سلام چرا پاسخ دادم همه رو اگر ندادم امر کنید پاسخ بدم خدمتتونشماره واتساپ نذاشتن که
منم بدم نمیاد سفارش بدم
سلام چرا پاسخ دادم همه رو اگر ندادم امر کنید پاسخ بدم خدمتتونشماره واتساپ نذاشتن که
منم بدم نمیاد سفارش بدم
برای دوستان PT = 500
بله چشم به زودی دسته بندی رو بر اساس سایز بندی ها روی وبسایت و هایلایت پیج قرار میدم حتماSize 43
بنظرم دسته بندی رو سایزها داشتید خیلی خوب بود
یک نفر دونه دونه بگرده بعد از یه کفشی خوشش بیاد که سایزش نباشه اذیت میشه
بار دارم بازم همه رو قرار ندادم حجم عکسا بالاست و کارها تکراری میشه اگر همه رو قرار بدم واتساپ پیغام بدید یا همینجا پخ بدید من در خدمتتون هستمراه ارتباطیتون رو میگید ؟ واتساپ
همین موارد بودن ؟
شماره واتس اپتون تو پست اول قرار بدیدسلام چرا پاسخ دادم همه رو اگر ندادم امر کنید پاسخ بدم خدمتتون
نمیدونم چرا نیست اما مطمئنم که گذاشته بودم ....با این حال انجام شد و در پست شماره قرار داده شد...ممنونم از راهنماییتونشماره واتس اپتون تو پست اول قرار بدید
کسی شماره ای نمیبینه
سلام عزیز ارادت ارسال شد خدمتتون واتساپسلام مهندس جان 43 44 هرچی هست برام عکساشو بفرست ممنون
یکم سرچ کنید شمارشونم هست )))شماره واتساپ نذاشتن که
منم بدم نمیاد سفارش بدم
ارادتسلام عزیز ارادت ارسال شد خدمتتون واتساپ
ارادت یه پیام بدید شمارتون بیاد بالا چون من هیچ پیامی از طرف برو بکس پی تی ندیدم حقیقتش یک 43 ایی پیام دادن که خدمتشون پاسخ دادم شماره تو پست اول هست چک کنین لطفاارادت
قربان خدمتتون واتساپ هم خیلی وقته پیام دادم
42 میخواستم
عزیز جان خط 4000 خط شخصی بنده است ...شما به خط کاری فروشگاه پیام بذارید چون اونجا پاسخگو هستم الان توی خط شخصیم دیدم پیامتون رویکم سرچ کنید شمارشونم هست )))
هنوزم جواب ندادن
فکر کنم یک هفته شد
سلام تایید میشه ....ارسال براشون انجام شد ... مبارکشون باشه ...انشالله به خیر و سلامتی پاشون کننند ...دو جفت نیوبالانس به قیمت 1500 از ایشون خرید کردم منتظرم بفرستن
ارادتمند بله تایید میشه ....منم بهشون سفارش دادم که ه ی اینده قراره ارسال کنن