• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. آقا امیر CPU گوشی های چهار هسته ای 6589 چند نوع هست: Cortex A7 , A9 درسته؟ اگر این مطلب درست هست. لطف کنید بفرمائید با فرکانس مشابه کدوم قوی تر و بهتر هست؟ A7 یا A9 ؟ ضمنا سی پی یوی گوشی HDC GALAXY SIV I9500 MTK QUAD CORE از کدوم نوع هست؟ A7 یا A9؟

یک خبر هم برم به اونهایی که به android TV Box ها علاقمند هستند، ورژن چهار هسته ایش هم با Rk3188 داره میاد، با قیمت زیر 100 دلار!!
این یک بنچمارک ازشه که نشون میده ، این قطعه کوچولو ، به چه راحتی از پس هرکاری برمیاد....:(رم 2 گیگه!!)
...
باتشکر
امیر خان این مدل جدیدی که معرفی کردید کی می آد تو بازار؟ واسه این سوال می کنم که مدل جدید ارتقای سخت افزاری فوق العاده ای داشته و MK809 قابل مقایسه با مدل جدید نیست.

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
در دو ورژن هست، اونی که منظورمه مثلا لینک زیر هست، که حدود 5.5 اینچه و چهار هسته ای و... اره خب تفاوت دارند، ولی سایز و چند هسته ای بودنشون، مشابه هست و تفاوت قیمت هم دارند درحد 200 تومان.
ببخشید لینک نذاشتید. چون به نظر مناسب میاد با این قیمت.

تشکر........................ بی صبرانه منتظرم
خواهش می کنم. حتماً.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
نوشته اصلی بوسیله ali_barsa1245
در مورد گوشی star n9589 تخفیفی هم میدین اخه یه خورده پولم کمتره از اون قیمته

یکی دیگه هم تو اون فروم، درخواست همین موبایلو کرده بود، بنابراین رایزنی کردیم که انشالله اگه آفر زیر تا 20 فروردین، 3تا حداقل خریدار پیدا کرد، اونو با این قیمت بدیم.(از سودش کم کنه و....)
آفر فروش و ارسال از چین گوشی قدرتمند STAR N9589 ، گوشی چهار هسته ای 5.7اینچی با حافظه داخلی 8 گیگابایت با قیمت فقط 855 تومان ، فقط تا 20 فروردین.

سال نو مبارک باشه
دوست عزیز یه تبلتی می خوام که از لحاظ سخت افزار چیز خوبی باشه و با دوام و کیفیت بالا
باهاش کتاب بخونم...فیلم ببینم...اینترنت...کارهامو مدیریت بتونم بکنم...آفیس داشته باشه که بتونم کارامو توش بنویسم
شارژ خوب نگه داره...برای بازی هم اگه خوب باشه و جواب بده که خوبه...
یه چیزی که تا حالا حالا ها از رده تبلت ها عقب نیفته...
ترجیح خودم 8 اینچ به بالا هستش...آخه به نظرم 7 اینچ کوچیک میاد...حالا باز راهنمایی بیشتر در این زمینه بکنین ممنون میشم...
قیمت هم نهایت تا حدود 800-850 برای یه چیز خوب...باز حالا اگ پیشنهادی هم داشته راهنماییم کنی خیلی خیلی ممنونت میشم
مرسی
نگاه : تبلت، پیشرفتی که داره میکنه اینجوریه: موبایل از دهه 90 شروع کرد به اینطرف تا موبایلهای امروزی که میبینید.... اما تبلت همه اون پیشرفتها رو داره طی سه سال میکنه و کرده...(از یک طرف داره از پیشرفت موبایل استفاده میکنه و از طرف دیگه ، از لپتاپ و نوت بوک و... بنابراین فکر نکنم شما بتونید تبلت داشته باشید که قدیمی نشه پس از یک سال(برخلاف موبایل و لبتاپ)

منم پیشنهادم سایز 8 هست و 9.4 اینچ. اما تو رنج قیمت شما :

ONDA v813 : 680-8inch-
Pipo m5 3g : 710-8inch-
Hyundai t7s : 685-7inch-
موجود : ONda v812 :860
Pipo m8 : 780 -9.4Inch-
اینهم کاملا متفاوت : آفر ارسال از چین Ainol novo9 Spark Firewire با قیمت فقط 850 تومان(فقط تا 20 فروردین)

سلام. آقا امیر CPU گوشی های چهار هسته ای 6589 چند نوع هست: Cortex A7 , A9 درسته؟ اگر این مطلب درست هست. لطف کنید بفرمائید با فرکانس مشابه کدوم قوی تر و بهتر هست؟ A7 یا A9 ؟ ضمنا سی پی یوی گوشی HDC GALAXY SIV I9500 MTK QUAD CORE از کدوم نوع هست؟ A7 یا A9؟
کلا چیپست های چینی دارند براساس کاهش مصرف باتری ساخته میشند و این امر در cortex a7 دیده میشه. مشخصات کامل این چیپست به شرح زیر هست :
The MTK6589 parameter description: Architecture: Cortex-A7
Core: Quad-coire with 28nm process
Frequency: 1.0GHz ~ 1.2GHz
Memory: LDDR2 memory screen: 720P display resolution
Network: WCDMA / TDSCDMA dual network standard video: 1080P video decoding support HDMI 3D output camera: up to 13 million pixels camera
GPU: PowerVR SGX544, triangular output rate of 55M / s pixel fill rate for the 1600M / s

از لحاظ قدرت پردازشگری ، a9 خیلی بهتره.
همونطور که اشاره کردم همشون MTK6589 Cortex a7 + PowerVR SGX544 هستند.

امیر خان این مدل جدیدی که معرفی کردید کی می آد تو بازار؟ واسه این سوال می کنم که مدل جدید ارتقای سخت افزاری فوق العاده ای داشته و MK809 قابل مقایسه با مدل جدید نیست.

هنوز نه مدل a31و نه مدل rk3188 بصورت رسمی داده شدند بیرون. بصورت OEM هست بیرون که کیفیت ساختش زیر سواله. انشالله هروقت به بازار عرضه شد، حواسم هست که اطلاع بدم بهتون.

سلام امیر آقا
نظرت درباره این تبلت چیه؟

Cube U25GT Tablet PC 7 Inch RK2928 HD Screen Android 4.1 8GB Camera HDMI White
قیمتش که خیلی خوبه.
چند تومن میشه؟
سلام
کلا تو تک هسته ای ، یا cortex a8 فقط allwinner v, انتخاب کنید، تو دو هسته ای یا cortex a9 فقط rk3066 ,ولی در چهار هسته ای فقط freescale و action atm رو انتخاب نکنید.
پیشنهاد نمیکنم اصلا تبلتهای ارزون رو بردارید، وگرنه رو عمرشون حساب نکنید و کیفیتشون ریسکه. پیشنهاد میدم جای این، تبلت تک هسته ای با چیپست CPU که allwinner a10 / a13 یا boxchip باشه، انتخاب کنید. پیدا میشه زیر 300 تومان.یا که نه،مبلغ پولتونو بیشتر کنید و تبلت زیر رو بگیرید که ارزونترین تبلت پیشنهادیمونه :

Pipo s1 : 360

آفر فروش و ارسال از چین گوشی قدرتمند STAR N9589 ، گوشی چهار هسته ای 5.7اینچی با حافظه داخلی 8 گیگابایت با قیمت فقط 855 تومان ، فقط تا 20 فروردین.

android TV Box چیه؟

به تاپیک زیر مراجعه کنید :
http://forum.persiantools.com/t290132.html

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام امیر آقا ممنون از پاسختون.
این قسمت از پاسخ شما که :
I9500 MTK QUAD CORE از کدوم نوع هست؟ A7 یا A9؟
منظورتون از
همشون چیه یعنی همه موبایلهای چهارهسته ای چینی CORTEX A7 هستند یا اینکه بعضی هاشون هم ممکنه A9 باشند؟
آخه هر چی توی نت گشتم چیزی در این مورد نوشته نشده بود و این مساله در انتخابم خیلی تاثیر گذاره. ممنون از جوابتون.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقا ممنون از پاسختون.
این قسمت از پاسخ شما که :
I9500 MTK QUAD CORE از کدوم نوع هست؟ A7 یا A9؟
منظورتون از
همشون چیه یعنی همه موبایلهای چهارهسته ای چینی CORTEX A7 هستند یا اینکه بعضی هاشون هم ممکنه A9 باشند؟
آخه هر چی توی نت گشتم چیزی در این مورد نوشته نشده بود و این مساله در انتخابم خیلی تاثیر گذاره. ممنون از جوابتون.
نگاه : کلا چیپست MTK6589 براساس a7 ساخته شده. چیپست samsung exynos 4412 که در مدلهای freelander i20 و newman n2 استفاده شده، اما برمعماری a9 هست. که قیمتهاشون حدود 1,100,000 هست.دیگه بجز این چیپست،نداریم مگه اینکه هواوی باشه کi مدلهای مختلفش از معماریهای مختلف استفاده کرده از d2 و mate که مثلا از a9 استفاده کرده . ودر مدلهای جدیدترش، براساس معماری a15 ساخته.
افر اسمارتفونی رو که گذاشتم، رو هم در صورت انتخابتون، از دست ندهید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینهم شاید یکی از شامل ترین مقایسه ها برای پردانده rk3188 با exynos (میتونید از مترجم گوگل استفاده کنید)
http://www.cnx-software.com/2013/04...on-rockchip-rk3188-vs-exynos-4412-vs-tegra-3/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم یک لینک از مینی pc هایی که با چیپست rk3188 ساخته میشه : آنتوتو در حد 19 هزار میده.
http://www.arctablet.com/blog/featured/tronsmart-t428-first-rockchip-rk3188-mini-pc-coming-soon/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last edited:

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
سلام خسته نباشید.
من میخوام یک تبلت بخرم و برام قدرت و صفحه نمایش خیلی مهم هست.
به مدل های زیر رسیدم:
Ainol novo 9 spark
(رزلوشنش پایینه) pipo m9
Cube u30GT II
لطفا با شناختی که از سی پی یو و ججی پی یو و صفحه نمایششون دارید از اینا یا یک مدل دیگه به من پیشنهاد بدید!و قیمت حدودیشونم بگید عالی میشه تا ببینم پولم میرسه....
چقدر طولانی شد!باتشکر.

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
منم پیشنهادم سایز 8 هست و 9.4 اینچ. اما تو رنج قیمت شما :

ONDA v813 : 680-8inch-
Pipo m5 3g : 710-8inch-
Hyundai t7s : 685-7inch-
موجود : ONda v812 :860
Pipo m8 : 780 -9.4Inch-
اینهم کاملا متفاوت : آفر ارسال از چین Ainol novo9 Spark Firewire با قیمت فقط 850 تومان(فقط تا 20 فروردین)

چرا onda v813 از v812 انقدر ارزونتره؟!
v813 که بهتره که از v812...اشتباه میگم؟ باطری قوی تر،ضخامت کمتر،هیچکدوم هم که بلوتوث ندارن...v812 میینی hdmi میخوره و اونیکی نه...چرا قیمتاشون انقد اختلاف داره؟
از بین برند Ainol (همه مدلاش)و onda کدوم رو پیشنهاد میدین بهم؟
اگه خراب برسه دستم چی میشه اونوقت؟ باید کلی پول بدم بره و دوباره برگرده؟
این ainol که گذاشتین برای آفر ویژه خیلی خوبه اما یکم بزرگ نیست؟ 9.7 اینج بزرگ نمیشه خیلی؟

مرسی

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
v813 که بهتره که از v812...اشتباه میگم؟ باطری قوی تر،ضخامت کمتر،هیچکدوم هم که بلوتوث ندارن...v812 میینی hdmi میخوره و اونیکی نه...چرا قیمتاشون انقد اختلاف داره؟
این ainol که گذاشتین برای آفر ویژه خیلی خوبه اما یکم بزرگ نیست؟ 9.7 اینج بزرگ نمیشه خیلی؟

مرسی

اون 812 قیمت موجودش هست تو ایران که گرون تر
بقیه سفارش از چین

قیمت سفارش از چین 812 رو آقا امیر 635 میدن
جفتشون hdmi دارن
من خودم 812 داشتم تبلت عالی بود مشکلش باتریش بود که کم نگه میداشت ظاهرا این بهتر شده

من همونطوری که بهتون گفته بودم اینا رو پیشنهاد میدم
Onda v813
Window n80

راستی اگه تا 850 میتونین بدین تو خرید ainol spark شک نکنین
صفحه رتینا سخت افزار بالا
فقط هم آقا امیر با این قیمت میده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام خسته نباشید.
من میخوام یک تبلت بخرم و برام قدرت و صفحه نمایش خیلی مهم هست.
به مدل های زیر رسیدم:
Ainol novo 9 spark
(رزلوشنش پایینه) pipo m9
Cube u30GT II
لطفا با شناختی که از سی پی یو و ججی پی یو و صفحه نمایششون دارید از اینا یا یک مدل دیگه به من پیشنهاد بدید!و قیمت حدودیشونم بگید عالی میشه تا ببینم پولم میرسه....
چقدر طولانی شد!باتشکر.
از لحاظ قیمت، فعلا تا 20 فروردین، عالیه که فقط novo9 رو بگیرید :
آفر ارسال از چین Ainol novo9 Spark Firewire با قیمت فقط 850 تومان(فقط تا 20 فروردین)
و با لوازم کامل زیر، فقط 990 تومان تا انتهای 20 فروردین
Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen + OTG cable
اما
قیمت تبلت pipo m9 هم برابر 920 تومانه.(قیمت novo9 بعد 20 فروردین)
قیمت cube u30gt 2 یا cube u9gt v که هردو با RK3188 هستند، برابر 995 تومانه.
قیمت تبلت هیوندا t10 3g هم برابر 1,130,000 تومان

همشون خوبند، رو ویژگیهای متمایزشون از جمله باتری، سیمکارتخوری، کیفیت صفحه نمایش و قیمت مسلما مانور بدید و سبک و سنگین کنید، انتخاب نهاییتونو بکنید.البته ظاهرشم هم مدنظر داشته باشید.

مرسی
من اوندامو 812 که باشه،با DHL گرفته بودم و گمرک اون رو هم داده بودم، برای همینم،قیمت خریدمو دادم(دلار اونموقع بالا بود) وگرنه قیمت سفارش از چین که براتون زدم، همون 640 تومانه تقریبا.
من خودم همیشه میگم: آینول پولو سرمایه و حمایت سیساست مداران و سرمایه گزارها رو داره و برای همینم بوقو کرنا و صداش از بقیه بیشتره در عین حالیکه میتونه قیمت تبلتهاشو هم کمتر از بقیه با مشخصات بیشتر یا قویتر بده.
بنابراین بیشتر با اوندا هستم، کیفیت کارهاشو و اپدیتهاش و قیمت و تنوعشو هم دوس دارم.
نگران خرابی نباشید، تستس میشن قبل از فرستادن، ولی اگه قیمت تبلتتون، بیش از 150 دلاره،من بیمه اش میکنم یعنی، اگه مساله دار براتون فرستاده شد، یا پولتونو پس میدم یا هزینه ارسالش با من.خوبه؟
بعضیها بزرگ دوست دارند،بقولی میگن لذت کار باتبلت، به بزرگ بودن صفحشه که واقعیت داره، البته یادتون نره،آینول با این قیمت و مشخصات به هرکی نشون بدید، اولین کاری که میکنه،سکته میزنه!!! بنابراین انتخاب خوبیه ولی اگه هنوزم کم اینچ میخواید، یکی کم اینچ تر شما بگیرید، دوستی یا داداشی یا... رو حتما وادار کنید از این آفر استفاده کنه که میپره.....(راستی دلار امروز حدود 100 تومان گرون شد،بنابراین تا بیاد، میبینید کلی سودکردید)

[
گوشی n9589 از لحاظ gps چطوره؟ داره؟ یا فقط google map ?

این گوشی رو دارین؟ قیمت؟ چطوره؟
HDC Galaxy Note 2 N7189 - $189.99
مکان یاب داخلی دارند.

قیمتشو گداشتم که... 725 تومان. مدل عادیهف زیاد سر وصدا نکرده که بشه بگی اعجوبه ایه برای خودش!! شاید لنووو بهتر باشه تو اون رنج قیمت ....

اون 812 قیمت موجودش هست تو ایران که گرون تر
بقیه سفارش از چین

قیمت سفارش از چین 812 رو آقا امیر 635 میدن
جفتشون hdmi دارن
من خودم 812 داشتم تبلت عالی بود مشکلش باتریش بود که کم نگه میداشت ظاهرا این بهتر شده

من همونطوری که بهتون گفته بودم اینا رو پیشنهاد میدم
Onda v813
Window n80

راستی اگه تا 850 میتونین بدین تو خرید ainol spark شک نکنین
صفحه رتینا سخت افزار بالا
فقط هم آقا امیر با این قیمت میده

ممنون از توضیحاتتون، آره ريال قیمت آقا اهرام جون الان برای این تبلت نوا9، برابر 990 تومانه!! ما فقط تا 20 هم میدیم، با قیمت 855 تومان(البته اگه ارز زیاد عوض نشه). این هم هدیه عیدمون بود ،و یک اسمارتفون خیلی خوب هم، البته روز عید هم n80 RK3188 رو دادیم که متاسفانه،کسی حاضر نبود.......
**********************************************************************************
با عرض پوزش و همچنین شادباش، همه سفارشات، امروز دیگه حوالش ، انجام شد.

باتشکر

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
من اوندامو 812 که باشه،با DHL گرفته بودم و گمرک اون رو هم داده بودم، برای همینم،قیمت خریدمو دادم(دلار اونموقع بالا بود) وگرنه قیمت سفارش از چین که براتون زدم، همون 640 تومانه تقریبا.
من خودم همیشه میگم: آینول پولو سرمایه و حمایت سیساست مداران و سرمایه گزارها رو داره و برای همینم بوقو کرنا و صداش از بقیه بیشتره در عین حالیکه میتونه قیمت تبلتهاشو هم کمتر از بقیه با مشخصات بیشتر یا قویتر بده.
بنابراین بیشتر با اوندا هستم، کیفیت کارهاشو و اپدیتهاش و قیمت و تنوعشو هم دوس دارم.
نگران خرابی نباشید، تستس میشن قبل از فرستادن، ولی اگه قیمت تبلتتون، بیش از 150 دلاره،من بیمه اش میکنم یعنی، اگه مساله دار براتون فرستاده شد، یا پولتونو پس میدم یا هزینه ارسالش با من.خوبه؟
بعضیها بزرگ دوست دارند،بقولی میگن لذت کار باتبلت، به بزرگ بودن صفحشه که واقعیت داره، البته یادتون نره،آینول با این قیمت و مشخصات به هرکی نشون بدید، اولین کاری که میکنه،سکته میزنه!!! بنابراین انتخاب خوبیه ولی اگه هنوزم کم اینچ میخواید، یکی کم اینچ تر شما بگیرید، دوستی یا داداشی یا... رو حتما وادار کنید از این آفر استفاده کنه که میپره.....(راستی دلار امروز حدود 100 تومان گرون شد،بنابراین تا بیاد، میبینید کلی سودکردید)

تنها بدی این مدل Ainol اینه که بلوتوث نداره و البته سی پی یو اش هم 1 گیگه ( که خب به هر حال البته 4 هسته ایه دیگه)

از بین این 3 تا مدل کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟ :

همین Ainol و onda v812و813 و Window N80RK

و لطفاً علت پیشنهادتون هم بهم بگین...

اگه بخوام باید چجوری سفارشم رو بدم؟ هزینه رو باید چجوری بدم؟ چه مدت طول میکشه برسه به دستم؟ میاد به آدرس خودم یا به آدرس شما میاد؟
و اینکه با هزینه رسیدن دستم چقدر میشه؟ هزینه گمرک و پست و اینجور چیزا داره یا نه؟
امکانش هست که لوازم جانبی هم مثلاً اسکرین و کیف فقط سفارش بدم؟

در ضمن اگه لطف کنی یه شماره تماس برام پخ کنی ممنون میشم

ممنون

Last edited:

Ebrahim.1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا قضیه گوشی Neo N003 Perimium چیه...
هرچی گشتم هیجا واسه فروش نبود.
تو قیمت 240$ محشره...

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان تفاوته بینه Star Kingelon S7589 و star n9589 چیه؟ من هرچی دیدم تفاوتی جز 12مگاپیکسل بودن 7589 ندیدم..پس چرا این ارزون تره؟؟؟؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان تفاوته بینه Star Kingelon S7589 و star n9589 چیه؟ من هرچی دیدم تفاوتی جز 12مگاپیکسل بودن 7589 ندیدم..پس چرا این ارزون تره؟؟؟؟

با توجه به مشخصاتی که من دیدم، علاوه بر دوربین در اندازه صفحه نمایش، نوع صفحه نمایش، تعداد رنگ های صفحه نمایش، تعداد لمس های همزمان صفحه لمسی و ظرفیت باتری تفاوت دارند.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تنها بدی این مدل Ainol اینه که بلوتوث نداره و البته سی پی یو اش هم 1 گیگه ( که خب به هر حال البته 4 هسته ایه دیگه)

از بین این 3 تا مدل کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟ :

همین Ainol و onda v812و813 و Window N80RK

و لطفاً علت پیشنهادتون هم بهم بگین...

اگه بخوام باید چجوری سفارشم رو بدم؟ هزینه رو باید چجوری بدم؟ چه مدت طول میکشه برسه به دستم؟ میاد به آدرس خودم یا به آدرس شما میاد؟
و اینکه با هزینه رسیدن دستم چقدر میشه؟ هزینه گمرک و پست و اینجور چیزا داره یا نه؟
امکانش هست که لوازم جانبی هم مثلاً اسکرین و کیف فقط سفارش بدم؟

در ضمن اگه لطف کنی یه شماره تماس برام پخ کنی ممنون میشم

ممنون

نگاه کنید،بچه ها، قبلا هم اشاره کردم... چیپست a31 توانایی بلوتوث رو نداره و بزرگترین عیبش هم همینه، برای همینم من منتظرم ببینم واقعا تبلت سیمکارتخور با a31 بیرون میاد یانه؟ چون بلوتوث نداشته باشه یعنی هندزفری هم نمیخوره و صحبت تماس ها همه باید با خود تبلت انجام بشه که خیلی اونوقت جالبه،البته برندی تاحالا نزده....
قیمتا: تا 20 فروردین، novo9.
سایزا : Pipo m8 pro یا Onda v813
n80 فعلا نه چون بنظرم یکم تو امکانات در مقابل قیمت،کمبود داره. ترجیح میدم، پیشنهادمو بزارم همون onda v813 یا hyundai t7s یا ..... فعلا البته،مگه اینکه کسی واقعا خاطرخواه rk3188 و گرافیکش باشه و بقیه چیزها براش so-so یا عادی باشند،مساله ای نداشته باشه.

در مورد ارسال هم،اول واریز، بعد انجام سفارش، بعد تحویل کدرهگیری(بصورت معمول طی هفته اول)، سپس رسیدن مرسوله بین 11 تا 20 روز(معمول13 تا15 روز) ، سپس یا در خونه تحیل میگیرید یا میرید گمرک و هزینشو میدید که بین 40 تا 80 تومان متغیره(شهر به شهر،هرچقدر خواستن میگیرند،البته تخفیف هم میتونید بگیرید)
قیمت لوازم جانبی به دلار در شکل در تاپیک اول آورده شده، دلار روز 3550 بود.
نحوه سفارش و شماره تماس پخ شد :

با توجه به مشخصاتی که من دیدم، علاوه بر دوربین در اندازه صفحه نمایش، نوع صفحه نمایش، تعداد رنگ های صفحه نمایش، تعداد لمس های همزمان صفحه لمسی و ظرفیت باتری تفاوت دارند.
مهمتر از همه، شرکت سازندشون هم فرق داره، ممکنه شما با توجه به تنوع تبلتها، ببینید که مدلهای مختلفی، مشابه باشند در ویژگیها وحتی اندازشون ولی قیمتشون متفاوت باشه... شا گوشیهای دو هسته ای از zoppo میتونید پیدا کنید که قیمتشون بالای 300 دلاره درحالیکه نسبت به مثلا s5 butterfly یا N9589 خیلی کمتر باشند ویژگیهاشون.... اینکه مثلا چرا ainol novo9 باوجود باتری بیشتر از هم رقباش ارزونتره، سوال کیفیت ساخت، میزان بودجه و سودی که شرکت خواسته بکنه و...... درش هم نقش دارند

باتشکر

alihosni

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت تبلت ویندوز داررو لطفا پخ میکنی؟!
قابلیت نصب نرم افزار های تحلیلی رو داره؟!

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین سه تبلت زیر از هر لحاظ کدام مدل بهتر است لطفا دلیلتان هم بگویید و در ضمن قیمت هم بگویید.
Cube U30GT2

Cube U9GT5

YUANDAO N90FHD RK3188
و بنظرتون از بین تبلت های چینی کدام مدل برتر است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا