javad19
Registered User
اقا خیلی ممنون از توضیحاتتون من فک میکردم فقط دو نوعه و از نسخه g4هشت هسته ای خبر نداشتم با این حساب الان چیپست و سرعت هشت هسته ای g4. دو سیم نسبت به دو سیم ۳gبهتره و قویتره دیگه شما بشخصه کدومو پیشنهاد میکنید
اقا خیلی ممنون از توضیحاتتون من فک میکردم فقط دو نوعه و از نسخه g4هشت هسته ای خبر نداشتم با این حساب الان چیپست و سرعت هشت هسته ای g4. دو سیم نسبت به دو سیم ۳gبهتره و قویتره دیگه شما بشخصه کدومو پیشنهاد میکنید
سلام.میزو ام وان ، 32 گیک موجود دارید؟
ممنون .بین چندتا گوشی موندم.قبلا شیاءومی ردمی نوت ادونس ادیشن داشتم کیفیتش عالی بود ولی به خاطر حافظه داخلی کمش فروختم.الان هم بین میزو و A7 سامسونگ و دیزایر 820 میخوام انتخاب کنم.سلام دوست عزيز
بدليل اينكه اكثرا تقاضا براي 16 هست، 32 كمتر موجود مي كنيم
لطفا به دليل تنوع رنگ در صورت نياز به حافظه 32 گيگ اعلام بفرماييد تا هفته آينده موجود كنم
ممنون .بین چندتا گوشی موندم.قبلا شیاءومی ردمی نوت ادونس ادیشن داشتم کیفیتش عالی بود ولی به خاطر حافظه داخلی کمش فروختم.الان هم بین میزو و A7 سامسونگ و دیزایر 820 میخوام انتخاب کنم.
درود
دوست عزیز لیست موجودی شما ؟؟؟
خودم لنوو s898t پلاس دارم .مد نظرم s60 یا s90 و p70قیمت این دو مدل و کدوم رو شما پیشنهاد میدی .سلام دوست عزيز
صفحه اول بجز Redmi Note 4G مابقي گوشي ها موجود هستند.
كدام گوشي مد نظر شما است؟
خودم لنوو s898t پلاس دارم .مد نظرم s60 یا s90 و p70قیمت این دو مدل و کدوم رو شما پیشنهاد میدی .
در ضمن دو سیم کارت و 3g رو ساپورت کنه
خوبه بجز meizu مدلهای لنوو فک نکنم صفحه یا همون ال سی دی Corning Gorilla Glass 3 باشن ؟؟؟ چون لنوو s898t پلاسی که دارم صفحه ضد خش داره که خودش یه امتیازه تنها ایراد این مدل ساپورت نکردن 3g ایرانه .حال من قصد فروش این مدل رو دارم اما موندم تو این مدلهای که بیان کردین کدوم رو انتخاب کنم ...دروبین مهمه که همشون 13 هستند رام و رم صفحه و باطری و زیبای ظاهری رام اورپایی ...راهنمایی کنید ممنون میشمسلام دوست عزيز
تمام گوشي هاي پيشنهاد شده دو سيم كارت و 4G هستند.
خوبه بجز meizu مدلهای لنوو فک نکنم صفحه یا همون ال سی دی Corning Gorilla Glass 3 باشن ؟؟؟ چون لنوو s898t پلاسی که دارم صفحه ضد خش داره که خودش یه امتیازه تنها ایراد این مدل ساپورت نکردن 3g ایرانه .حال من قصد فروش این مدل رو دارم اما موندم تو این مدلهای که بیان کردین کدوم رو انتخاب کنم ...دروبین مهمه که همشون 13 هستند رام و رم صفحه و باطری و زیبای ظاهری رام اورپایی ...راهنمایی کنید ممنون میشم
باطری هر دو این مدل قابل تعویض نیستن درسته ؟ متعلقات میزو چیه ؟گوشي خود من Meizu M1 note است
لنوو P70 هم با توجه به باتري 4000 پيشنهاد مي گردد. (داراي بك گارد + محافظ شيشه+ كابل OTG)
هر دو پك ww هستند.
به سليقه شما بستگي دارد
باطری هر دو این مدل قابل تعویض نیستن درسته ؟ متعلقات میزو چیه ؟