• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مدل 24 گیگش رو میخوام، فقط یه شماره تماسی چیزی بده تا باهات تماس داشته باشم ! نمیشه زودتر برسه دستمون ؟

jamboly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا امیر تبلت ramos w27 قیمت روزش چقدره ؟ احیانا آفی چیزی نخورده ؟
و درباره تبلت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV لطفا یه توضیحی بفرمایید کیفیت ساختش و پشتیبانیش در چه سطحی اخه امکاناتش تصور می شه که در کیفیت کم گداشته شرکن لطفا تجربه کار با این تبلت را دارید بفرمایید ؟
و 2 تا سیم کارت امکان مکالمه هم دارند و یا فقط gprs هستش ؟ و همچنین تلویزیون آنالوگ کانال های ایران رو میاره ؟
مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Originally Posted by rasi
من مدل 24 گیگش رو میخوام، فقط یه شماره تماسی چیزی بده تا باهات تماس داشته باشم ! نمیشه زودتر برسه دستمون ؟
به شما پخ شد. بستگی به ادارت پست داره(در چین) که بسته رو همونروز،فرداش،2 روز یعد ، یا 3 روز بعد بدن به نقطه بعدی. البته میشه از پست سریع dhl استفاده کرد یا aramex که هردو سریعتر میرسند ولی هم هزینه پست بالاتری دارید،هم هزینه گمرک بیشتری!!

Originally Posted by joker.x
سلام
دوستان کسی خرید انجام داده؟
میشه یه کد رهگیری اینجا اعلام کنید چک کنیم ما
باتشکر
کد رهگیری :
تبلت رسیده : با سه پست EMS , DHL چین و هنگ کنگ پست
RT151703045HK
EE79979648OCN
8086595812
تبلت یکی از خریداران هفته پیش :

RB000367024CN

راستی سایت رهیابی هم :
http://17track.net/IndexEn.html

Originally Posted by jamboly
سلام
آقا امیر تبلت ramos w27 قیمت روزش چقدره ؟ احیانا آفی چیزی نخورده ؟
و درباره تبلت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV لطفا یه توضیحی بفرمایید کیفیت ساختش و پشتیبانیش در چه سطحی اخه امکاناتش تصور می شه که در کیفیت کم گداشته شرکن لطفا تجربه کار با این تبلت را دارید بفرمایید ؟
و 2 تا سیم کارت امکان مکالمه هم دارند و یا فقط gprs هستش ؟ و همچنین تلویزیون آنالوگ کانال های ایران رو میاره ؟
مرسی

تبلت w27 قیمت 478 تومان.

این تبلت ، تازه 3 هفته پیش ، اومده ، هفته پیش 5-7 تا سفارش داشتم، یکیش هم بدست خودم میرسه که بدم به خریدارش(که تست میکنم ولی بعید میدونم کیفیتش کم باشه و نرمال،البته در حد پردازشگر و کیفیت صفحه نمایش خودش،
فریلندر برخلاف سایر رقبا و برندهای چینی ، کارشو گذاشته روی مشتریهای اروپایی (برای همینم تبلیغاتش کمه و کمتر بهش پرداخته شده توی فروم های مختلف) و کیفیتش هم خیلی خوبه(همونطور که میبینید از چیپست telechip هم استفاده میکنه)و الان هم تنها برندیه که تبلت با تلویزیون دیجیتال داره. و بعد از راموس،دومین شرکتی بود که تبلت با چیپست 4 هسته ای سامسونگ رو زد.
یکی از سیمکارتخورها ، برای اینترنت و تماس هست ولی یکی دیگش فقط برای اینترنت هست. بله ،تلویزیون آنالوگش کانال های ایران رو میگیره.
باتشکر

آفر روز دوشنبه :

Freelander PD10 Typhoon 3G

قیمت 688 تومان

Android 4.0.3
7 inch IPS Capacitive Screen and 1024x600 pixels Resolution

CPU : MTK 6577 1.2Ghz Dual Core
GPU : PowerVR SGX531

1gb rom 4gb capacity

GPS Bluetooth Phone Call (Built in Sim-Slot) FM HDMI

5800mAh Li-ion Battery

537010451_363.jpg

533907448_113.jpg

Dual Camera 0.3/2.0 MP & 2.0MP

Last edited:

cenzo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوسن عزیز گوشی چینی به نام umi x1 میخوام . چند در میاد ؟
تمامی هزینه ها نه فقط قیمت گوشی
آیا گوشی بهنرم هست توی این قیمت ؟

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام قیمت تبلت Window N70HDچنده؟؟
از نظر کیفیت و ساپورت شرکت چجوری است؟
به این تبلت و pipo u1 تخفیف نخورده؟

سلام برای چی به سوال ما پاسخ داده نمیشه

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

سلام برای چی به سوال ما پاسخ داده نمیشه

باسلام
و ببخشید،دوسه روز بیمار بودم و نبودم که بتونم قیمت بگیرم. برای همینم یکم پاسخ شما دیر شد، با عذرخواهی از مساله پیش آمده :( :eek:hno:

کیفیت کارهای یوانداو یا ویندو Yuandao / Window ، خوبه ولی خودم در کل کیفیتهای pipo رو بیشتر دوست دارم و میپسندم ، البته یوانداو تبلتهای خیلی خوبی داره، و قیمتهای مناسب و کاراشم رضایت خوبی داره. ساپورتشم خوبه، اگه معمولا ساپورت نرم افزاری میخواین، از یکی از 3 سایت (که تا آخر هفته سعی میکنم اضافه کنم به تاپیک اولم که بچه ها راحت باشن--ممنون میشم هم کاران هم یکم سایت معرفی کنن بچه ها نخوان تو گوگل سرچ کنن و .... برای هرچیزی) میشه استفاده کرد(البته به غیر از خود سایت سازنده) برای یدست آوردن فایل های فریمور یا روت یا رامها و ....

قیمت این تبلت 455 میتون بدم. به pipo u1 البته ورژن آپگریدش که بهش میگن pipo u1 up هم حدود 490 تومان. البته آفر امروزم هم در نظر داشته باشید. بعلاوه تبلت : Teclast P76t RK3066 Dual Core با قیمت 395 تومان

باتشکر

آفر روز 4شنبه :
Cube Mini U30GT
قیمت 420 تومان
7inch capacitive touch screen,1027*600 resolution , Dual Core ARM Cortex A9,RK3066 CPU,1.6GHz per core , Quad(Four) core Mali 400 GPU , HDMI , 1GB RAM 16GB , Android ICS 4.0.4, Dual Camera(2.0MP) , 3000mAh
عکس و مقایسه
comparison-peas-mini.jpg

nasserrahnama

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام چند روزه به دستم میرسدHuawei MediaPad 10 FHD

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
باسلام
و ببخشید،دوسه روز بیمار بودم و نبودم که بتونم قیمت بگیرم. برای همینم یکم پاسخ شما دیر شد، با عذرخواهی از مساله پیش آمده :( :eek:hno:

کیفیت کارهای یوانداو یا ویندو Yuandao / Window ، خوبه ولی خودم در کل کیفیتهای pipo رو بیشتر دوست دارم و میپسندم ، البته یوانداو تبلتهای خیلی خوبی داره، و قیمتهای مناسب و کاراشم رضایت خوبی داره. ساپورتشم خوبه، اگه معمولا ساپورت نرم افزاری میخواین، از یکی از 3 سایت (که تا آخر هفته سعی میکنم اضافه کنم به تاپیک اولم که بچه ها راحت باشن--ممنون میشم هم کاران هم یکم سایت معرفی کنن بچه ها نخوان تو گوگل سرچ کنن و .... برای هرچیزی) میشه استفاده کرد(البته به غیر از خود سایت سازنده) برای یدست آوردن فایل های فریمور یا روت یا رامها و ....

قیمت این تبلت 455 میتون بدم. به pipo u1 البته ورژن آپگریدش که بهش میگن pipo u1 up هم حدود 490 تومان. البته آفر امروزم هم در نظر داشته باشید.

سلام تبلت pipo u1 و pipo u1 up فرقشون چیه/
توی سایتWholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com که اسم این تبلت رو سرچ میکنم 8 صفحه میاره که قیمت همه ی این ها که pipo u1 هستند با هم فرق داره؟
فرق این ها که در این سایت هست باهم چیه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام تبلت pipo u1 و pipo u1 up فرقشون چیه/
توی سایتWholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com که اسم این تبلت رو سرچ میکنم 8 صفحه میاره که قیمت همه ی این ها که pipo u1 هستند با هم فرق داره؟
فرق این ها که در این سایت هست باهم چیه؟

کلا اختلاف قیمت بین سایتهای مختلف فروش تبلت تفاوتی نداره،بسته به منطقه ساخت و فروش و کارخونه و خود محل فروشنده و... قیمتها میتونه تا 70 دلار هم اختلاف داشته باشند. البته بعضی ، خیلی کم، مثل آینول فلیم یا فایر در دو مدل ساخته شده
بودن،که من به خریدارام میگفتم،کدوم کیفیت ،چه قیمتی داره و اینا... ولی در کل اختلاف این دو کیفیت بین 15-35 دلار بود. ولی در عما آنچنان تفاوتی نمیدید وهردو رو شرکت آینول خیلی خوب ساخته بود که مشکلی برای خریدارانش بوجود نیاد.

در مورد ورژن آپ پیپو یو وان، این شرکت بهینش کرد،یعنی آندروید 4.1.0 شده 4.1.1 ، مصرف بهینه تر باتری، سرعت و کارآیی بیشتر و.... که ی 5 دلاری تبلتو گرونتر کرد ولی می ارزه و کسی هم الان زیاد اون تبلت قبلی رو نداره(چون رایگان یا با هزینه ناچیز سنتی قبول میکرد و ورژن آپ رو میداد در ازاش، و کی بدش میاد آپگرید کنه یجورایی محصولشو )

سلام مدل smartQ t20 چند میشه؟

قیمتش با پست سریع EMS که امکان گمرک خوریش هم کمه،(زیر 10-5 درصد) ، برابر 1.030.000 هست. تبلت خیلی خوبیه. ولی خب، خریدارای خاص خودشو هم داره، مثل تبلت زیر که مشابهه.

با سلام چند روزه به دستم میرسدHuawei MediaPad 10 FHD

این تبلت بین 13 تا 30 روز-معمول 15 تا 20 روز- البته الان به دلیل کریسمس و افزایش بسته های پستی ، احتمال داره یکم تاخیر رو بیاره ولی قاعدتا با همه اوصاف باید زیر 1 ماه بدستتون برسه،(که اگه دلار بالا رفته باشه ، به نفعتونه،و در ضمن تبلتتون تکه،میون همه تبلتها از لحاظ امکانات و برند و ....و مهمتر از همه قیمت همچین تبلتی صد البته)

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تا چند روز دیگه، احتمالا تا 2 شنبه، تبلت 10 اینچ دو هسته ای یا قابلیت سیمکارتخور و دارای ویندوز 7 و یا 8، میذارم تو فروشگاهم، حتما دیدن کنید(البته قیمتاشون یدونید که بالای یک و دویست هست ولی تبلته دیگه تا لبتاپ و معضلات جابجاییش و تاچ نبودنش نیست(قیمتش از یک و دویست تا نزدیکای 2 یلیونه باتوجه به مشخصات داخلی که قرار میدم(رم یا حافظه داخلی و سیمکارت خوری و اینا...)

