• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam1009

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. شماره تماس و اطلاعات لازم برای خرید رو لطفا برام پخ کنید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از توضیحاتتون
چون چیپ ست ها از یه جا تهیه میکنن گفتم شاید قطعات دیگه هم همه از یه جا تهیه میکنن
پس اگه اینطوره بین این چند برند کارهای کدوم شرکت بهتره به ترتیب و کیفیت بالاتر و خرابی کمتر داشتند؟ Pipo و cube و ramos و freelander

فکر میکنم پیپو باید از همه بهتر باشه چون بیشتر تعریف میشه ازش ولی خب با اومدن مدلهای Exynos 5250 فکر میکنم خرید اونها بهتر باشه
و اینکه بجز این 2مدل Exynos 5250 مدل دیگه ای معرفی نشده و قرار نیست بیاد؟
فعلا خیر.راموس از همه کمتر خرابی داره وکیفیت کارش بالاست..... بعدش پیپو و رده های بعدی رو من میم به فریلند و کیوب....
سلام این مدل گوشی Firefly V65 - $279.00 با INEW I6000 فرق داره فکر کنم copy past نه
INEW تازه خودشو با معرفی و ساخت تعدادی گوشی چهار هسته ای معرفی کرد و اتفاقا همکاری میکنه هم باشرکت THL داره تو تولیداتش .......اما فایرفلایت تازه اومه..درضمن از لحاظ پرداشگر باهم فرق دارند..
امروز دوباره دلار بالارفت... بنابراین هرکی هرسفارشی داره، من فردا سفارشها رو انجام میدم...

mohamad_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت
umi x1s بهتره یا iocean x7
(به غیر از رزولوشن)

mistermaster

Registered User
لایک‌ها
60
سلام وسوالی دوباره
فرق صفحه هایی که ips با retina تو این تبلت های چیننی چیه؟
Freelander pd800 رو میارین؟اون چطوره ؟شرکتش؟مشخصاتش؟نقاط ضعفش؟
ممنون
و یه سوال مثلا بینm6و m9 كه تو رزولوشن متفاوتن ایا گیم های اچ دی رو با کیفیت متفاوتی باز میکنه یا یکسان

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درود . oppo find 5 چند در میاد الان؟
قیمت روزش(امروز دوباره پس از مدتها کاهش ، دلار رفت بالا) :

Oppo find 5 :
16GB: 1,550,000
32GB:1,700,000
کیفیت
umi x1s بهتره یا iocean x7
(به غیر از رزولوشن)
چون اختلاف قیمت دارند، بزارید اینجوری بگم :
پیشنهادم بین iocean x7 youth و s5 Butterfly، مسلما star s5 bttrflyهست
اما Umi x1s و رنج قیمت اون، پیشنهادم Vowne v5 هست..خیلی بهتر هست نسبت به اون..تنها اصیتی که x1s داره ویژگی نشکن بودن صفحه اونه..ولی مثلا LCD وونی از شرکت معروف شارپ هست که الان هم اسمارتفونهای تاپ MTK6589 نامبرده شده دراین فروم هم از اون استفاد میکنند.قابلیت OTG داشتن و باتری بهتر و سایزپنج که برای مردان بهتر از 4.5 اینچه واقعا......

سلام وسوالی دوباره
فرق صفحه هایی که ips با retina تو این تبلت های چیننی چیه؟
Freelander pd800 رو میارین؟اون چطوره ؟شرکتش؟مشخصاتش؟نقاط ضعفش؟
ممنون
و یه سوال مثلا بینm6و m9 كه تو رزولوشن متفاوتن ایا گیم های اچ دی رو با کیفیت متفاوتی باز میکنه یا یکسان

IPS (روشنتر بودن صفحه و از زاویه قابل رویت بودن متن و تصویر تبلت) که همشون هستند.رتینا بودن یعنی یا FHD بودن(رزیلوشن 1900*1200) و یا رتینای کامل و واقعی استفاده شده در اپل(رزیلوشن 2048*1536) (تعداد پیکسل)
فریلندر کاراش خوبه، مثل راموس هست یک جورایی در کاراش، هردو سیاستهای عجیب غریب و درعین حال خوب و جالبی انجام میدن(نسبت به همه شرکتهای دیگه چینی)
Freelander pd800HD فکر کنم منظورتون باشه که خب هنوز نیومده و مثل مدل مشابهش ramos x1 هست...بیاد حتما قیمت سفارششو اعلام میکنم اینجا.....ساپورت نرم افزاریش خوبه در ضمن.....

کلا قبلا هم گفته بودم و باز هم میگم....در رزیلوشن کامل رتینا، شما ممکنه در بعضی از بازیهای اچ دی، شاهد افت فریم یا لگ بشید(یک هنگ کوچولو یا......) برای همینم هوز هم توصیه من براینه که 1900*1200 حداکثر رزیلوشن انتخابیتون باشه ه هم این مساله رو نداشته باشید، و هم باتری خوری رو.......

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ق
کلا قبلا هم گفته بودم و باز هم میگم....در رزیلوشن کامل رتینا، شما ممکنه در بعضی از بازیهای اچ دی، شاهد افت فریم یا لگ بشید(یک هنگ کوچولو یا......) برای همینم هوز هم توصیه من براینه که 1900*1200 حداکثر رزیلوشن انتخابیتون باشه ه هم این مساله رو نداشته باشید، و هم باتری خوری رو.......

سلام

توی یکی از فرومهای خارجی دیدم یکی اگه اشتباه نکنم برای پیپو m6 گفته بود که توی تنظیمات 2تا حالت داره که حالت کوالیتی با رزولوشن رتینا برنامه ها اجرا میشن و هم میشه گذاشت روی حالت نرمال که برنامه و بازیهای سنگین با رزولوشن 1280*800 اجرا میشن و مشکل فریم برطرف میشه
البته دقیقا یادم نیست این مطلب برای m6 بود یا u30gt2 ولی چیز جالبی بود که مشکل فریم و لگ توی بازیها رو حل کرده

اطلاعاتی ندارین این مطلب درسته و برای کدوم مدلها این مطلب وجود داره؟

Maximillion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
pipo m9 3g با سریعترین پست چند درمیاد؟

ممنون

mistermaster

Registered User
لایک‌ها
60
سلام

توی یکی از فرومهای خارجی دیدم یکی اگه اشتباه نکنم برای پیپو m6 گفته بود که توی تنظیمات 2تا حالت داره که حالت کوالیتی با رزولوشن رتینا برنامه ها اجرا میشن و هم میشه گذاشت روی حالت نرمال که برنامه و بازیهای سنگین با رزولوشن 1280*800 اجرا میشن و مشکل فریم برطرف میشه
البته دقیقا یادم نیست این مطلب برای m6 بود یا u30gt2 ولی چیز جالبی بود که مشکل فریم و لگ توی بازیها رو حل کرده

سلام چنین مطلبی صحت داره اگه اره برا کدوم تبلتا؟
ممنون
منظور هم همون pd800(Freelander PD800 Quad Core RK3188 Tablet PC 9.7 Inch Retina Screen Android 4.1 2G RAM Bluetooth Dual Camera Silver.htm( بودش
ممنون
لگ تو گیم ملموسه؟چقد تفاوت فریم حدودا

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ممنون
منظور هم همون pd800(Freelander PD800 Quad Core RK3188 Tablet PC 9.7 Inch Retina Screen Android 4.1 2G RAM Bluetooth Dual Camera Silver.htm( بودش
ممنون

چون خیلی از بازیها از کیفیت رتینا پشتیبانی نمیکنن یه مقدار با اون کیفیت بالا دچار افت فریم میشن و چون من خودم باهاشون کار نکردم نمیدونم دقیقا چقدر عفت دارن ولی توی ویدیوهایی که من دیدم همه عالی اجرا میکردن
دقیقا خاطرم نیست برای کدوم مدل بود ولی یا m6 یا u30gt2 چون دنبال اطلاعات از این مدلها بودم
گفته بودن توی تنظیمات میشه کیفیت رو گذاشت روی 1280*800 که بهترین حالت بازیها اجرا بشن

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان زياد دنبال رزولوشن نباشن اذيت ميشن...چون باطري خيلي مهمه تو استفاده گجت به نظرم،بالا رفتن هزينه هم كه جاي خود دارد..
بيشتر از٣٣٠ppiبراي چشم انسان قابل تشخيص نيست..تراكم حدود٢٢٠ واسه گوشي و ١٨٠ واسه تبلت كافيه و تا با ذره بين صفحه رو نبينين نميتونين پيكسلارو تشخيص بدين..

