• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا شماره تماس خودتون یا تلفن شرکت یا آدرس شرکت؟
قیمت Livefan F2-Diamond چند است با توجه به ارزان شدن قیمت ارز؟
ضمناً ویندوزشون pro هست یا rt

central_core

Registered User
لایک‌ها
92
پست اول خیلی شلوغه آدم متوجه نمیشه.

الان تبلت ویندوزی چی موجود دارید؟(+قیمت)

یا باید سفارش داد؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش خسته نباشی.یدونه AinOl novo7 ax1 3g
میخوام.قیمتش چنده؟ سفارش بدی چند روزه میرسه؟ قیمت دقیقش رو بفرست بیزحمت

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
استاد تشکر از پاسختون ، من نظرم رو ۹-۱۰ اینچی‌ هست ، از اینا که فرمودین تا سقف ۱ تومن کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
این لینکی‌ که دادین از خوندنش لذت بردم ، اگر می‌شه از این ۹-۱۰ اینچی‌ هم از این لینکا بدین که انتخاب راحت شه
همه تبلتها دارای ریویو متنی نیستند..ویدوهای ریویو ازشون هست تو یوتیوب ولی بصورت متنی و عکس، کمتر هست و یا سخت پیدا میشه.....

من پیشنهادم اگه کاملترین تبلت چینی موجود رو میخواید(با حافظه 32 گیگابایت و کیفیت صفحه رتینا اپل) تبلت Pipo M6pro 3g هست...ازش هنوز لینک ریویو متنی-تصویری ندیدم.

برای pipo m9pro هم لینکهای ریویو زیر :

PIPO M9 10.1" Quad Core Android Tablet Review - Androydz.com
Pipo M9pro Android Tablet Review - Top China Tablets

سلام من یه تبلت میخوام سیم کارت خور باشه زیر 300 تومان
ندارم....از لینک دوست زیر انتخاب کن و بگیر :

http://forum.persiantools.com/t342669.html

لطفا شماره تماس خودتون یا تلفن شرکت یا آدرس شرکت؟
قیمت Livefan F2-Diamond چند است با توجه به ارزان شدن قیمت ارز؟
ضمناً ویندوزشون pro هست یا rt
windows 8 pro هست.لایسنس اورجینال هم روشه...
قیمت روزش با کانفیگهای مختلفش:

LIVEFAN

در ورژنهای مختلف ، ارایه میشود :

F1 & F1 note & F2
---------------------------------------------------
F1
10Inch 1280*800 IPS 16:10
NM10 Express
Graphic : SGX545,400/640MHz, Intel GMA3600/GMA3650
Front 1.3 MP, Rear 3.0 MP/ AF
5000mAh 7.4V
F1 Pro
NM70 Express
Intel HD2000 Graphics
7.4V/5000mA
F1 note
NM10 Express
SGX545,400/640MHz, Intel GMA3600/GMA3650
5000mAh/7.4V
----------------------------------------------------------------------------
F2 Speed /Diamond

11.6Inch 1920*1080 IPS FHD Gorilla glass OGS 0.7mm
Intel HD 4000 graphics chip
Front 2.0 MP, Rear 5.0 MP/ AF Recording 1080P
7.4V / 7000mAH
Built-in sensor: gravity sensor , light sensor

فایل پیوست 44221
مشخصات F1 بصورت کاملتر :
عکس 1
عکس 2

باتشکر
لینک یکی از این مدلهای محصول :
http://www.slickdoors.com/Livefan-F2...pc-p-3603.html

ModelProcessorRAMStorageNetworkPrice - Toman
F1-1Intel Atom N26002GB16GBWIFI1,300,000
F1-2Intel Atom N26002GB32GBWIFI1,500,000
F1-3Intel Atom N26004GB32GBWIFIN/A
F1-4Intel Atom N26004GB32GBWIFI+3GN/A
F1-5Intel Atom N26004GB64GBWIFIN/A
F1-6Intel Atom N26004GB64GBWIFI+3GN/A
F1-7Intel Atom N28004GB32GBWIFI1,645,000
F1-8Intel Atom N28004GB64GBWIFI+3G1,945,000
F1-9Intel Atom N28004GB128GBWIFI+3G2,070,000