باتشکر

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اگر 8 اینچی هم باشه خیلی خوب مبیشه
ضمنا من نمیدونم ایا تبلت های ویندوزی ویندوز فول هست یا ار تی
کیفیت و سازگاریشون با نرم افزارها در مقایل سخت افزارشون چطوره
و اینکه بانک نرم افزایش نسبت به اندورئید چطوره؟

m_saadati2002

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان . من یه تبلت Huawei Media Pad 7 دارم که با نو هیج فرقی نداره .و یک رم 16 گیگ و کیف ارجینال سامسونگ روش هست و همینطور کلی برنامه و بازی . این تبلت جز بهترین تبلت های حال هست و از نظر کیفیت ساخت بی نظیر هست . چون نیاز مالی دارم می خوام بفروشمش و یه تبلت معمولی بگیرم . تو یه سایتی کار کرده این تبلت رو 900 و بدون کیف و رم می فروشن . من 850 میفروشم اگه کسی خواست اطلاع بده . تبلت گارنتی مایکروتل هست ، سیم کارت میخوره و حافظه SSD برخوردار هست و رزولوشن بسیار بالا و IPS برخورداره و از نطر ساخت و نو بودن انصافا عالی هست و اگه نگم کار کرده چند ماه اصلا متوجه نمیشین . می خوام بعد فروختم از همین تایپیک یه تبلت معمولی بگیرم . سیم کارن رایتل هم تست کردم و بخوبی اینترنت سرعت بالای رایتل توش جواب می ده . این هم لینک مشخصات

پارس مایکروتل | محصولات |

اگه مایل بودین پیام بزارین و یا به m_saadati2002 از طریق یاهو PM بزارید.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اگر 8 اینچی هم باشه خیلی خوب مبیشه
ضمنا من نمیدونم ایا تبلت های ویندوزی ویندوز فول هست یا ار تی
کیفیت و سازگاریشون با نرم افزارها در مقایل سخت افزارشون چطوره
و اینکه بانک نرم افزایش نسبت به اندورئید چطوره؟

والا 7 اینچی و 8 اینچی ویندوز دار ندیدم و تاحالا هم پیدا نکردم. ودر مورد ویندوزش هم،ویندوز 7 یا 8 اصلی میخوره،یعنی کل setup ویندوز هفت یا 8 رو بریزید رو فلش وصل کنید بهش، کپی کنید داخل هارد داخلیش،نصب کنید(چون ویندوز خودش 30 روزه هست،اگه بخواین اصلیشو براتون بزارن ،میدونید دیگه قیمت چقدربالا میره!!!)
أیگه خیلی از برنامه های ویندوز رو میتونید روش نصب و اجرا کنید(عادی ها که همشون،برناه های سنگین میمونه که ورژنهای جدیدش ، یکم مشکل خواهد بود،هرچند که نمیتونید مثل کامپیوتر خودتون،صدتا بریزید روش،یک دو برنامه سنگین هارد 32 یا 64 رو پر میکنه دیگه(با ویندوز 7 یا 8 که روشه))

آفر روز شنبه SmartQ T20 : تبلتی قوی ، کیفیت ساخت بسیار بالا ، دو هسته ای با دوربین 5 مگاپیکسل
قیمت 990 تومان

MERI4190-Comparison-Chart.jpg

ویژگیها :
  • CPU:
    • Dual Core 1.5GHz TI OMAP4460 Cortex-A9
    • GPU: SGX540
    • Android 4.0.3
  • Memory:
    • 1GB RAM LPDDRII,8GB Nandflash built in
    • Extend Memory up to 32GB via micro sd card
  • Screen:
    • 10.1" IPS Multi-touch screen
    • 1280*800px resolution
  • Audio:
    • Built in Stereo speakers
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3/WMA/WAV/AAC/APE/FLAC
  • Video:
    • Supports 1080p videos
  • Features and highlights:
    • Dual Core 1.5GHz processor
    • Android Ice Cream Sandwich OS
    • Ebook functions
    • Supports Epub, PDF, DOC
    • Can be used as a digital photo frame
    • Triaxial accelerometer
    • WIFI 802.11b/g/n
    • Bluetooth 4.0
    • USB host
    • OTG port
    • Support HDMI
    • Supprot 3D games
    • Ambient light sensor
    • 3.5mm standard stereo headphone output
    • Dual stereo speakers 1.6W
    • Front camera 2MP,back 5MP
    • Input voltage:9V
    • Maximum power:13.5W
    • Support language:Chinese,English, Japanese, French, Spanish, Russian
    • Dimensions:264.5*182.5*11.5mm
  • Camera:
    • 2.0 MP Front,5.0 back camera
  • Battery:
    • 7500mAH Lithium-polymer battery
  • Package Content:
    • SmartQ TEN20 Dual Core ICS tablet
    • Earphone
    • USB Cable
    • Charger
  • Color:
    • Silver
  • Language:
    • English

511461988_035.jpg
511462000_938.jpg

Last edited:

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
دوست گلم من یه تبلت با مشخصات هیوندا holdx ولی سیم کارت خور میخوام.یعنی سی پی یو دو هستهای ۱۰۶ و۷ اینچ و قیمتم هم تا ۶۰۰ تومن هست. یشنهاد شما چیه؟ ممنون میشم چون واسه دو نفر میخوام

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوست گلم من یه تبلت با مشخصات هیوندا holdx ولی سیم کارت خور میخوام.یعنی سی پی یو دو هستهای ۱۰۶ و۷ اینچ و قیمتم هم تا ۶۰۰ تومن هست. یشنهاد شما چیه؟ ممنون میشم چون واسه دو نفر میخوام

سلام
خودتونم میبینید که از همه بیشتر و تقریبا دیگه هرچی تبلت سیمکارت خور بدردبخور بوده،من معرفی کردم، متاسفانه دو هسته ای با اون مشخصات نداریم. یا همون تبلت freelander 3g-tv رو بردار (که 550تومان هست)، یا freelander 3g که پردازشگر 2 هسته ای mtk6575 داره که قویتر از قبلی هست ولی تلویزیون آنالوگ نداره و تفاوت ظاهری پشت دارند.همین. (تقریبا همون قیمت هم هست) . تبلتهای همه کاره خوبیند، باهاشون مشکل خاصی (به جز اجرای بازیهای HD سنگین که کلا چینیها، تبلتهای سیمکارتخورشون رو با پردازشگر و سیستم ضعیف تر میسازند) پیدا نمیکنید.

باتشکر

آفر تبلت Ainol Hero به همراه معرفی دو تا تبلت ویندوزی روز 2 شنبه یا 4 شنبه برای شما و یکی دوتا از بچه ها که درخواست کرده بودن،دوباره بزار،دوباره بزار، میزارم. چشم.
باتشکر

بسته 10 تایی فریلندر هست:

FreeLander PD10 Tablet PC 7 Inch Android 4.0 1.2GHz 1GB 8GB 1080P Excellence version 10pcs,HDMI
http://www.ownta.com/images/detailed/pd10_freelander_gps_tablet_pc_1gb_ram_8gb_black-7.jpg
http://www.android-tablet-computer.co.uk/media/wysiwyg/Pd10_Freelander_GPS.jpg

*100% Brand New Freelander PD20 Tablet PC
*7 inch Capacitive Multi-touch 800x480
*Built-in GPS,Wifi,HDMI Out
*Dual Camera,Front 0.3MP,Rear 2.0MP
*Internal 1G RAM,8GB Flash Storage
*Support Android Market,Skype
این بسته با پست DHL که سریع میرسه دستتون، میشه 3,565,000( گمرکی هر تبلت بین 80 تا 110 تومان میشه)
این بسته با پست EMS سریع که گمرکی هرتبلت به مراتب کمتر خواهد بود براتون، میشه 3,760,000( گمرکی هر تبلت بین 25 تا 50 تومان میشه)

پست DHL بین 4 تا نهایتا 9 روز دستتونه.
پست EMS بین 8 تا 16 روز دستتونه.

اگه با پست عادی هم میخواید هزینه کلی کمتر میشه ولی بین 13 تا 25 روز دستتون میرسه وتقریبا گمرکی برابر با EMS داره(البته EMS اصولا طبق قوانینش نباید گمرکی بهش تعلق بگیره، ولی تو ایرانیم، و قوانین خودمونو داریم دیگه...)

باتشکر

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اقا لپ تاپ چیز خوب نمیاری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا