sepehrirani
Registered User
دوستان چطوری متونم ابعاد باطری گوشی thl5000 رو پیدا کنم؟
من که میگم اول ردمی نوت بعدش من به شخصه لنوو آ8 و قبول دارم مدل WCDMA اونممنون از اینکه تجربه تون رو به اشتراک گذاشتید ولی رد می نوت حافظه اش هشت گیگه که خیلی پایینه برای من.
ممنون. میتونید یک گوشی توی این حدود قیمت (750 تا 850) معرفی کنید با ویزگیهایی که فرمودید؟
زد تی ای خیلی گرون شد .نسبت به قیمتش واقعا ارزششو نداره.ادم یکم روش بزاره ردمی نوت میگیره:general507:...به نظر شما CROWN بهتره یا گولپد 7320؟.کولپد رمش یکه او تی جی هم نمیخوره .اینش خیلی بدهصفحه نمایش و دوربین که یکی هستند؟ تازه CROWN که OGS هم داره
دوربین که همونه
باتریشم فکر کنم چون لیتیوم پلیمری هستش زیاد فرق نکنه.باز دقیق نمیدونم
بعدش قشنگی هم در نظر بگیرید
یا این که سایتش که هر مشکلی پیدا کنه میرید توش رام مناسب یا چیزای دیگه و میگیرید
کیت کتم هس.4.4
؟؟؟؟؟؟؟
ادیت امیر:
این مدل ZTE رو دوربین کارکرده و کیفیت عالی خروجی میده(لنزIMX135 سونی Exmor بهینه شده) ....LCD های ZTE خیلی بهترهستند نسبت به همنوع هاش در همون رنج قیمت وویژگی....مطمئن باشیدکیفیت صفحه ZTE بنابراین بهتره.....اسنپ دراگون چهارصد باتری مصرف کنی کمی داره نسبت به هشت هسته ای وبنابراین باتری بیشتر v5 ، درعمل، زمان استفاده وعمل بهتری رو ارایه میده.....
یکی ازدوستان چندصفحه پیش V5 رو که ارسال شده بود براشون،داشت و تمجید از برند ZTE...،میتونید با اوشون هماهنگ کنیدوازشون جویا بشید و حتی اگه مایل بودند،ازنزدیک ببینید(crown هم ک خیلیها دیگه آوردند)
جهت اطلاعتون کولپد 7320 هم شده 160 تا 165دلار...!زد تی ای خیلی گرون شد .نسبت به قیمتش واقعا ارزششو نداره.ادم یکم روش بزاره ردمی نوت میگیره:general507:...به نظر شما CROWN بهتره یا گولپد 7320؟.کولپد رمش یکه او تی جی هم نمیخوره .اینش خیلی بده
الان نظرم عوض شد .آ8 TD-SCDMAخوبه نسبت به قیمتش.خواستی بیا پ خدوستان لنوو a8 چطوره؟
S8نمیگما
من منظورم بدون ساپورت تری جیش بود.لایلی دارم که به نظر منطقی میرسه .اگه بخوای اون مدلو بخری به قول اقا امیر نوت بهترهسلام امیر خان
لنوو A8 یا همون A806 رایتل ساپورته دیگه؟
سخت افزارش هم تقریبا همون ردمی نوته فقط اینکه کدوم بهتره را نظر بدید
چند فی میخوره سفارشی
ادیت امیر:
بله...
اگه سری S لنوو بودپیشنهادی بود(یا دوسیمکارته) ولی note بهتره درکل..بعلاوه پشتیبانی نرم افزاریش هم مسلما از لنوو خیلی بهتره وبیشتر
review Lenovo a8:
لینک یک
مقایسش با coolpad f1
لینک دو
اس 8 فقط تری جیش نیس.سی پی یوس هس.او تی جی هست.4جی هم هس. قیسمتشم از بدون تری جی ا8 بیشترهاس 8 خوبه ولی 3 جی ساپورت نیست
لنوو الان همشون اندروید 4.4 دارند ردمی هنوز 4.2 مونده
سفارشی...پیشنهادی نیست الان بعد از گذشت یکسال از ساختش هرچند گوشی خیلی خوب و عالی بود:Xiaomi Mi 3 دارید ؟ قیمت ؟
همینکه عرضه بشند حتما..طرف 20 سپتامبر به بعد تو بازار میاند..اونموقع توسایت اضافه میکنم حتماسلام امير داداش گل
آقا از اين دوتا گوشي يكي رو مخوام قيمت و زمان رسيدن رو بگو ميخوام سفارش بدم ممنون
Meizu MX4
IUNI U3
عزیز فکرکنم شما یه دوماهی هست درگیر خرید گوشی هستی اما هنوز به نتیجه نرسیدی !!دوستان شما چی میگید؟ لنوو آ8 یا DOGGEE DG550؟ داشتن یا نداشتن تری جی لنوو ملاک نیس
ضمن تایید حرف دوست قبلیموندوستان شما چی میگید؟ لنوو آ8 یا DOGGEE DG550؟ داشتن یا نداشتن تری جی لنوو ملاک نیس