gem-music.com
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 499
سلام و عرض ادب
تخفیف خوبی ندارید>؟
تخفیف خوبی ندارید>؟
سلامسلام و عرض ادب
تخفیف خوبی ندارید>؟
آی دی شما رو ادد کردمچی بوده پیامتون؟
لطفا دوباره ارسال کنید
اددتون نیومدهآی دی شما رو ادد کردم
لطفا ادد کنید. در یاهو گفتگو می کنیم.
۲ نمونه کار نمیکندارسال پست تبلیغاتی شما به چندصد وبلاگ با اتوریتی بالای 30
قیمت هر پست 300 تومان و حداقل سفارش هم 100 پست یعنی 30.000 تومان میباشد. این پست ها شامل سه بک لینک به کلمات کلیدی شما و یک بک لینک از عکس پست به سایت شما میباشد(واسه فروشگاههای اینترنتی لینک خرید محصول هم قرار داده میشه) نمونه 1 نمونه 2
این پستها نیز بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست.
حداقل خرید 100 وبلاگهامکان خرید با تعداد کمتر هست ؟
مشکل از سایتیه که عکسها توش آپلود شده۲ نمونه کار نمیکند
http://s1.img7.ir/Aho2H.jpg
آخه برادر من سایتا که فعال نیستن فقط دارین تبلیغات میزارین . یه دفعه ای 100 تا بگیریم که اسپم شدن حتمیه ! معمولا هم بکلینک کلا تا یکماه جواب میده بعدش افت میکنه شدید . من سایتم حدود 2000 تا بک گرفتم براش ماه اول تو کلمه جک اول بودیم ماه دوم گوگل پنالتی کلا از نتایج حذف شد .مشکل از سایتیه که عکسها توش آپلود شده
دوباره آپ میکنم و لینک میزارم
عزیز دل برادرآخه برادر من سایتا که فعال نیستن فقط دارین تبلیغات میزارین . یه دفعه ای 100 تا بگیریم که اسپم شدن حتمیه ! معمولا هم بکلینک کلا تا یکماه جواب میده بعدش افت میکنه شدید . من سایتم حدود 2000 تا بک گرفتم براش ماه اول تو کلمه جک اول بودیم ماه دوم گوگل پنالتی کلا از نتایج حذف شد .
هی میگن روش آلفا روش آلفا در نهایت این روش هم اسپم میشه تو تعداد زیاد اونم تو سایتی که نهایتا تا 4-5 ماه دیگه با تبلیغات بروز میشه ! من نمیخوام مثل سایتای سئو بگم که هیچ چیز مطلق نیست و مثل بعضیا بگم هیچ تضمینی نیستو تخریب کنم ولی با توصیفات بالا بهتر بود وبلاگارو فعال نگه میداشتین حداقل لیست وضعیت بروزرسانی رو میداد و تعداد کمترم میشد گرفت .
سلامسلام ، تعریف هایی که دوستان کردند آدم رو تقریب به سفارش میکنه !
فقط سوال داشتم .. من با کلمه ای که میخوام سفارش بدم رتبه 4 گوگل هستم .. چه مدت بعد سفارش به رتبه بالاتری ارتقا پیدا میکنم ؟
و سوالی دیگه .. خرید بک لینک از شما فقط باعث رفتن کلمه به رتبه بالاتر در گوگل میشه ؟ یعنی موجب افزایش ورودی ها و بالا رفتن مطالب سایت در نتایج و ایندکس بهتر هم میشه ؟ لطفا اگه میشه شرایط و بازه زمانی رو توضیح بدید .
اگر واقعا موثر باشه چندین سفارش داریم ..