سلام آقا امیر
دادا یه مدل از HTC One کپی کردن با یه همچین مشخصاتی: (در مقایسه با اصلی)
این هم تو دست و بالت هست؟
حدودا چقدری در میاد؟
مدلهای کپی کار نمیکنم و پیشنهاد هم نمیدم...چون فریموریا کاستو رام براشون کم یا نیست تو اینترنت و درضمن هر کارگاه کوچیکی میتونه ساخته باشتش در چین...
پیشنهاد میکنم، گوشیهای تو فروم گوشیم(در امضا) رو فقط انتخاب کنید...هم امکانات واقعی هستند و هم مثلا FHD با قیمت خیلی خوب پیدا میکنید....
Cube U55GT Talk79 7Inch tablet: 730
سلام مرسی این خیلی خوبه gps بلوتوث داره و قابلیت مکالمه و اس ام اس داره دو دوربین 2 و 5 داره معرکه است 7.9 اینچم هست باطریشم 4500 خوبه
فقط ورژن 32 گیگ نداره؟ چون Sd پشتیبانی نمیکنه 16 یکم کمه
ی سوال مهم سیم کارت نانو میخوره!، تو ایران که سیم کارت نانو نداریم بعد اگه سیم کارتمو به زحمت نانوش کنم دیگه نمیشه سیمم رو بعدا تو گوشیم بذارم میمونه رو دستم ، پیشنهادی نداری؟
ی سوال دیگه کیفیت cube چطوره چون فروم تخصصی راجبش نبود یا فریموری چیزی، مرسی
کیفیت کارهای کیوب خوبه و همه میشناسنش و از قدیمیهاست...
درمورد سیمکارت یکی حدا بخری استفاده کنی، بهتره(زیر بیست تومانه دیگه) تا همون سیمکارت اصلیتو نانو کنی...
ورژن هم فعلا فقط همونو داره...
البته به قوه خودش، پیشنهاد من برای تبلت کوچک اینچ سیمکارتخور هنوز هم همون فبلت Inew i6000 هست که امکاناتش قابل قیاس با نمونه های مشابه خیلی زیاده(مخصوصا کیفیت FHD و دوسیمکارته و دوربین 13)
باسلام
اميرآقالينك گوشى UMI X2كه ٣٢گيگ و٢گيگ رام وسى پى يوآن MTK6589Tنوشته ايددرآن كمتراست كدام درست است ممنون
آقاشرمنده متوجه شدم اين لينك كه گذاشتيدبراى گوشى UMI X1sاست
اميرآقا اين گوشيهاى چهارهسته اى كه باسى پى يوMTK6589Tهستندجى پى يوآنهاچندهسته اى است مثل گوشى ZP980+يا همين گوشى كه
معرفى كرديدممنون
ببخشید لینک تصحیح شد با لینک یک ریویو ازش....
دو هسته ای Power SGX544 هستند که از قویترین گرافیکهای بازار هست و هنوز هیچ بازی نداریم که روش اجرا نشه یا لگ داشته باشه(بدلیل خود قطعه گرافیک) ...چیپستی هست که شرکت اپل استفاده میکنه درضمن....