به شما پخ شد. بستگی به ادارت پست داره(در چین) که بسته رو همونروز،فرداش،2 روز یعد ، یا 3 روز بعد بدن به نقطه بعدی. البته میشه از پست سریع dhl استفاده کرد یا aramex که هردو سریعتر میرسند ولی هم هزینه پست بالاتری دارید،هم هزینه گمرک بیشتری!!Originally Posted by rasi
من مدل 24 گیگش رو میخوام، فقط یه شماره تماسی چیزی بده تا باهات تماس داشته باشم ! نمیشه زودتر برسه دستمون ؟
کد رهگیری :Originally Posted by joker.x
سلام
دوستان کسی خرید انجام داده؟
میشه یه کد رهگیری اینجا اعلام کنید چک کنیم ما
باتشکر
Originally Posted by jamboly
سلام
آقا امیر تبلت ramos w27 قیمت روزش چقدره ؟ احیانا آفی چیزی نخورده ؟
و درباره تبلت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV لطفا یه توضیحی بفرمایید کیفیت ساختش و پشتیبانیش در چه سطحی اخه امکاناتش تصور می شه که در کیفیت کم گداشته شرکن لطفا تجربه کار با این تبلت را دارید بفرمایید ؟
و 2 تا سیم کارت امکان مکالمه هم دارند و یا فقط gprs هستش ؟ و همچنین تلویزیون آنالوگ کانال های ایران رو میاره ؟
مرسی
پخ شد خدمتتونسلام دوسن عزیز گوشی چینی به نام umi x1 میخوام . چند در میاد ؟تمامی هزینه ها نه فقط قیمت گوشیآیا گوشی بهنرم هست توی این قیمت ؟
چیزی نیومده واسمپخ شد خدمتتون
سلام برای چی به سوال ما پاسخ داده نمیشهسلام قیمت تبلت Window N70HDچنده؟؟
از نظر کیفیت و ساپورت شرکت چجوری است؟
به این تبلت و pipo u1 تخفیف نخورده؟
سلام قیمت تبلت Window N70HDچنده؟؟
از نظر کیفیت و ساپورت شرکت چجوری است؟
به این تبلت و pipo u1 تخفیف نخورده؟
سلام برای چی به سوال ما پاسخ داده نمیشه
سلام تبلت pipo u1 و pipo u1 up فرقشون چیه/باسلام
و ببخشید،دوسه روز بیمار بودم و نبودم که بتونم قیمت بگیرم. برای همینم یکم پاسخ شما دیر شد، با عذرخواهی از مساله پیش آمده![]()
hno:
کیفیت کارهای یوانداو یا ویندو Yuandao / Window ، خوبه ولی خودم در کل کیفیتهای pipo رو بیشتر دوست دارم و میپسندم ، البته یوانداو تبلتهای خیلی خوبی داره، و قیمتهای مناسب و کاراشم رضایت خوبی داره. ساپورتشم خوبه، اگه معمولا ساپورت نرم افزاری میخواین، از یکی از 3 سایت (که تا آخر هفته سعی میکنم اضافه کنم به تاپیک اولم که بچه ها راحت باشن--ممنون میشم هم کاران هم یکم سایت معرفی کنن بچه ها نخوان تو گوگل سرچ کنن و .... برای هرچیزی) میشه استفاده کرد(البته به غیر از خود سایت سازنده) برای یدست آوردن فایل های فریمور یا روت یا رامها و ....
قیمت این تبلت 455 میتون بدم. به pipo u1 البته ورژن آپگریدش که بهش میگن pipo u1 up هم حدود 490 تومان. البته آفر امروزم هم در نظر داشته باشید.
سلام تبلت pipo u1 و pipo u1 up فرقشون چیه/
توی سایتWholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com که اسم این تبلت رو سرچ میکنم 8 صفحه میاره که قیمت همه ی این ها که pipo u1 هستند با هم فرق داره؟
فرق این ها که در این سایت هست باهم چیه؟
سلام مدل smartQ t20 چند میشه؟
با سلام چند روزه به دستم میرسدHuawei MediaPad 10 FHD
اگر 8 اینچی هم باشه خیلی خوب مبیشه
ضمنا من نمیدونم ایا تبلت های ویندوزی ویندوز فول هست یا ار تی
کیفیت و سازگاریشون با نرم افزارها در مقایل سخت افزارشون چطوره
و اینکه بانک نرم افزایش نسبت به اندورئید چطوره؟
دوست گلم من یه تبلت با مشخصات هیوندا holdx ولی سیم کارت خور میخوام.یعنی سی پی یو دو هستهای ۱۰۶ و۷ اینچ و قیمتم هم تا ۶۰۰ تومن هست. یشنهاد شما چیه؟ ممنون میشم چون واسه دو نفر میخوام