خیر دوست عزیزدوست خوبم بهو چند هزار تا لینک داده بشه به سایت پناتی نمیشه؟
دوست عزیزدو مورد سفارش داده شده بود.
متاسفانه یکی از وسط صفحه 3 رفت آخر 4
اون یکی هم کلا محو شده!
عجب :-?
وقتی مدیر رزبلاگ خبری از این کار نداره یعنی راضی به این کار نیست به احتمال زیاد!
و این یعنی ضمانتی برای دائمی بودن لینک نیست : D
+من حاضرم 100 هزار تومن هم بدم ولی تو ی وبلاگ تو رزبلاگ لینکم کنی فقط!
سایت 98لاو!
98love . ir
قادر به این کار هستید؟
دوست عزیز
تاثیر بک لینک ها نیاز به زمان داره و تغییرات در نتایج گوگل هم کاملا طبیعیه توی این مدت
مثلا 15 روز پیش واسه فروشگاهی با این عنوان : فروشگاه حجاب و چادر , 1000 ارسال انجام دادیم
توی نتایج گوگل نبودند و بعد از 3 روز اومدند صفحه 3.
بعد از 5 روز از نتایج محو شدند و تقریبا 3 روز پیش برگشتند و الان توی صفحه 2 هستند.
پیشنهاد میکنم صبور باشید لااقل یه هفته
------------------------------------------------------
الان ساعت 1 بامداد تاریخ 5/8/93
کلمه ای که گفته بودین رفته صفحه 4 اومده اوایل صفحه 3
و کلمه ای که اصلا واسش توی گوگل رتبه نداشتین اومده صفحه 8
توسط همکاران شما ؟؟؟!!!بله، اقداماتی جهت برگرداندن وضعیت توسط تعداد ای همکاران ما در حال انجامه
بلهتوسط همکاران شما ؟؟؟!!!
اقدامات !!!! برگرداندن ؟؟؟!!!!
دم شما گرم
دوست عزیز نتیجه بک لینک زدن حداقل یه هفته یا ده روز بعد از ارسال مشخص میشه.بله
تست زدیم کار شما رو
نتیجه هم مشخص بود!
تایید میشه حرف ایشون ضمن اینکه به خیلی فاکتورها از جمله میزان رقباو میزان فعالیت اونها و.. بستگی دارهدوست عزیز نتیجه بک لینک زدن حداقل یه هفته یا ده روز بعد از ارسال مشخص میشه.
کار ما رو خیلیا تست کردند و توی تاپیک هم نظر گذاشتند
توصیه میکنم چند روزی صبر کنید و بعد نظرتون رو اعلام کنید
خیر متاسفانه همچین امکانی وجود ندارهمیشه موضوع وبلاگها رو خودمون انتخاب کنیم یا اگه باز ممکنه وبلاگهای خاصی
ممنون
سلام والا تعداد وبلاگها بالاست و نمیشه چکشون کردبا سلام
آیا میشه لینک رو در وبلاگهایی اضافه بشود که حداقل 1000 بازدید در ماه گذشته داشته باشند؟
با تشکر
شناسایی کامل بک لینکها زمان میبره مخصوصا از طرف الکسا و سایتی که لینک دادینبا سلام
بله، خوب بود ، قبلا توی جستجوی عبارت فارسی "شهید شیرودی" صفحه 13 بود و الان صفحه 5 است.
البته قبل از تبلیغات وبلاگی که شما زحمت کشیدید، عبارت انگلیسی "Shiroodi" در صفحه اول گوگل بوده و با سیستمهای ترافیکی نیز روزانه حداقل 500 ویزیت با ای پی مختلف داشته و داره ولی خارجی و انگلیسی هستند.
ولی از وقتی شما زحمت تبلیغات وبلاگی را کشیدی رتبه فارسیش خیلی بهتر شده است.
فقط یه نکته اینکه توی الکسا یا سایتهایی که لیست بک لینک رو نمایش میده هنوز این بکلینکها اضافه نشده اند (نمونه).
با تشکر