• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چیپست Amlogic M802 داره
شرکت Amlogic چون بعد از چیپست دو هسته ایش دیگه مثل شرکت راکچیپ و AllWinner در سال پیش نیومد چیپست چهار هسته ای بده به خاطر همین این چیپست رو امسال سریعتر معرفی کرده....... اگرنه نسل جدید چیپست راکچیپ و AllWinner تو راه هستن و تا چند ماه دیگه میان که از این خیلی قویتر هستن
بله، مخصوصا آل وینر قول پردازشگری رو داده که حدود 40 هزار بنچمارک میده و درضمن قابلیت نصب ویندوز 8 رو داره(مثل چیپست اینتل خواهد بود یجورایی)

سلام.داداش سریع قیمت گوشی لنوو a820 .گارانتی دارن..کل هزینش چقدر میشه..خواهشا سریع جواب بدین.مرسی
باسلام
از طریق سایت هم میتونید سفارش بگیرید و انلاین پرداخت کنید(از درگاه اینترنتی استفاده کنید)
Lenovo a820
در کل 483 تومان میشه هزینه سفارش با پست سنگاپور......گمرک رو که وقتی اومد به گمرک چیها میدید در شهرتون-حدود 40-70 تومان
گارانتی یکساله چین دارند که هزینه ارسال باشماست ولی گارانتی 24 ساعت اول با من هست...
باتشکر

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش ببخشین گوشی a820 lenovo دو سیم کارتش همزمان فعاله یا نه......باطریش چقدر شارژ برمیداره.لطفا توضیحات بیشتری بدین..ممنون از حسن توجهتون

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
حاجی تو شهر ما از اینا زیاده.. اگه قصد همکاری داشتین در خدمتم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

Acer خیر
Oppo n1 عرضه بشه حتما، فعلا تو بازار اندونزی رفته و هنوز توبازار چین بصورت کلی نیست تا قابل خرید باشه
[URL="http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&path=24&product_id=113&sort=p.price&order=ASC&limit=100"]TCL touch hero رو داریم

از طریق همون لینک پرداخت کنید انلاین اگه آلکاتل مدنظرتونه

داداش ببخشین گوشی a820 lenovo دو سیم کارتش همزمان فعاله یا نه......باطریش چقدر شارژ برمیداره.لطفا توضیحات بیشتری بدین..ممنون از حسن توجهتون
dual standby هست این گوشی
یکروز رو براتون دووم میاره با استفاده نرمال
پیشنهاد جایگزینم گوشی THL w100 هست، که هم کیفیت صفحه بهتری داره و بعضا دوربین و همچنین دو دوربینه و با فلش هست ، فقط باتریش کمتر از لنووهست....درضمن لوازم جانبی گوشی Thl هم باهاشه
لینک خرید محصول:
ThL W100
البته zopo zp820 هم با کمی هزینه بیشتر هست که میتونید درنظر بگیرید...ازلحاط کیفیت کاری، تفاوتی باهم ندارند وو رو ظاهر و امکانات مدنظرتون توجه کنید
حاجی تو شهر ما از اینا زیاده.. اگه قصد همکاری داشتین در خدمتم
پخ شد

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ببخشید بعضی از دوستان تو تایپیکهای قبل عنوان کردن که 50 روزه منتظرند و گوشی به دستشون نرسیده..خداییش بگین چقدر طول میکشه تا گوشی به دستمون برسه..اخه من کم طاقتم..ممنون..بعد این قیمتی گه تو ساین هست قیمت تمام شده گوشی هست یا نهو برای گارانتی باید چی کار کرد؟خیلی خیلی ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
قیمت این گوشی ها حدود چقدر میشه ؟
گوشی هشت هسته ای Zopo ZP998
THL T200
سپاس فراوان
هنوز چهار هسته ای هانیومدن...انشالله بعد 20 دیسامبر حتا هم توسایت میزارمش اگه اومدند(amirexpress.ir)

اقا ببخشید بعضی از دوستان تو تایپیکهای قبل عنوان کردن که 50 روزه منتظرند و گوشی به دستشون نرسیده..خداییش بگین چقدر طول میکشه تا گوشی به دستمون برسه..اخه من کم طاقتم..ممنون..بعد این قیمتی گه تو ساین هست قیمت تمام شده گوشی هست یا نهو برای گارانتی باید چی کار کرد؟خیلی خیلی ممنون
باسلام
درکل پست سنگاپور حدود 2-3 هفته ای میرسه....کدیکی ازبچه هابا دوسفارش، تو تاخیرات کریسمس خورده درحالیکه خداروشکر فعلا کس دیگه ای نخورده(سال پیش هم ما داشتیم همین ماسله رو ولی کالا برعکس، همه تاخیر خوردند غیر یکی دونفر)
میتونید کدها روچک کنید خودتون ببینید چند روزه میرسند، مثلا لینک زیر رو بزنید، بعد قسمت پایین، گزینه Expand رو بزنید:
کدها بعلاوه کددوستمون مثلا
قیمت تو سایت،قیمت خام کالاست، هزینه پست سنگاپور 50 تومان هست.......گمرک هم بعدا که رسید ازتون میگیرن با رنج 40-75 تومان حداکثر.....میشه غیر از لنوو، شباومی، zte، سایر مارکها رو با پست TNT فرستاد که حدود 170-200 تومان هزینه پستی داره..گمرک هم بین 50-90 تومان ازتون میگیرن...زیر 10-12 روز دستتونه(6 روز خود پست TNT بیشتر طول نمیکشه)
برای گارانتی هم گفتم،24 ساعت اول با منه و کفایت میکنه...3 خرابی طی 3 سال(اونهم هرسه همون 24 ساعت اول، --روشن نشدن،شارژنشدن،تاچش کارنمیکنه-- نشون میده کیفیت کار چجوره)
اگه شیشم شکوندید بعدا،قابل سفارشه براتون ازطرف چین

باتشکر

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا تو گوشیهای لنوو مشابه a 820 چی هست.البته با فلاش ..من فقط مشکله فلاش دارم..و گوشیهای لنوو رو میپسندم.چون یه لپ تاپ دارم که کارش خیلی عالیه..دوربین برام مهمه 8 باشه

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
Acer خیر
Oppo n1 عرضه بشه حتما، فعلا تو بازار اندونزی رفته و هنوز توبازار چین بصورت کلی نیست تا قابل خرید باشه
TCL touch hero رو داریم
از طریق همون لینک پرداخت کنید انلاین اگه آلکاتل مدنظرتونه
ببشخید این گوشی موجود تو سایت شما چرا با این لینک فرق داره تا حدی ؟!!!! Alcatel One Touch Hero pictures, official photos قیافشون که شبیه همه ولی اسم اونی که من میخوام الکاتله اینی که شما گذاشتین تی سی ال؟!!! الکاتل مجهز به قلمه ولی این نه!!! پشت الکاتل نوشته وان تاچ ولی اونی که تو سایتتونه زده تی سی ال!!!!!!!!!!!! اگه اینا دو تا برنده مختلفن چرا کپ همه این دو تا گوشی؟!!!! ولی اختلافاتی هم دارن !! ؟؟؟؟؟!!!!
نمیتونین دقیقا همونی که میخوامو بیارین؟
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/one_touch_hero.html

فبلتی که مثل نوت قلم داشته باشه چی هست؟

Last edited:

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش..گوشی لنوو a 850 کیفیتش چطوره؟فیلمهای اچ دی پخش میکنه..دوربینش اچ دی هست....otg کابل میخوره..لطفا راهنماییم کنین...من گیج شدم

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صفحه گوشی lenovo a 850 ضد خشه..محافظ صفحش گیر میاد..تو جعبش که نیست......به نظر گوشی خوبی میاد..لطفا کمکم کن..تورو خدا زودتر..من مرددم بین این و thl

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام و ادب و این حرفا:D
میگما red rice چند در میاد الان؟؟ میگن 799 یوان تو خود چین. البته اگه موجودیشون تموم نشده باشه تا الان :blink:
یه گوشی دو سیمکارته تو همین رنج قیمتا که خیلیم قدیمی نباشه چی پیشنهاد میدید؟ همچین high tech نمیخوام باشه، فقط دوربین خوبی داشته باشه حد اقل 8 ، شارژ دهی خوب، موندگاری ↑بالا↑! سایز صفحه نمایش حد اکثر 4.7 اینچ،و اینکه حتما دو سیم کارته باشه، (که اکثرا هستند) به عنوان گوشی دوم میخوام
راستی iNew V3 که تازه معرفی شده به نظرتون چطوره؟
motorolla moto g هم باید در نظر بگیریم .. البته در صورتی که نهایتا بشه 600 تومن..
مسئله اینه نمیخوام برای گوشی دوم خیلی خرج کنم، چون میدونم همینجور 50 تومن 50 تومن روش میزارم وسوسه میشم آخر سر یه vivo xplay 3s میخرم دیگه هیچ پولی برا خودم باقی نمیزارم faint.gif مشاهده پیوست 504889 rip.gif shocked.gif sing.gif violin.gif
سپاس
peace.gif

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
ببشخید این گوشی موجود تو سایت شما چرا با این لینک فرق داره تا حدی ؟!!!! Alcatel One Touch Hero pictures, official photos قیافشون که شبیه همه ولی اسم اونی که من میخوام الکاتله اینی که شما گذاشتین تی سی ال؟!!! الکاتل مجهز به قلمه ولی این نه!!! پشت الکاتل نوشته وان تاچ ولی اونی که تو سایتتونه زده تی سی ال!!!!!!!!!!!! اگه اینا دو تا برنده مختلفن چرا کپ همه این دو تا گوشی؟!!!! ولی اختلافاتی هم دارن !! ؟؟؟؟؟!!!!
ALCATEL ONETOUCH - Products - Smart phones - HERO

با اجازه امیر خان
tcl کارخونه تولید محصولات آلکاتل هست، برند آلکاتل برای عرضه جهانی مارک آلکاتل پشتش می خوره و قیمتی بالاتر رو هم داره (پول برندو میگیرن ازتون...)
مدل Tcl ارزون تره چون مخصوص خود چین هست (مصرف داخلی) البته مدل Tcl قوی تره، چون cpu 1.5 روش هست اما مدل آلکاتل cpu قدیمی تر 1.2 . تنها کاستی که داره همون قلم استایلس هست که گفتید، اما از سایر جهات معمولا قوی تر و برابر هست

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
با اجازه امیر خان
tcl کارخونه تولید محصولات آلکاتل هست، برند آلکاتل برای عرضه جهانی مارک آلکاتل پشتش می خوره و قیمتی بالاتر رو هم داره (پول برندو میگیرن ازتون...)
مدل Tcl ارزون تره چون مخصوص خود چین هست (مصرف داخلی) البته مدل Tcl قوی تره، چون cpu 1.5 روش هست اما مدل آلکاتل cpu قدیمی تر 1.2 . تنها کاستی که داره همون قلم استایلس هست که گفتید، اما از سایر جهات معمولا قوی تر و برابر هست

ممنون.

استارتر امکان اوردن خود وان تاچ هست؟چون برند مهمه برام و قلم داره.

k900 رسمی به کیت کت اپدیت میشه؟

Last edited:

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
گوشی جدید iNew V3 هم خیلی چشم نوازه
می تونید بررسی کنید ببینید از کی قابل سفارش میشه و حدود قیمتش چنده؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اقا تو گوشیهای لنوو مشابه a 820 چی هست.البته با فلاش ..من فقط مشکله فلاش دارم..و گوشیهای لنوو رو میپسندم.چون یه لپ تاپ دارم که کارش خیلی عالیه..دوربین برام مهمه 8 باشه
من خودم پیشنهادم thL w100 هست بجای اون lenovo a820.....هم دو دوربینست و هم فلش داره..درضمن کیف و قاب زله ای هم باخودش داره
کیفیت کارهاش عالیه thL هم.....دوربین 8MP CMOS هست
Newegg.com - ThL W100 3G Smartphone Android 4.2 Quad Core MTK6589 Cortex-A7 1.2GHz 4.5" QHD IPS Multi-Touch Screen 1G RAM 4G ROM 5MP/8MP Dual Camera Bluetooth GPS
ریویو کار:
THL W100 Review - Imgspiritw100-review
Review: ThL W100 - cheap branded quad-core Android smartphone
این ریویو هم بطور مردانه ای این گوشی ارزون رو با s4 مقایسه کرده!!!
THL W100 – is this Quad Core, Jelly Bean phone at just $159 worth buying? Yep. [Review] | The Red Ferret Journal

اینهم لینک فروشگاهی و مشخصاتش:
Newegg.com - ThL W100 3G Smartphone Android 4.2 Quad Core MTK6589 Cortex-A7 1.2GHz 4.5" QHD IPS Multi-Touch Screen 1G RAM 4G ROM 5MP/8MP Dual Camera Bluetooth GPS

ALCATEL ONETOUCH - Products - Smart phones - HERO
ممنون.
استارتر امکان اوردن خود وان تاچ هست؟چون برند مهمه برام و قلم داره.
k900 رسمی به کیت کت اپدیت میشه؟
TcL خرید حدود 45% سهام الکاتل فرانسوی رو ویجورایی میشه گفت مثل lenovo هست که IBM زیر دستشه...درکل TCL دوسمکارته میزنه و بدون ساپورت مموری ولی alcatel تکسیمکارته وباسپاورت مموری
آلکاتل تهیه نمیشه کردعزیز....کیفیت کارTCL خیلی عالیه...ریویو ازش زیاده مثلا برای مدل TCL hero :
October 11, 2013 | igadgetnews.comtcl-hero-n3-smart-phone-review
multicorechina.com/tcl-hero-n3-review

ویدئو تویوتیوب هم زیاده

Lenovo معمولا خوب اپدیت میده و احتمال زیاد داره برای این مدل پرفروش و معروفش هم بده...درضمن کاستوم رام براساس آپدیت 4.3/4.4 هم احتال بیرون اومدنش هست

سلام داداش..گوشی لنوو a 850 کیفیتش چطوره؟فیلمهای اچ دی پخش میکنه..دوربینش اچ دی هست....otg کابل میخوره..لطفا راهنماییم کنین...من گیج شدم
کیفیت عالی داره..ولی اگه میتونید هزینه ای بیشتر کنید، Cube 5H رو انتخاب کنید..امکانات بیشتر با کمی هزینه بالاتر(60 تومان) شامل باتری بیشتر،کیفیت صفحه نمایش بهتر، پشتیبانی ازفناوری OTG (وصل کردن فلش،موس و...) و همچنین اپدیت هفتگی برای رام این گوشیMIUI بصورت اتوماتیک
هردو ازعهده پخش فیلمها FullHD و بازیهای HD برمیان و دوربینشون هم کیفیت خوبی دارند،
ریویو از cube 5H :
September 5, 2013 | igadgetnews.comcube-talk-5h-phone-review
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545142
KnowDroid: August 2013cube-talk-5h-a5300-review.html‎

درضمن ppi لنوو220 ولی کیوب 267 هست.

صفحه گوشی lenovo a 850 ضد خشه..محافظ صفحش گیر میاد..تو جعبش که نیست......به نظر گوشی خوبی میاد..لطفا کمکم کن..تورو خدا زودتر..من مرددم بین این و thl
خیر ضدخش نیست...بله، قابل سفاررشه همراه گوشی کیف و ضدخش و هرلوازم جانبی که بخواید....
پیشنهاد به دوست بالامون رو هم بیشتر مدنظر داشته باشید
تو اون رنج قیمت،من خودم کیوب رو برمیدارم...
thl W7s هم دیگه تولید نمیشه

گوشی جدید iNew V3 هم خیلی چشم نوازه
می تونید بررسی کنید ببینید از کی قابل سفارش میشه و حدود قیمتش چنده؟
اواخر دیسامبر بیرون میاد،حتما همینکه اومد میزارم....ماه بدی هست این دیسامبر برای همه
باتشکر

mehdi.moha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من گوشی much i5 که دو سیم کارته هست و مثل xperia play هست رو می خوام
در حال حاضر سایت willgo.comداره میفروشه

اگه اوردین لطفاً اطلاع بدن .

مطمئنم که فروش خوبی داره اگه بیارین

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
گوشی یا تبلت که گیرنده دیجیتال جهت دریافت شبکه های دیجیتالی را داشته باشه موجود هست؟

mehdi.moha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من گوشی much i5 که دو سیم کارته هست و مثل xperia play هست رو می خوام
در حال حاضر سایت willgo.comداره میفروشه

اگه اوردین لطفاً اطلاع بدن .

مطمئنم که فروش خوبی داره اگه بیارین

سلام مجدد .

موردی پیدا نشد ؟!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.