نظرتون در مورد zte geek چیه آقا امیر؟ قیمتی هم رده گوشیهای پیشنهادی شما رو داره!
آنتوتوش که حدود 27-28 هزاره!
پیشنهاد میکنید خریدش رو؟
با رایتل مشکلی نداره؟
و اینکه تو سایت زدید Google Play Store نداره، مشکلی ایجاد میکنه؟
اگه سفارش بانک باتری که تو سایتتون هست رو هم همراه گوشی بدیم، هزینه پست یا گمرکی اضافه میشه؟
یا به صورت یک پکیج بسته بندی میشه و ارسال میشه؟
بنچمارکش در antutu4 به بعد، میشه 20 هزار...که خب وقتی ما گوشیهای ThL w200s و coolpad f1 رو داریم بامشخصه هاشون، اونها برتری نسبی دارند..
با رایتل مشکلی نداره..درکل خرید همون zte هم مساله ای نداره
باید از برنامه هایی مثل Blackmart و.... استفاده کنید
سلام عزیز گوشی inew v3 موجود دارید قیمت چند
خیر و فقط سفارشی..
582 تومان هزینه سفارشش از چین هست
این گوشی های coolpadخوبن؟!مشکل دار نیستن؟!coolpad f1بهتره یا inew v3?!ظاهرا گوشی کول پد گوشی جالبی هست
خیر، این نمودار فروش سه ماهه اول و دوم 2013 درخود چین هست...در شش ماهه آخر، coolpad به رتبه دوم قدم گذاشت...
امیدوارم جسارت بنده رو ببخشید
منظورتون از عبارت فوق تعریف از دوربین P780 و مذمت دوربین دو گوشی بعدی هست
یا عکس این موضوع، یا کلا داستان به صورت دیگه ای هست؟
p780 دوربینش درحد 5 مگاپیکسل معمولی یا ...هست ولی اون دوتا مثلا شاید از بهترین 13 مگاپیکسلیهای زیر یکملیون باشند
من چندتا ریوویو ازش دیدم که تو چند تاش honor 3c و redrice و همین گوشی رو تست کرده بودن...
این 3 تا گوشی رو گزاشتن زیر ماشین با شرایط مشابه رد رایس کلا ترکید هواوی فقط خاموش شد ولی کول پد هیچ مشگلی براش پیش نیومد ولی پشت همشون خطو خشی شد...
از نظر زیبایی من هو اوی رو بیشتر پسندیدم...کول پد هم بد نیست زیباییش...
از نظر دوربین هم من تفاوتی بین 8 مگ و 13 کول پد تو ریوویو احساس نکردم...
ولی اگر cube 5H یا 5 اینچ بود{5.5 خیلی بزرگه و واقعا جا به جاییش سخته} بهترین انتخاب بود + ای نیو اگر باطریش تقویت شده بود اون هم بهترین انتخاب بود...تو رنج قیمتی زیر 600 اما تو رنج زیر 700 با توجه به سخت افزار من کول پد رو ترجیح میدم...
اما چیزی که بیشتر از همه باید بهش توجه کرد اینه که شخصا برای خود من...من زیاد اهل بازی و ور رفتن با گوشی نیستم...استفادم در حد نیم ساعت اینترنت 2 ساعت مکالمه در روز و شاید نیم ساعت هم بازیه اونم نه بازی های خیلی سنگین...
به نظرم گوشی باید زیبایی داشته باشه...مثلا همین کیوب یا ای نیو واقعا زیبا هستند و ارزش دارند...!
اگر تو سایت های چینی رو بگردید خیلی گوشی ها هستن که امیر اقا تو سایتشون نمیزارن نمیدونم چرا شاید جنس درجه چندم باشند...ولی ادم سخت افزارشون رو که میبینه واقعا وسوسه میشه...در حالی که همه هم تو ریوویو ها ازشون خوب میگن...قیمتشونم به صرفه هست...اکثرا هم ارسال رایگان دارند...
مثلا همون ای نیو تو سایت خودش ارسال رایگان داره به ایران...اما مطمئن بودنشو نمیدونم...!!!
اگه مارک خاصی مدنظرتونه بفرمایید....نگاه..مارک درجه سوم، یعنی خرابی داره...که نه بنفع منه و نه بنفع خریدار...یامشابه داره تو برندها و مدلهای فعلی تو لیست/سایت
اونی که موجوده آکبنده؟ گرونتره موجوده ؟
بله، بله