سلام دوست عزیز
در مورد Infocus M320
مورادی که سوال دارم:
1-این گوشی از inew بهتره؟ رایتل رو پشتیبانی می کنه؟
2- باطریش چقدر جواب میده؟
3- گوشی خوش دستیه؟ صفحه نمایش محافظ گوریلا گلس دارد؟
4- لوازم جانبی چی همراهش داره؟
5- کیف هوشمند مثل بعضی مدل ها برای این هم وجود داره یانه؟
6- دوربینش خیلی مهمه! این گوشی دوربینش 13 واقعیست؟ کیفیت عکس در روز و شب و حالت میکرو و ماکرو خوبه؟
7- فارسی رو ساپورت می کنه؟ کلا ساپورت رام و ورژن و .... این گوشی خوبه؟
8- دو سیم کارت همزمان بود دیگه درسته؟
باتریش از بهترین میزان باتریهاست..Inew از بدترینها
.2.1-معمولا برای 5تا 5.5 اینچ از باتری های بین 2000 تا 3000 استفاده میکنن، این از 3100 استفاده کرده.براحتی یک روز رو جواب میده
3-گوریلاگلس نداره..گوشی خوش دستیه(تازخ اوده و خودم هم ندیدمش ولی عکس داخل سایت، دست دو دوختر نشون میده خوبه)
4-همراه باخودش چیزی نداره...همونطور که تص فحش هم گفتم کیف ارجینالش 50 تومانه
5-برای این خیر..کلا رنج 800 درکل بشه، رنج کیف هوشمند نیست.هرچند که inew این کارو کرد
6-عکسش در لینک سایت هست..دوربین همون لنزی رو داره که v3 داره
7-فارسی در منو خیر ولی در نوشتن و خوندن بله...برند تازه کاریه ولی باتوجه به کارخونه پشتش و حمایت کنندش،(مسلما کارخونه foxconn نمیاد اسمشو خراب کنه و جنس بیکیفیت بده بیرون)کیفیت باید خیلی خوب باشه و ساپورت نرم افزاری خوبی هم ارایه بشه
8-بله
Infocus M320 این گوشیه خوبیه حاج امیر اما تو فیلمها یکم ابعادش پهن هست طراحی و استایل شیائومی بنظرت بهتر نیست؟
والا فعلا تنها دلیلی که میشه آورد چرا استقبال نشده از 5.5 اینچی شیاومی همونه شاید که نو صفحات بعضا میشه دید و حس کرد...بالاخره اونجاچینه و سلیقه و طرز نگرش خودشونو دارند.
میخواستم ببینم از بین گوشی
Elephone p7 mini و Umi x1pro کدوم بهتره
umi برند معتبرتریه ولی elephone هم باتریش عالیه و کیفیت خیلی خوبی داره...
سلام.آقا امیر به نظرتون قیمت pantech a850 پایین میاد صبر کنیم؟ در این محدوده انتخاب بهتری سراغ دارین؟
پنتکها قیمتشون ثابته،چون به قیمت بازار خارج بستگی ندارند.با هزینه سفارش تو رنج قیمت 500-700 تومان:
hasee e50
Infocus m320
Coolpad f1
thl w200s
سلام اقا امیر میتونید بگید tcl memo da دقیقا کی قابل سفارش هست؟
وقتی بیاد،
هنوز عرضه نشده و یا به طرفمون داده نشده توسط شرکت