• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بک لینک و رپورتاژ دائمی در چند صد وبلاگ با پیج اتوریتی بالای 30 و 40 !!

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
استاتر تایید میشن به شدت ، قبلآ از حضورشون بک لینک گرفتم پیشرفت خوبی در آمار و آی پی کردم .

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
لطفا برای خرید راهنمایی کنین

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
تعداد و پکیجی که میخوایین رو انتخاب میکنید
مبلغشو واریز میکنید و عنوان و لینکتون رو برام ارسال میکنید
توضیح بیشتر خواستین از طریق پیام خصوصی اقدام کنید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و وقت بخیر
قبلا یک پکیج 100 تایی از بک لینک طرح ب(ویژه) شما خریداری شده بود.

اگر هنوز سفارش قبول میکنید ، برای خرید 100 تای بعدی نیز قصد سفارش دارم.
با تشکر

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
بله قربان
در خدمتتون هستیم

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوست عزیز کاملا تایید می شوند برای کلمه کلیدی گالری عکس بهشون سفارش دادیم الان سایتمون با این کلمه کلیدی صفحه دوم است به زودی با کمک دوست عزیز میایم صفحه اول

nasirima

Registered User
لایک‌ها
29
ارسال پست تبلیغاتی شما به چندصد وبلاگ با اتوریتی بالای 30
قیمت هر پست 300 تومان و حداقل سفارش هم 100 پست یعنی 30.000 تومان میباشد. این پست ها شامل سه بک لینک به کلمات کلیدی شما و یک بک لینک از عکس پست به سایت شما میباشد(واسه فروشگاههای اینترنتی لینک خرید محصول هم قرار داده میشه) نمونه 1 نمونه 2
این پستها نیز بصورت دائمی میباشند و نیازی به تمدید ماهانه نیست.
۲ نمونه کار نمیکند
http://s1.img7.ir/Aho2H.jpg

ArshiaMansouri

Registered User
لایک‌ها
60
مشکل از سایتیه که عکسها توش آپلود شده
دوباره آپ میکنم و لینک میزارم
آخه برادر من سایتا که فعال نیستن فقط دارین تبلیغات میزارین . یه دفعه ای 100 تا بگیریم که اسپم شدن حتمیه ! معمولا هم بکلینک کلا تا یکماه جواب میده بعدش افت میکنه شدید . من سایتم حدود 2000 تا بک گرفتم براش ماه اول تو کلمه جک اول بودیم ماه دوم گوگل پنالتی کلا از نتایج حذف شد .
هی میگن روش آلفا روش آلفا در نهایت این روش هم اسپم میشه تو تعداد زیاد اونم تو سایتی که نهایتا تا 4-5 ماه دیگه با تبلیغات بروز میشه ! من نمیخوام مثل سایتای سئو بگم که هیچ چیز مطلق نیست و مثل بعضیا بگم هیچ تضمینی نیستو تخریب کنم ولی با توصیفات بالا بهتر بود وبلاگارو فعال نگه میداشتین حداقل لیست وضعیت بروزرسانی رو میداد و تعداد کمترم میشد گرفت .

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95
آخه برادر من سایتا که فعال نیستن فقط دارین تبلیغات میزارین . یه دفعه ای 100 تا بگیریم که اسپم شدن حتمیه ! معمولا هم بکلینک کلا تا یکماه جواب میده بعدش افت میکنه شدید . من سایتم حدود 2000 تا بک گرفتم براش ماه اول تو کلمه جک اول بودیم ماه دوم گوگل پنالتی کلا از نتایج حذف شد .
هی میگن روش آلفا روش آلفا در نهایت این روش هم اسپم میشه تو تعداد زیاد اونم تو سایتی که نهایتا تا 4-5 ماه دیگه با تبلیغات بروز میشه ! من نمیخوام مثل سایتای سئو بگم که هیچ چیز مطلق نیست و مثل بعضیا بگم هیچ تضمینی نیستو تخریب کنم ولی با توصیفات بالا بهتر بود وبلاگارو فعال نگه میداشتین حداقل لیست وضعیت بروزرسانی رو میداد و تعداد کمترم میشد گرفت .
عزیز دل برادر
شما ازمون خرید کردین تا الان ؟
لیستی از وبلاگهای ما رو دیدین ؟؟
چرا دوست من ندیده و ندونسته دارین قضاوت میکنین ؟
حدود یک ساله که تاپیک اصلیمون توی پی تی مهم مونده و جزو پربازدیدترین تاپیکهای بخش وبمستری پرشین تولزه. اگه کسی پنالتی شده بود از یه سال پیش تا الان, باید میومد و شاکی میشد !
وبلاگها هم همه فعال هستند و بروز میشن. شاید دیر به دیر ولی بروزرسانی انجام میشه قربان
واسه نمونه سایتهایی که براشون بک زیاد زدیم فروشگاه persianshop.biz هست که الان چندین ماهه واسه این کلمه ها رتبه داره و در حال پیشرفته رتبه هاش:
پرشین شاپ واسه این کلمات توی صفحه اول گوگل رتبه های 1 تا 3 هست: پودر چاقی - قرص مخمر - مخمر آبجو - قرص مخمر آبجو - پودر چاقی بومبا - خرید پودر چاقی - بومبا - پودر چاقی صورت - پرشین شاپ - قرص چای سبز - ادكلن وودی - ساعت ال ای دی گلکسی - چربی سوز ویدر - کراتین نانوبولیکس - بالش سه کاره - دمپایی ماساژور پا - چاقوی آشپزخانه آیرو نایف - مگا گینر - لیف جادویی - لیف جادویی بالمی - قرص چاق کننده گیاهی brewers yeast و ...
واسه این کلمات توی صفحه اول گوگل رتبه های 3 تا 10 هست: مکمل بدنسازی اورجینال - مکمل شاپ - ساعت شنا - خرید ساعت شنا - قرص چاقی - پودر چاقی گیاهی - عینک ری بن فلت - ساعت دو زمانه فراری - ال گلوتامين - پودر چاق کننده بومبا - کلسیم منیزیم زینک - چراغ قوه تاشو فلکسی - چاقوی سرامیکی رنگی - سوپر کراتین و ...
واسه این کلمات توی پیج 2 هست : قرص چاقی صورت - مکمل بدنسازی - ساعت شانل - ساعت رولکس دیتونا - آچار همه کاره اسنپ گریپ - عینک ریبن ویفری روزنامه ای - ست مانيکور ناخن سالن شيپر - ست خياطي همه كاره و ...

اگه قرار به پنالتی شدن بود که این فروشگاه باید اشهدشو میخوند تا الان. ولی توی این سایت آنالیز کنید پرشین شاپ رو و نمره اسپم بودن این فروشگاه رو ببینید:
https://moz.com/researchtools/ose/

jazzabonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام ، تعریف هایی که دوستان کردند آدم رو ترغیب به سفارش میکنه !
فقط سوال داشتم .. من با کلمه ای که میخوام سفارش بدم رتبه 4 گوگل هستم .. چه مدت بعد سفارش به رتبه بالاتری ارتقا پیدا میکنم ؟
و سوالی دیگه .. خرید بک لینک از شما فقط باعث رفتن کلمه به رتبه بالاتر در گوگل میشه ؟ یعنی موجب افزایش ورودی ها و بالا رفتن مطالب سایت در نتایج و ایندکس بهتر هم میشه ؟ لطفا اگه میشه شرایط و بازه زمانی رو توضیح بدید .
اگر واقعا موثر باشه چندین سفارش داریم ..

Last edited:

mohaghegh

Registered User
لایک‌ها
95
سلام ، تعریف هایی که دوستان کردند آدم رو تقریب به سفارش میکنه !
فقط سوال داشتم .. من با کلمه ای که میخوام سفارش بدم رتبه 4 گوگل هستم .. چه مدت بعد سفارش به رتبه بالاتری ارتقا پیدا میکنم ؟
و سوالی دیگه .. خرید بک لینک از شما فقط باعث رفتن کلمه به رتبه بالاتر در گوگل میشه ؟ یعنی موجب افزایش ورودی ها و بالا رفتن مطالب سایت در نتایج و ایندکس بهتر هم میشه ؟ لطفا اگه میشه شرایط و بازه زمانی رو توضیح بدید .
اگر واقعا موثر باشه چندین سفارش داریم ..
سلام
دوستان لطف داشتند و کارمون رو تایید کردند.
ببینید دوست من, توی بحث بک لینک و سئو جایی واسه تخمین نیست! چون اصلا نمیشه عملکردهای رباتهای گوگل رو پیش بینی کرد.
پیشرفت توی صفحات 1 و 2 هم خیلی لاک پشتیه و هرپله صعود شاید چندین روز زمان ببره.
در مورد سوال دومتون هم , زدن بک لینک با کیفیت به سایت باعث بالا رفتن قدرت و اتوریتی سایت میشه و وقتی هم قدرت سایت بره بالا , ایندکس شدنتون هم سریعتر و قویتر انجام میشه. در نتیجه بازدیدتون هم بالا میره
البته تاثیر بک لینک با زمان رابطه مستقیمی داره. هر چی زمان بیشتر بگذره تاثیر بک لینکها هم بیشتر نمایان میشه
سوالی بود در خدمتم

بالا