Pars207
Registered User
@aliandr
دووم باطری ردمی نوت چقدره؟
چراغ ناتفیکشنش طوری هست که ادم متوجه بشه؟چون من 90 درصد سایلنت میزارم
دووم باطری ردمی نوت چقدره؟
چراغ ناتفیکشنش طوری هست که ادم متوجه بشه؟چون من 90 درصد سایلنت میزارم
یعنی با وای فای روشن 24 ساعتو داری؟
شارژ باکیفیت خودش چرا خراب شد؟!!!
منظورم از چراغ همونه که وقتی پیام میاد چشمک میزنه
بزار درمورد باطری تا فردا بهم فرصت بدم ببینم چکار میکنه. امروز ساعت ۱۱بود که ۱۰۰٪ بود کشیدمش. تا الآنم همش وایفای روشن بوده.یعنی درکل یا وایفام روشنه یا دیتام. درهرصورت تو نتم.بدازظهراکه میرم بیرون با دیتا کار میکنم
-----------
آقا وقتی گوشی رو سایلنت باشه و تو جیبتم باشه حالا این هرچی چشمک بزنه شما چطوری میخاین متوجه شین؟
اوکی ممنون.
من 80 پشت میزم گوشی هم جلو چشممه:دی
میخوام بدونم طوری هست از گوشه چشم ادم متوجش بشه
یا مثل گوشیا هواووی یه نقطه ریز میزه؟
من که نگفتم ۲۴ ساعت وایفای روشن دووم میاره.من با باطری 3000حداکثر10ساعت وای فای دارم تو ای اوشن!با این شارژرو باطری چطور 24ساعت دووم میاره؟؟؟؟؟
شارژر 1امپر گیر بیار این باطریتو خراب میکنه
گوشی خیلی شیکی هست فقط به چند نکته توجه کنید :
مموری نمیخوره
otg نداره
باطریش قابل تعویض نیست
شارژ وایریس نداره
واقعا؟!!!همین جا به دوستانی که قصد خرید گوشی های چینی رو دارن بگم که حتمان به GPU توجه کنن چون بیشتر اینو گوشی ها Mali 450 MP هست و این نوع پردازشگر اصلان بدرد
نمیخوره.شاید بنظر خوب بیاد ولی بین این غول های گرافیکی که میشناسید هیچ چی نیست.بدشم بگم که اسفالت 8 رو فقط میتونه با گرافیک low و medium اجرا کنه..
:/
درباره ی one pluse one هیچ حرفی دربارش نیست ولی این x8 شما به نظر من یک گوشی کاملان معمولیه و هیچ خصوصیت خاصی نداره مگر همون قشنگیش....:/
شما یه نگا xioami mi3 و mi4 بنداز بد پست جدیدتو بده . omidHAT1 جان...
عزیز هرچیزیو باهم قد خودش در میندازن!mi3ورژن هم قیمت x8چیزی سر نداره و تو زیبایی حرفی درمقابلش نداره واقعن!تگرا پردازنده سرتری نیست از ام تی کی.درهمون حده
اخوی Modern Combat نه Mortal combat !!!فقط خوراکه adreno 330 هست مثه هلو میمونه براش . بسیار عالی کیفیت فوق العاده .
شما میتونی mortal combat 4 رو هم تست کنی.