fareed3230
کاربر تازه وارد
امیر جان
لطفا سفارش بنده را ثبت و نهایی نمایید
متشکرم
ادیت امیر:
با پرداخت اختلاف قیمت، حل شد
ممنون امیر جان . :general601:
حالا باید منتظر بارکد پست باشم آیا ؟
امیر جان
لطفا سفارش بنده را ثبت و نهایی نمایید
متشکرم
ادیت امیر:
با پرداخت اختلاف قیمت، حل شد
مشکل مالی نداری پنتک a890 بگیرسلام می خواستم یک گوشی بخرم قیمتش مهم نیست پیشنهاد شما چی هست
دوربین برام مهم کیفیت صفحه نمایش برام مهمه بیشتر از همه جنس بنده گوشی جنسش خوب باشه مثل اس 5 سامسونگ پلاستیک بدون کیفیت نباشه خواستم بخرم پشیمون شدم اشغال بود کیفیت مانیتورش هم خیلی بد تر بود وان پلاس وان رو قبلا از نزدیک دیدم و با هاش خیلی کار کردم 1000% بهتر از اس 5 سامسونگ بود
خلاصه هرکس گوشی خوبی رو سراغ داره اسم و نوعش رو بگه بنده هم یکم روش تحقیق کنم یک چیزی بخرم
مطمنی اون چیزی که باهاش کار کردی S5 سامسونگ بوده ؟ اگه از مانیتور منظورتون LCD اس 5 هست. اینو همه میدونن بهترین صفحه نمایش ساخته شده داره و رقیبش تو صفحه نمایش Note 4 هست.جنس بدنش اونقدرم آشغال نیست فقط اون حس گرون قیمتی که باید بده نمیده اگر بخوان بدنه ی با کیفیت درست کنن قیمتش کلی گرونتر میشه تازه لازمم نیست هرکس میخره همراهش یه بک کاور یا اسمارت کاور میگیره.چیزایی که اس 5 داره Oneplusone نداره یکیش همین ضد آبیشه.صفحه ی S4 سامسونگ هنوزم شاخه چه برسه به S5 و صفحه ی بسیار حساس به لمسی داره.در کل من فکر نکنم شما با S5 اصلی سامسونگ کار کرده باشی.سلام می خواستم یک گوشی بخرم قیمتش مهم نیست پیشنهاد شما چی هست
دوربین برام مهم کیفیت صفحه نمایش برام مهمه بیشتر از همه جنس بنده گوشی جنسش خوب باشه مثل اس 5 سامسونگ پلاستیک بدون کیفیت نباشه خواستم بخرم پشیمون شدم اشغال بود کیفیت مانیتورش هم خیلی بد تر بود وان پلاس وان رو قبلا از نزدیک دیدم و با هاش خیلی کار کردم 1000% بهتر از اس 5 سامسونگ بود
خلاصه هرکس گوشی خوبی رو سراغ داره اسم و نوعش رو بگه بنده هم یکم روش تحقیق کنم یک چیزی بخرم
نه داداش این سیاستشونه میخوان بازار تشنه کنن یه دفعه بریزن تو بازار اینجوری سودش و فروشش خیلی خوبه.این Jiayu S3 تا بیاد منو خون به جگر میکنه این شرکت Jiayu دیگه خیلی قضیه رو لووسش کرده ...
یه ریویو از مقایسه بین Jiayu S3 و Miezu m1 دیدم که همه چیز S3 بهتر از M1 بود حتی تو آنتوتو هم که گوشی های شیاومی با رام میویی امتیاز بالاتری میارن ایندفعه جیایو بالاتر از شیاومی بود:general210:
تئوری ۳ هفته واقعی ۳۰ تا ۴۵ روز طول میکشهتا 700~800 تومن بهترین گزینه چیه؟
و اینکه چقدر طول میکشه برسه دستم بعد از ثبت و تایید سفارش؟
من میدونم از سیاست شونه منم میگم همین قضیه رو خیلی لووسش کرده دیگه حالا ببینید اینقد خوب هست که دارن اینقد به قول شما همه رو تشنه میکنن...نه داداش این سیاستشونه میخوان بازار تشنه کنن یه دفعه بریزن تو بازار اینجوری سودش و فروشش خیلی خوبه.
بازار چینه دیگه اگه یادتون باشه سر گوشی های دیگه مثل OnePlus One همین کارو کردن.من میدونم از سیاست شونه منم میگم همین قضیه رو خیلی لووسش کرده دیگه حالا ببینید اینقد خوب هست که دارن اینقد به قول شما همه رو تشنه میکنن...
سلام داداش علی گل اینا تو علی اکسپرس پیش فروش کردن (Pre sell)