ModelProcessorRAMStorageNetworkPrice - Toman
F1-Note(Stylus Pen Support)Intel Atom N26002GB32GBWIFI1,600,000
F1-Note(Stylus Pen Support)Intel Atom N28004GB64GBWIFI+3G2,200,000
F1-ProIntel Sandy Bridge Celeron 8474GB32GBWIFI1,750,000
F2-SPEEDIntel Celeron1037 Core I34GB32GBWIFI1,710,000
F2-SPEEDIntel Celeron1037 Core I34GB64GBWIFI+3G1,915,000
F2-DiamondIntel Core i5-333 7U-Hyper thread4GB32GBWIFI2,275,000
F2-DiamondIntel Core i5-333 7U-Hyper thread4GB64GBWIFI2,430,000
F2-DiamondIntel Core i5-333 7U-Hyper thread4GB64GBWIFI+3G2,620,000
F2-DiamondIntel Core i5-333 7U-Hyper thread4GB128GBWIFI+3G2,800,000
Wireless Keyboard Dock + Leather case هم هست که تبلت رو یجورایی تبدیل میکنه به شکل لبتاپ :

برای تبلت Livefan f1 با قیمت 200 تومان
533498249_502.jpg

و برای تبلتهای قوی اون در مدلهای Diamond و F2 speed با قیمت 300 تومان
778503835_467.jpg

پست اول خیلی شلوغه آدم متوجه نمیشه.

الان تبلت ویندوزی چی موجود دارید؟(+قیمت)

یا باید سفارش داد؟
موجود هیچی و فقط سفارشی .....به دوست بالا، قیمتهای روز رو دادم. کیفیت عالی و قیمتها هم نسبت به محصولات ویندوزی بازار و همچنین امکانات بسیار خوب و عالی هست.....3G به معنای سیمکارتخوری است تا بتونید از اینترنت سیمکارتتون رو تبلت استفاده کنید.
توضیح در مورد این تبلت : کاملا اسمبل از بهترین های دنیا در هرچیز...مثلا صفحه نمایش از LG برداشته شده...در رم از Kingstone که شرکت بسیار معروفیه و در هارد از Sandisk استفاده کرده که هر دو در اون حوزه خودشون، درجایگاه های اول قرار دارند
...کیفیت کار کاملا تضمین شدست.....

سلام داداش خسته نباشی.یدونه AinOl novo7 ax1 3g
میخوام.قیمتش چنده؟ سفارش بدی چند روزه میرسه؟ قیمت دقیقش رو بفرست بیزحمت
530 تومان با هزینه پست سنگاپور که حدود معمولا هفته دوم سوم میرسه
گمرک هم حدود 25-50 میگیرند.

باتشکر

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
تا حالا خودتون با LIVEFAN کار کردید باتری چقدر نگه میداره؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
همه تبلتها دارای ریویو متنی نیستند..ویدوهای ریویو ازشون هست تو یوتیوب ولی بصورت متنی و عکس، کمتر هست و یا سخت پیدا میشه.....

من پیشنهادم اگه کاملترین تبلت چینی موجود رو میخواید(با حافظه 32 گیگابایت و کیفیت صفحه رتینا اپل) تبلت Pipo M6pro 3g هست...ازش هنوز لینک ریویو متنی-تصویری ندیدم.

برای pipo m9pro هم لینکهای ریویو زیر :

PIPO M9 10.1" Quad Core Android Tablet Review - Androydz.com
Pipo M9pro Android Tablet Review - Top China Tablets

ندارم....از لینک دوست زیر انتخاب کن و بگیر :

http://forum.persiantools.com/t342669.html

windows 8 pro هست.لایسنس اورجینال هم روشه...
قیمت روزش با کانفیگهای مختلفش:

Wireless Keyboard Dock + Leather case هم هست که تبلت رو یجورایی تبدیل میکنه به شکل لبتاپ :

برای تبلت Livefan f1 با قیمت 200 تومان
مشاهده پیوست 476344

و برای تبلتهای قوی اون در مدلهای Diamond و F2 speed با قیمت 300 تومان
مشاهده پیوست 476345

موجود هیچی و فقط سفارشی .....به دوست بالا، قیمتهای روز رو دادم. کیفیت عالی و قیمتها هم نسبت به محصولات ویندوزی بازار و همچنین امکانات بسیار خوب و عالی هست.....3G به معنای سیمکارتخوری است تا بتونید از اینترنت سیمکارتتون رو تبلت استفاده کنید.
توضیح در مورد این تبلت : کاملا اسمبل از بهترین های دنیا در هرچیز...مثلا صفحه نمایش از LG برداشته شده...در رم از Kingstone که شرکت بسیار معروفیه و در هارد از Sandisk استفاده کرده که هر دو در اون حوزه خودشون، درجایگاه های اول قرار دارند
...کیفیت کار کاملا تضمین شدست.....

530 تومان با هزینه پست سنگاپور که حدود معمولا هفته دوم سوم میرسه
گمرک هم حدود 25-50 میگیرند.

باتشکر

مستقیم میرسه دستم؟ هزینه گمرک به چی بستگی داره؟ سلامتش تضمین میشه کاملا؟ هزینه گمرک دم منزل گرفته میشه؟ ممنون میشم کاملا برام پ.خ کنین توضیحاتو

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
استاد تشکر از پاسختون ، من هم غیر از همون لینک کامل با بنچ مارک چیزی ندیدم در حد اون صفحه که دادین ،، و نظر خودم هم بعد از بررسی‌های فراوون رفت رویه M6 PRO , ولی‌ استاد اینو که خوندم یکم نگران شدم ، این کاربر در بررسیش از همون سایت مشابه گفته که این چیپست RK3188 برای حمایت صفحه رتینا در رزولیشن‌های بالای ۲۴۰۰ به مشکل می‌خوره و برای همین یک مدل ۱۶۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل هم دادن با همین کانفیگ که در این مقاله در قسمت Pipo M6 Performance گفته که نظرم رو برد روی M9pro ,,,آلبت استاد ، در همون لینک ارجینالی هم که برا M7pro داده بودین و بسیار خوب ، در قسمتی‌ که برا گیمینگ مطلب نوشته
گفته که با بعضی‌ بازی‌ها به خاطر عدم تطبیق پذیر از حالت ۱۰۸۰ به ۷۲۰ تو این سیستم و این مدل نمیتونه اصلا باز کنه بعضی‌ بازی‌ها رو که اینم نگران کننده هست و بیشتر مصمم شدم که M9 pro ده اینچی‌ رو بگیرم .. استاد نظر شما به چه صورت هست ?

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تا حالا خودتون با LIVEFAN کار کردید باتری چقدر نگه میداره؟
باتری حدود 5- 8 ساعت برای Livefan diamond/speed بسته به استفادتون نگه میداره..اگه نور صفحه رو کم کنید و وایفای و یکسری ویژگیها رو هم disable کنید، تا ده ساعت هم میشه استفاده کرد.

مستقیم میرسه دستم؟ هزینه گمرک به چی بستگی داره؟ سلامتش تضمین میشه کاملا؟ هزینه گمرک دم منزل گرفته میشه؟ ممنون میشم کاملا برام پ.خ کنین توضیحاتو
مستقیم به آدرستون فرستاده میشه ولی گمرک شهر نگهش میداره تا گمرک بسته های خارجی رو ازتون بگیره(تشریفات گمرکی) که حدود 30-100 تومان برای تبلت ویندوزی میگیرن....
سلامتیش کاملا تضمین شدست

استاد تشکر از پاسختون ، من هم غیر از همون لینک کامل با بنچ مارک چیزی ندیدم در حد اون صفحه که دادین ،، و نظر خودم هم بعد از بررسی‌های فراوون رفت رویه M6 PRO , ولی‌ استاد اینو که خوندم یکم نگران شدم ، این کاربر در بررسیش از همون سایت مشابه گفته که این چیپست RK3188 برای حمایت صفحه رتینا در رزولیشن‌های بالای ۲۴۰۰ به مشکل می‌خوره و برای همین یک مدل ۱9۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل هم دادن با همین کانفیگ که در این مقاله در قسمت Pipo M6 Performance گفته که نظرم رو برد روی M9pro ,,,آلبت استاد ، در همون لینک ارجینالی هم که برا M7pro داده بودین و بسیار خوب ، در قسمتی‌ که برا گیمینگ مطلب نوشته
گفته که با بعضی‌ بازی‌ها به خاطر عدم تطبیق پذیر از حالت ۱۰۸۰ به ۷۲۰ تو این سیستم و این مدل نمیتونه اصلا باز کنه بعضی‌ بازی‌ها رو که اینم نگران کننده هست و بیشتر مصمم شدم که M9 pro ده اینچی‌ رو بگیرم .. استاد نظر شما به چه صورت هست ?
مسلما همیشه اشاره کردم که رتینا، علاوه بر باتری خوری، ممکنه لگ بزنه در اجرای بازیها و.....برای همین همیشه پیشنهادم رو FHD یا 1920*1200 بوده.....بنابراین اگه بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو نمیخواید(که هنوز بجز توی nexus 10 جای دیگه نیومده)، در درجه اول full HD رو ترجیح میدم.....

بدلیل حافظه 32 گیگش هم بود که پیشنهاد دادم.

البته روونی و زیبایی و باتری نگه داشتن، بستگی به رام یافریمور نصب شده داره که معمولا با یک کاستوم رام خوب، وضعیت بهتری حاصل میشه...البته انشالله ورژن جدید اندروید، این مسایل رو مرتفع کنه برای این تبلتها...

باتشکر

Last edited:

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
استاد بازم ممون بابت راهنمایی‌های خوبتون ،، یک پرسش هم داشتم الان که بحث رام‌های کاستم رو کردید ،، استاد من باز یک تحقیق کاملی تو این زمینه کردم دیدم رام‌های ستاک خود پیپو خیلی‌ جالب نیست حتا رو سیستم جدید ۴.۲.۲ ژلی و حرف شما رو دوباره تائید میکنه ، من اینو که مال اقای رایلی هست و کد نویس خوبی‌ هست خوندم همهٔ صفحات تاپیک رو میخواستم ببینم با این تجربه کار دارین شما,, OTA رو بیشتر در نظر دارم که تست کردین.

استاد درهر حال ببخشید که وقت این تاپیک رو میگیرم دیگه چون تاپیک فروش هست ^:^

الان نظرم قطعی رفته رویه خریدM9 PRO ساده که بدون 3G که ۸۷۰ قیمت داده بودین ، استاد این رو موجود دارین یا هزینه گمرکی شهر تهران هم که هستم میره روش ، یا که از شیراز می‌فرستین ،، کلا اینفو کامل هزینه تموم شده رو لطف کنید پخ کنید ، و کیف هم باید جداگانه بگیریم یا نه رو هم لطف کنید

و پرسش آخر استاد ،، برای روت کردن این تبلت لینکی‌ که خوب باشه و به روز رو هم بفرستین تا بررسی کنم لطفا

با تشکر از وقتتون و اینکه همیشه با صبر به پرسشهای همه پاسخ میدین ^:^

Last edited:

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
نظرتون در مورد Onda v701s چیه؟ به خاطر رم 512 ممکنه تو اجرای بازیها مشکل داشته باشه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
استاد بازم ممون بابت راهنمایی‌های خوبتون ،، یک پرسش هم داشتم الان که بحث رام‌های کاستم رو کردید ،، استاد من باز یک تحقیق کاملی تو این زمینه کردم دیدم رام‌های ستاک خود پیپو خیلی‌ جالب نیست حتا رو سیستم جدید ۴.۲.۲ ژلی و حرف شما رو دوباره تائید میکنه ، من اینو که مال اقای رایلی هست و کد نویس خوبی‌ هست خوندم همهٔ صفحات تاپیک رو میخواستم ببینم با این تجربه کار دارین شما,, OTA رو بیشتر در نظر دارم که تست کردین.

استاد درهر حال ببخشید که وقت این تاپیک رو میگیرم دیگه چون تاپیک فروش هست ^:^

الان نظرم قطعی رفته رویه خریدM9 PRO ساده که بدون 3G که ۸۷۰ قیمت داده بودین ، استاد این رو موجود دارین یا هزینه گمرکی شهر تهران هم که هستم میره روش ، یا که از شیراز می‌فرستین ،، کلا اینفو کامل هزینه تموم شده رو لطف کنید پخ کنید ، و کیف هم باید جداگانه بگیریم یا نه رو هم لطف کنید

و پرسش آخر استاد ،، برای روت کردن این تبلت لینکی‌ که خوب باشه و به روز رو هم بفرستین تا بررسی کنم لطفا

با تشکر از وقتتون و اینکه همیشه با صبر به پرسشهای همه پاسخ میدین ^:^

باسلام

کلا برای پیپو ها فعلا بهترین کاستوم رام رو رایلی میزنه و همه تقریبا رایلی رو روی تبلت پیپوشون دارند تا استاک یا سایر کاستوم رامها....اون صفحه رام SMS هم گذاشته که بهتون اجازه یده پیامک هم دریافت و ارسال کنید..OTA یا آپدیت از طریق وای فای و.... داره رام رایلی و شخصا چک نکردم، چون معمولا از کامپیوتر دانلود(شبها که رایگانه و سرعت دانلود با IDM از طریق کامپیوتر مسلما بالاتره) و از خود تبلت حالا یا با ریکاوری و یا از طریق کامپیوتر فلش میکنم اون رام یا ایمیج رو.....

برای روت از 4 برنامه میشه استفاده کرد:(همون سه تای اول کافیه ولی برای اینکه کامل گفته باشم، آوردم)

Superoneclick
Download Super One Click zip

Framaroot
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276‎

Unlockroot
Download unlock root exe

Motochopper
Download motochopper zip

نظرتون در مورد Onda v701s چیه؟ به خاطر رم 512 ممکنه تو اجرای بازیها مشکل داشته باشه؟
رمش یگ گیگه :
Onda V701s Quad Core Tablet PC Android 4.1 7 inch 8GB

هزینه سفارشش با پست سنگاپور برابر 348 تومان هست.

باتشکر

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
بین دو تا گزینه شدیدا گیر کردم.
یکی Colorfly E708 Q1
باتریش 2300 هست. صفحه 1200*800 IPS. قابش پلاستیکه. اندروید 4.2.2

اون یکی هم Onda V701s.
باتریش 3000. صفحه 1024*600 TFT. قابش هم آلومینیومیه. اندروید 4.2.2. و اینکه برند معروفی هست و پشتیبانی بهتری داره.

بقیه موارد تقریبا یکسانه. قیمت هم تقریبا یکیه.

خودم از صفحه E708 خوشم اومده ولی از باتریش میترسم! قاب پلاستیکیشو نمیدونم واقعا چقدر مهمه چون تا حالا تبلت دستم نگرفتم.
شما باشین کدومو انتخاب می کنین؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بین دو تا گزینه شدیدا گیر کردم.
یکی Colorfly E708 Q1
باتریش 2300 هست. صفحه 1200*800 IPS. قابش پلاستیکه. اندروید 4.2.2

اون یکی هم Onda V701s.
باتریش 3000. صفحه 1024*600 TFT. قابش هم آلومینیومیه. اندروید 4.2.2. و اینکه برند معروفی هست و پشتیبانی بهتری داره.

بقیه موارد تقریبا یکسانه. قیمت هم تقریبا یکیه.

خودم از صفحه E708 خوشم اومده ولی از باتریش میترسم! قاب پلاستیکیشو نمیدونم واقعا چقدر مهمه چون تا حالا تبلت دستم نگرفتم.
شما باشین کدومو انتخاب می کنین؟
باسلام

کلا اوندا از کیفیت بالایی برخورداره، حالا کیفیت کار کالر فلای چقدر باشه، سواله؟؟(چون من خودم اگه سه شرکت ازمیون همه شرکتهای مشهور تبلت زنی چینی بخوام انتخاب کنمف یکیشو مجبورم اوندا بزارم، بنابراین فقط تو خود کیفیت، مسلما کمتر میافته)
انتخاب اون با توجه به چهار هسته ای بودن و همچنین کیفیت صفحه بیشتر، یعنی باتری رو برابر 2000 حساب کن(حدود 1:45 تا 3 ساعت) در حالیکه اوندا باید بین 2.5 تا 4 جواب بده....چیزیکه حتما تو انتخابی تبلت برگ برنده رو تعیین میکنه

باتشکر

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
باسلام

کلا اوندا از کیفیت بالایی برخورداره، حالا کیفیت کار کالر فلای چقدر باشه، سواله؟؟(چون من خودم اگه سه شرکت ازمیون همه شرکتهای مشهور تبلت زنی چینی بخوام انتخاب کنمف یکیشو مجبورم اوندا بزارم، بنابراین فقط تو خود کیفیت، مسلما کمتر میافته)
انتخاب اون با توجه به چهار هسته ای بودن و همچنین کیفیت صفحه بیشتر، یعنی باتری رو برابر 2000 حساب کن(حدود 1:45 تا 3 ساعت) در حالیکه اوندا باید بین 2.5 تا 4 جواب بده....چیزیکه حتما تو انتخابی تبلت برگ برنده رو تعیین میکنه

باتشکر
از لحاظ کیفیت که کیفیت خیلی خوبی داره.
پلاستیکی یا آلومینیومی بودن هم که انگار زیاد فرقی نداره.
البته سخت افزارشون که یکیه ولی با توجه به رزولوشن بالاتر میشه باتری رو همون 2000 در برابر 3000 حساب کرد.
باتری 2000 در برابر 3000.
در مقابل صفحه 1200*800 و IPS در مقابل صفحه 1024*600 و TFT.
مساله این است!!

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلاام.
یک تبلت 7 یا 8 اینچی سیتم کارت خور.
که تاچش خوب باشه.
برای یک دختر که کار انچنانی هم نمیخواد انجام بده معرفی میکنید؟ نهایت 550 تومان

majid_08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بین ainol flame و ainol crystal گیر کردم
راهنماییم کنید

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
استاد کمال تشکر از پاسخ‌های دقیق و فنیتون ،، بسیار کمک میکنه به انتخاب دوستان،

پیرو صحبت‌هاتون منم به همین برنامه‌ها رسیدم برای کلا گوشی‌ها و فبلت‌ها و تبلتهای اندرویدی که آلبت استاد اینجا گفته که اینا حالت یونیورسال داره و ممکنه روت نشه به طور مطلوب,و کلا یکم که بیشتر تحقیق کردم این بچ فایل رو برای چیپست RK3188 دیدم که هست و آقای رایلی هم تو همون فایل ۳۰۰ مگی OTA که من هنوز نگرفتم گویا از همین برای روت تبلت‌های این چیپست استفاده می‌کنه که آلبت نسخه ۱.۹ بتا رو هم دادن ولی‌ هنوز باگ داره آمده که من نظرم رویه ۱.۸ هست با توجه به اینکه SMS داره آنطور که من تو همون انجمن خوندم هنوز یک مشکلاتی حتا نسخت دومش داره.

استاد جسارتن من پیغام قیمت واریز اینفو خرید رو هنوز دریافت نکردم که خواسته بودم صفحه قبل ، اگر می‌شه بفرستین

با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلاام.
یک تبلت 7 یا 8 اینچی سیتم کارت خور.
که تاچش خوب باشه.
برای یک دختر که کار انچنانی هم نمیخواد انجام بده معرفی میکنید؟ نهایت 550 تومان
ainol Ax1 با هزینه سفارش 520 تومان
AINOL NOVO 7 AX1 3G Cheap 7 Inch Tablet with Built-In-3G HSPA Specs Review - Tablet Review Specs

Ainol AX1 MTK8389 Quad Core Tablet PC 7.0 Inch HD Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone 8GB Bluetooth WCDMA Silver

یک گمرک حدود 30 تومانی هم ازتون بعدا گرفته میشه تو اداره گمرک...

بین ainol flame و ainol crystal گیر کردم
راهنماییم کنید
مسلما ainol Fame / fire خیلی گزینه بهتریه.....اما بودجتونو بفرمایید شاید بتونم پیشنهادات دیگه هم بدم

استاد کمال تشکر از پاسخ‌های دقیق و فنیتون ،، بسیار کمک میکنه به انتخاب دوستان،

پیرو صحبت‌هاتون منم به همین برنامه‌ها رسیدم برای کلا گوشی‌ها و فبلت‌ها و تبلتهای اندرویدی که آلبت استاد اینجا گفته که اینا حالت یونیورسال داره و ممکنه روت نشه به طور مطلوب,و کلا یکم که بیشتر تحقیق کردم این بچ فایل رو برای چیپست RK3188 دیدم که هست و آقای رایلی هم تو همون فایل ۳۰۰ مگی OTA که من هنوز نگرفتم گویا از همین برای روت تبلت‌های این چیپست استفاده می‌کنه که آلبت نسخه ۱.۹ بتا رو هم دادن ولی‌ هنوز باگ داره آمده که من نظرم رویه ۱.۸ هست با توجه به اینکه SMS داره آنطور که من تو همون انجمن خوندم هنوز یک مشکلاتی حتا نسخت دومش داره.

استاد جسارتن من پیغام قیمت واریز اینفو خرید رو هنوز دریافت نکردم که خواسته بودم صفحه قبل ، اگر می‌شه بفرستین

با تشکر
قست روت زیاد مساله نیست.....من خودم معمولا با همونها روت میکنم ولی همیشه استثنا میشه که ننیاز به گردش برای روتش داشته باشم...اکثرا همون ها جواب میده

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
تشکر ، جسارتن من پیغام رو گرفتم ولی‌ نفرموده بودین چقدر واریز بشه و پیغام هم دادم در پاسختون که الان گرفتم، نمی‌دونم رسید یا صندوقتون پر هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا