سلام خسته نباشید.
من میخوام یک تبلت بخرم و برام قدرت و صفحه نمایش خیلی مهم هست.
به مدل های زیر رسیدم:
Ainol novo 9 spark
(رزلوشنش پایینه) pipo m9
Cube u30GT II
لطفا با شناختی که از سی پی یو و ججی پی یو و صفحه نمایششون دارید از اینا یا یک مدل دیگه به من پیشنهاد بدید!و قیمت حدودیشونم بگید عالی میشه تا ببینم پولم میرسه....
چقدر طولانی شد!باتشکر.
از لحاظ قیمت، فعلا تا 20 فروردین، عالیه که فقط novo9 رو بگیرید :
آفر ارسال از چین Ainol novo9 Spark Firewire با قیمت فقط 850 تومان(فقط تا 20 فروردین)
و با لوازم کامل زیر، فقط 990 تومان تا انتهای 20 فروردین
Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen + OTG cable
اما
قیمت تبلت pipo m9 هم برابر 920 تومانه.(قیمت novo9 بعد 20 فروردین)
قیمت cube u30gt 2 یا cube u9gt v که هردو با RK3188 هستند، برابر 995 تومانه.
قیمت تبلت هیوندا t10 3g هم برابر 1,130,000 تومان
همشون خوبند، رو ویژگیهای متمایزشون از جمله باتری، سیمکارتخوری، کیفیت صفحه نمایش و قیمت مسلما مانور بدید و سبک و سنگین کنید، انتخاب نهاییتونو بکنید.البته ظاهرشم هم مدنظر داشته باشید.
چرا onda v813 از v812 انقدر ارزونتره؟!
v813 که بهتره که از v812...اشتباه میگم؟ باطری قوی تر،ضخامت کمتر،هیچکدوم هم که بلوتوث ندارن...v812 میینی hdmi میخوره و اونیکی نه...چرا قیمتاشون انقد اختلاف داره؟
از بین برند Ainol (همه مدلاش)و onda کدوم رو پیشنهاد میدین بهم؟
اگه خراب برسه دستم چی میشه اونوقت؟ باید کلی پول بدم بره و دوباره برگرده؟
این ainol که گذاشتین برای آفر ویژه خیلی خوبه اما یکم بزرگ نیست؟ 9.7 اینج بزرگ نمیشه خیلی؟
مرسی
من اوندامو 812 که باشه،با DHL گرفته بودم و گمرک اون رو هم داده بودم، برای همینم،قیمت خریدمو دادم(دلار اونموقع بالا بود) وگرنه قیمت سفارش از چین که براتون زدم، همون 640 تومانه تقریبا.
من خودم همیشه میگم: آینول پولو سرمایه و حمایت سیساست مداران و سرمایه گزارها رو داره و برای همینم بوقو کرنا و صداش از بقیه بیشتره در عین حالیکه میتونه قیمت تبلتهاشو هم کمتر از بقیه با مشخصات بیشتر یا قویتر بده.
بنابراین بیشتر با اوندا هستم، کیفیت کارهاشو و اپدیتهاش و قیمت و تنوعشو هم دوس دارم.
نگران خرابی نباشید، تستس میشن قبل از فرستادن، ولی اگه قیمت تبلتتون، بیش از 150 دلاره،من بیمه اش میکنم یعنی، اگه مساله دار براتون فرستاده شد، یا پولتونو پس میدم یا هزینه ارسالش با من.خوبه؟
بعضیها بزرگ دوست دارند،بقولی میگن لذت کار باتبلت، به بزرگ بودن صفحشه که واقعیت داره، البته یادتون نره،آینول با این قیمت و مشخصات به هرکی نشون بدید، اولین کاری که میکنه،سکته میزنه!!! بنابراین انتخاب خوبیه ولی اگه هنوزم کم اینچ میخواید، یکی کم اینچ تر شما بگیرید، دوستی یا داداشی یا... رو حتما وادار کنید از این آفر استفاده کنه که میپره.....(راستی دلار امروز حدود 100 تومان گرون شد،بنابراین تا بیاد، میبینید کلی سودکردید)
[
گوشی n9589 از لحاظ gps چطوره؟ داره؟ یا فقط google map ?
این گوشی رو دارین؟ قیمت؟ چطوره؟
HDC Galaxy Note 2 N7189 - $189.99
مکان یاب داخلی دارند.
قیمتشو گداشتم که... 725 تومان. مدل عادیهف زیاد سر وصدا نکرده که بشه بگی اعجوبه ایه برای خودش!! شاید لنووو بهتر باشه تو اون رنج قیمت ....
اون 812 قیمت موجودش هست تو ایران که گرون تر
بقیه سفارش از چین
قیمت سفارش از چین 812 رو آقا امیر 635 میدن
جفتشون hdmi دارن
من خودم 812 داشتم تبلت عالی بود مشکلش باتریش بود که کم نگه میداشت ظاهرا این بهتر شده
من همونطوری که بهتون گفته بودم اینا رو پیشنهاد میدم
Onda v813
Window n80
راستی اگه تا 850 میتونین بدین تو خرید ainol spark شک نکنین
صفحه رتینا سخت افزار بالا
فقط هم آقا امیر با این قیمت میده
ممنون از توضیحاتتون، آره ريال قیمت آقا اهرام جون الان برای این تبلت نوا9، برابر 990 تومانه!! ما فقط تا 20 هم میدیم، با قیمت 855 تومان(البته اگه ارز زیاد عوض نشه). این هم هدیه عیدمون بود ،و یک اسمارتفون خیلی خوب هم، البته روز عید هم n80 RK3188 رو دادیم که متاسفانه،کسی حاضر نبود.......
**********************************************************************************
با عرض پوزش و همچنین شادباش، همه سفارشات، امروز دیگه حوالش ، انجام شد.
باتشکر