درا جلو با سیستم موجودم چه کامپونتی پیشنهاد میکنی ببندم داداش ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیز سیستمم تلفیقی قدرتی کیفیتیه ، سابم cvx تو یه باکس 55 لیتریه ، جلو کامپوننت سری H هرتز دارم عقب رو به تازگگی فروختم جاش خالیه ، نسبت به این Vtek وسوسه شدم ، ماشین پرایده ، نظر شما چیه؟ صداش با استیج جلو جور میشه؟ خودم برنامم یه ست کامپوننت هرتز برا عقب بود
یعنی شما کواک Vtek رو به جای HSK165 پیشنهاد میدین؟ قیمت HSK 165 رو هم بدید بی زحمت
سلامسلام همشهری
داداشم یه جفت باند دایره معمولی داری بمن بدی ؟ کارکرده و نو فرق نداره فقط سالم باشه .. برای درای جلو میخوام