• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
a900 گوشی با کیفیت تری از a880 هست....وکلا بهینه سازی شده....تورنج زیر 800 تومان گوشی hasee x60 و پنتک 880 خیلی خوبند....xaiomi redmi note هم که نیازی به صحبت ازش نیست و میشناسن همه
اگه قیمت پایینتر بگیرید میتونید لوازم اصلیش رو باهاش بگیرید(هندزفری و شارژر) و یا حتی مموری کارد و پاوربانک xiaomi 10400mAh ویا هندزفری شیاومی طلاییش...یابزارید توجیبتون و برید فست فود(باخانواده البته) لذت مهمون کردن دیگرون رو بکشید...
امیر جان اون قسمت بولد شده را کمی باز ترش میکنید؟برای 880 گفتید؟
درست متوجه نشدم

ادیت امیر:
سلام
منظورم اینه که اگه گوشی 600 تومانی جای 800 تومانی بگیرید، میتونید لوزارم اورجینالش رو باهاش سفارش بدید(شارژ و هندزفری pantech vega sky) که بستتون کلا اورجینال و اصل بشه یجورایی...تازه بازهم اضافه میاد(نزدیک 100 تومان)...

Last edited by a moderator:

hadi.rey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان کسی ردمی داره/.؟ کیفیت صداش پایین کلا یا واسه من اینجوریه!؟

بلندی صداش کمه!

amirKHAN74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از نصب رام چیزی سر درنمیارم .چطوری باید یاد بگیرم؟

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
آقا امیر گوشی های پنتک دارای لوازم اصلی هستند؟

ادیت امیر:
فقط گوشی و باتری made in korea هست و بقیه لوازم چون مسافرتی اورده شدند، از خود چین تهیه یا خریدشدند..شارژر هندزفری اورجینال هم برابر 100 تومانه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان وان پلاس وان ۶۴ گیگ با بک بامبو قابل سفارش هست؟ قیمتش چجوریه؟ چرا ظاهر سایتتون عوض شده من با گوشی نگاه کردم

بامبوها فکرکنم قابل سفارش نباشند،خیلی جاها دیدم out of stock زدند ....ولی میپرسم از طرفم ببینم چی میگه

Last edited:

top_persian666

Registered User
لایک‌ها
44
بامبوها فکرکنم قابل سفارش نباشند،خیلی جاها دیدم out of stock زدند ....ولی میپرسم
مرسی داداش توی علی اکسپرس که فروخته میشه و سایتای فروش داخلیشون هم به صورت استوک هم به صورت بک جداگونه. اگه قیمت تونستین بگیرین از جایی که خرید میکنین ممنون میشم ازتون

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
آقا امیر گوشی های پنتک دارای لوازم اصلی هستند؟

ادیت امیر:
فقط گوشی و باتری made in korea هست و بقیه لوازم چون مسافرتی اورده شدند، از خود چین تهیه یا خریدشدند..شارژر هندزفری اورجینال هم برابر 100 تومانه

لوازم جانبی مانند کاور و غیره همراه گوشی قابل سفارش هستند؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
پنتک 880 هم شارژرش اصلی نیست؟اگه نیست فقط قیمت شارژر بدون هندزفری لطف کنید
ببینم خرید این مدل صرف میکنه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
لوازم جانبی مانند کاور و غیره همراه گوشی قابل سفارش هستند؟
بله....کیف 35 تومان..ضدخش هم معولی 15 تومان و 20 تومان(بوف)...قاب ژله ای هم 15 تومانه
پنتک 880 هم شارژرش اصلی نیست؟اگه نیست فقط قیمت شارژر بدون هندزفری لطف کنید
ببینم خرید این مدل صرف میکنه
نصفش ...50 تومان....دراین حد بگم که یکی ازدوستان درعید خریده بود(تازه باقیمت 1300 اینها درنهایت)..میگفت شارژر LG g2 برادارش سه ساعته شارژش میکرد ولی شارزری که چینیها خودشون گذاشتن روش یکساعت ونیمه...یاهندزفری مثل هندزفریهای گوشیهای بالای یکملیون با اون کیفیت(کلا مثل برند خارجی نگاهش کردند وتوش گذاشتند)
ازخریدش تازه با اون قیمت راضی بود..الجی اونموقع 1.500 بود.
سلام
گوشی One Plusone را میتونین برام بخرین مدل 16 گیگ
قیمتشو لطف کنین
باسلام
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=327

مبلغ سایت : قیمت خام کالا
هزینه پست ازچین تا ایران برای هرگوشی: 50 تومان
مبلغ واریزی برای سفارش از امیراکسپرس=مجموع دو مبلغ بالا
انجام سفارش و ارسال بسته پستی به آدرس خریدار
رسیدن بسته پستی حدود سه هفته بعد
هزینه گمرک به رقمی بین 35 تا 75 تومان که باخریداره و دریافت اون توسط اداره پست هنگام تحویل مرسوله پستی
باتشکر

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بله....کیف 35 تومان..ضدخش هم معولی 15 تومان و 20 تومان(بوف)...قاب ژله ای هم 15 تومانه

نصفش ...50 تومان....دراین حد بگم که یکی ازدوستان درعید خریده بود(تازه باقیمت 1300 اینها درنهایت)..میگفت شارژر LG g2 برادارش سه ساعته شارژش میکرد ولی شارزری که چینیها خودشون گذاشتن روش یکساعت ونیمه...یاهندزفری مثل هندزفریهای گوشیهای بالای یکملیون با اون کیفیت(کلا مثل برند خارجی نگاهش کردند وتوش گذاشتند)
ازخریدش تازه با اون قیمت راضی بود..الجی اونموقع 1.500 بود.

یه بار دیگه ریف را تعریف میکنیم:
به طور کلی کالای ریفربیشد کالایی است که به دلایلی به فروشنده یا توزیع کننده مرجوع شده است و سپس بعد از رفع اشکال به طور مجدد با عنوان کالای ریفربیشد به بازار ارایه شده است.
حالا سوال اینجاست که لوازمش چرا تعویض شده؟؟؟

ادیت امیر:
گفتم که..توخود کره گذاشتنش..فقط گوشی و باتری درونشو بصورت مسافرتی اوردند که گمرک نخوره و درضمن هزینه پستی هم بهش نخورده اینجوری دیگه...عوضش نکردن،اصلا نیاوردن تا بعنوان اقلام همراه مسافر حساب بیاد نه کارتجاری و....

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ببخشید آقا امیر خیلی سوال میپرسم
آخه آیفون ریفر تو بازار هست درش هم پلمپه اپله صرفا روش خورده ریفر
کلا ابهامات زیاد داره این پنتک

ادیت امیر:
باید پلمپ باشه، چون از همونجا با بسته آورده میشه به کشوهای دیگه...ولی هزینه حمل و نقل و گمرک و...روش کشیده میشه..ریف های تو کره هم همینجوره ولی چون نمیخواستند گمرک و هزینه پست بخوره بهشون،فقط گوشی و باتری رو آوردن..حالا درهرصورت درطی هفته اول دوم مهرماه،شاید یکی از خریداران بیاد بگه چجوره و عکسهای گرفته شده ازش و باهاش و..........ولی پنتکهای موجود البته در تهران مشخصه و میتونید برید ببینید از نزدیک

Atheros

Registered User
لایک‌ها
11
ببخشید یه سوال دارم
اینطور که من متوجه شدم قیمت گوشی هایی که در سایت هست و موجود نیست.اگه سفارش بدیم حدافل 100 تومن بهش اضافه میشه درسته؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,146
ببخشید یه سوال دارم
اینطور که من متوجه شدم قیمت گوشی هایی که در سایت هست و موجود نیست.اگه سفارش بدیم حدافل 100 تومن بهش اضافه میشه درسته؟
هم اره هم نه!
۵۰ تومان که هزینه حمل و نقلش یا پست تایرانه
بقیش هم به وجدان و مرام مامور گمرک مربوطه بهتره فقط ۵۰ تومان اضاف میشه گمرک عین شانسی میمونه یه وقت ۸۰ میگیره یه وقتم ۴۵

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
خب دوستان امروز یک هفته شد که Oneplus One 64GB Sandstone Blackـم دستم رسیده و استفاده می کنم. (خریدم شخصی بوده و از دوست بسیار عزیز و محترمم امیر نبوده.)
لازم دونستم که اینجا این موضوع رو عرض کنم تا دوستانی که سوال یا ابهامی قبل از خرید در مورد این گوشی دارن، بپرسن و جواب بدم خدمتشون.

پ. ن.: مبلغ گمرکی حدوداً 112.000 تومان برآورد شد که با رایزنی به 100.000 کاهش یافت. مبلغ 17928 تومان هم پست دریافت کرد.

ادیت امیر:
فکرکنم سوال اول خیلیها این باشه:
قصد فروششو نداری؟ ;):general406::general707:
مبارکت باشه...با همون اینوایتهاییکه داشتی؟؟

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
کلا یه ری ویو کلی بذار در مورد باتری هم توضیح بده.دمت گرم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
کلا یه ری ویو کلی بذار در مورد باتری هم توضیح بده.دمت گرم
چشم؛ Reviewی کامل چند روزی طول میکشه چون خیلی در گیرم (درستش هم همینه که طول بکشه).
نکته: گوشی ورژن چین هست؛ حاشیه ی زرد رنگ پایین صفحه (Yellow Tint) به راحتی قابل مشاهده و کمی آزار دهنده هست؛ ولی چند نفر از دوستان (خارج از کشور) که ورژن Global رو تهیه کردن اصلاً این مشکل رو نداشتن.
در مورد باتری به طور خلاصه (تا زمان ارائه ی Review که به تفصیل توضیح خواهم داد ان شاء الله) عرض کنم که باتری خوبی داره و برای استفاده عادی 1.5 تا 2 روز، استفاده نیمه سنگین 1 روز تمام و استفاده سنگین حدوداً اندازه ی یه صبح تا غروب باتری نگه میداره، که از نظر خوب و راضی کننده هست. مدت زمان شارژ باتری هم خیلی خوبه و حدود '1:45 هست.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا