a_m_i_r_b_o_y
Registered User
سلام. نه متاسفانه. آیفون 5 جنس خوب دارم ولی 4 نهسلام دوست عزیز ، طرح اصل و با کیفیت آیفون4 داری ؟
اگر موجود داری لطفا قیمت بده ، تشکر.
سلام. نه متاسفانه. آیفون 5 جنس خوب دارم ولی 4 نهسلام دوست عزیز ، طرح اصل و با کیفیت آیفون4 داری ؟
اگر موجود داری لطفا قیمت بده ، تشکر.
سلام نه متاسفانه اینا سوکتی انباطرى گوشى هاير w910 داريد؟
سلام نه متاسفانه اینا سوکتی ان
ولی اگه خواستین گوشی رو بفرستین با باتری خرابش واستون باتری میسازیم.
اراکادرس کجاست؟
هزينش چقدره؟
يا على چه زياداراک
معلوم نمیکنه ولی شما کلا با پست و همه چیز 50 تومن در نظر بگیر
نوت 3 مدل جدید آمده 4 هسته ای واقعیه. رمش تو آنتوتو زده 2 . ولی تو cpu-z زده 512. گوشی قدرتمندیه. کیفیت قاب و صفحه بالاتر و سرعت خیلی بالاتری داره نسبت به مدل قبلی. در کل با اصلش اصلا قابل تشخیص نیست.حجم ویدیو ها بالاست
رم گوشیها چقدره
نوت ۳ رمش ۲هست؟
بله موجوده.سلام و خسته نباشین
ببخشید نوت سه رنگ سفید موجود هست؟
شما تظمین میکنین گوشیو؟
خداییش رمش چقدره؟
به نظرتون میتونه 2 سال دووم بیاره؟
و اینکه خرید چطوری هست؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
ببشخید اگه میشه چندتا از خود گوشی عکس بگیرین تا کامل گوشیرو از نزدیک ببینمبله موجوده.
رمش 512
اگه درست استفاده بشه عمرش با گوشی اصلی تفاوت نمیکنه حتی بهتر از خیلی گوشی های اصلی هست ک ای سی EMMC میسوزونن!
خرید به صورت نقدی فقط . تماس بگیرین راهنماییتون کنم.
سلام فعلا ک موجودی ندارم تموم شده. الان آیفون 5s بهترین کیفیت موجوده.ببشخید اگه میشه چندتا از خود گوشی عکس بگیرین تا کامل گوشیرو از نزدیک ببینم
و اینکه این گوشی میتونه بازی real racing 3 رو اجرا کنه؟اگه میشه یه فیلم از اجرای بازی رئال راسینگ 3 رو بزارین؟اگه اجرا کنه من صدرصد میگیرم
خیلی ممنون میشم
شرکت سازندشون Media tek هست. اون ک صفحش شکسته هم تقریبا 6 ماهه فروش رفته.اگه 100 درصد میخواید شمارتونو برام بزارین بمحض رسیدن باهاتون تماس میگیرمسلام
از این نوت 3 ها کی میاری؟؟ شرکت سازنده شون چیه؟؟ banehgsm هستش؟؟
در ضمن اونی که میگی شکسته عکسش باز نمیشه اگه میشه یه بار دیگه آچلودش کن تا ببینم وضعیتش چجوریه؟
شرکت سازندشون Media tek هست. اون ک صفحش شکسته هم تقریبا 6 ماهه فروش رفته.اگه 100 درصد میخواید شمارتونو برام بزارین بمحض رسیدن باهاتون تماس میگیرم
داداش 4 هسته ای هست اما رم همشون ک تا حالا آوردیم 512 بوده. اما سرعتش خیلی عالیه گوشی. چه رنگی میخواید؟جنس خوب وبا کیفیت میخوام
اگه چهار هسته ای و رم یک آوردید باهام تماس بگیریرد 09147644552
تقریبا کی میرسه؟ از چین میارید؟ باز هم میگم که جنس خوب میخوام