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت دلار دوباره رفت بالا..بنابراین هرکسی امشب خواست تماس و یا اس بده و سفارش بده تا فردا حوالشو بزنم و هفته دیگه براش ارسال بشه.

09178947742
امیرفاضل

سلام

این ویژگی رو دیده بودم ولی اشاره ای به ینکه برای استفاده در "ازبین بردن" لگ بازی باشه، ندیده بودم...شایدد بهتره از کسانیکه الان صاحب تبلتهای رتینا و RK3188 هستند بپرسیم تا چک کنند و ما رو هم مطلع کنند....

چرا s5 از x7 بهتره؟

باتری بهتر...حافظه بیشتر و مهمترین دلیلش اینه که جواب خودشو پس داده ولی Iocean تازه کاره و هنوز نمیتونیم رو کیفیت کارش صحه بزاریم در دراز مدت ......

سلام
pipo m9 3g با سریعترین پست چند درمیاد؟
ممنون

فعلا فقط میشه با پست سنگاپور فرستاد که تو هفته سوم میاد ایران و دستتون...

هزینه سفارش تبلت به آدرستون برابر : 965 تومانه

ممنون
ممنون
لگ جدا ولی باتری خوری خیلی مهم میشه براتون وقتی یکی دوماه بگذره از خرید تبلت و برای همینم کمتر پیشنهاد میکنم به سمت رتیناها برید و به 1900*1200 بسنده کنید...

چون خیلی از بازیها از کیفیت رتینا پشتیبانی نمیکنن یه مقدار با اون کیفیت بالا دچار افت فریم میشن و چون من خودم باهاشون کار نکردم نمیدونم دقیقا چقدر عفت دارن ولی توی ویدیوهایی که من دیدم همه عالی اجرا میکردن
دقیقا خاطرم نیست برای کدوم مدل بود ولی یا m6 یا u30gt2 چون دنبال اطلاعات از این مدلها بودم
گفته بودن توی تنظیمات میشه کیفیت رو گذاشت روی 1280*800 که بهترین حالت بازیها اجرا بشن

صحت داره این آپشن فوق در تبلتهای رتینا......

دوستان زياد دنبال رزولوشن نباشن اذيت ميشن...چون باطري خيلي مهمه تو استفاده گجت به نظرم،بالا رفتن هزينه هم كه جاي خود دارد..
بيشتر از٣٣٠ppiبراي چشم انسان قابل تشخيص نيست..تراكم حدود٢٢٠ واسه گوشي و ١٨٠ واسه تبلت كافيه و تا با ذره بين صفحه رو نبينين نميتونين پيكسلارو تشخيص بدين..
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
موافقم

باتشکر

mistermaster

Registered User
لایک‌ها
60
قیمت دلار دوباره رفت بالا..بنابراین هرکسی امشب خواست تماس و یا اس بده و سفارش بده تا فردا حوالشو بزنم و هفته دیگه براش ارسال بشه.

09178947742
امیرفاضل

این ویژگی رو دیده بودم ولی اشاره ای به ینکه برای استفاده در "ازبین بردن" لگ بازی باشه، ندیده بودم...شایدد بهتره از کسانیکه الان صاحب تبلتهای رتینا و RK3188 هستند بپرسیم تا چک کنند و ما رو هم مطلع کنند....

باتری بهتر...حافظه بیشتر و مهمترین دلیلش اینه که جواب خودشو پس داده ولی Iocean تازه کاره و هنوز نمیتونیم رو کیفیت کارش صحه بزاریم در دراز مدت ......

فعلا فقط میشه با پست سنگاپور فرستاد که تو هفته سوم میاد ایران و دستتون...

هزینه سفارش تبلت به آدرستون برابر : 965 تومانه

لگ جدا ولی باتری خوری خیلی مهم میشه براتون وقتی یکی دوماه بگذره از خرید تبلت و برای همینم کمتر پیشنهاد میکنم به سمت رتیناها برید و به 1900*1200 بسنده کنید...

موافقم

باتشکر

اپشن تغییر رزولوشن برای. تمامی تبلت ها با صفحات رتیناست پس(فرقی به برند و... نمیکنه)؟
پس به نظر شما تنها مشکل باتریه؟
ممنون

و یه سوال دیگه
بهترین تبلت ها در حد ۸۵۰تومن چیه واقعا گیج شدم(فقط اینکه ۹.۷ یا ۱۰.۱ باشه )وrk3188 باشه ؟
لطفا از هر برند یکیشو بگین
Freelander
Onda
Pipo
Hyundai
Ainol
...
ممنون
در ضمن
Hyundai x900 quad core rk3188
چطوره و چنده؟
ممنون

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215

موافقم

باتشکر

جالب اینجاست که من تمام تبلتها رو بررسی کردم رتینا و فول اچ دی و اچ به یه موضوع جالب بر میخورید
با بالا رفتن کیفیت صفحه نمایش مقدار ظرفیت باطری هم بالا میره و جالب اینه تمام شرکتها این موضوع رو رعایت کردن
مثلا برای رتینا معمولا 10000 و برای FHD باطری7000 و برای اچ دی معمولا بین 5هزار تا 7هزار باطری میزارن
توی تبلتهای تمام شرکتها این مسئله هست و انگار یه استاندارد برای ساعت کارکرد باطری دارن که همه باید مثل هم باشه

پس توی زمان کارکرد مثلا pipo m9 با صفحه 1280*800 و باطری7800 و pipo m6 با صفحه رتینا و باطری 10000 هیچ فرقی نیست و هر دو 7تا8 ساعت کارکرد دارن

در ضمن اگه این حالت سویچ تنظیم کیفیت صفحه برای همه حالتها جواب بده که دیگه واقعا تبلتهای صفحه رتینا خیلی بهتر هستن

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یه ویدیو از INEW6000
بررسی موبایل فبلت iNEW I6000 6.5
خوشم اومد از کیفیتش!
فقط ساپورت شرکتش چطوره امیرخان؟
سلام

دوستم گذاشته و آره، کیفیتش خوبه..
درمورد ساپورت نرم افزاری،خوبی گوشیهای چینی اینه که ما سایت بزرگ Needrom.com رو داریم و نیاز به رام و آپدیت توسط سازندگان اصلی خیلی کم میشه برای یوزرها...البته درمورد این برند کمترصادقه ولی چون این مدلش،خیلی متفاوت هست با سایر اسمارتفونها از سایر شرکتها، احتمالا دیولوپرها و گجت بازها، توجهشون به این گوشی و قضیه تولید کاستوم رام خواهد بود......

سلام zop c2 قیمتش چنده با پستش؟

Zopo C2 : 920
Zopo C2 Platinum MTK6589T : 956
INEW I6000 MTK6589T: 1,020,000

اپشن تغییر رزولوشن برای. تمامی تبلت ها با صفحات رتیناست پس(فرقی به برند و... نمیکنه)؟
پس به نظر شما تنها مشکل باتریه؟
ممنون
و یه سوال دیگه
بهترین تبلت ها در حد ۸۵۰تومن چیه واقعا گیج شدم(فقط اینکه ۹.۷ یا ۱۰.۱ باشه )وrk3188 باشه ؟
لطفا از هر برند یکیشو بگین
Freelander
Onda
Pipo
Hyundai
Ainol
...
ممنون
در ضمن
Hyundai x900 quad core rk3188
چطوره و چنده؟
ممنون

هیوندا ساپورت نرم افزاریش کمتره تا یوانداو و اوندا و ....درضمن معمولا دوربینهاش 5 واقعی نیستند(نبودند تو دو مدل قبلی t7s و t10)..البته قیمتش هم از بودجتون خارجه : 922 تومان

یا همه یا اکثرشون..بالاخره بستگی به اندورید یا رامی هست که روی تبلتشون میریزند..
(چون دلار میره بالاتر احتمالا،) تا قبل از فردا نه صبح واریز کیند، با سفارشات بقیه ، میفرستم برای طرف چینی..شماره تماس بالا دادم تا اس بدید ، اگه قصد خرید سریع و سریعتر گیرتون اومدن دارید...

با این بودجتون فعلا با دلار فعلی،فقط از پیپو میتونید m9 بگیرید 850 تومان
اما شرکتهای دیگه :
Ifive 2s : 850(قیمت بالاش، همون مشخصه اصلی هست که همیشه Ifive داشته--کیفیت ساخت بالا--)
iFive 2S Quad Core 9.7" IPS Android 4.1 Tablet PC RK3188 1.6GHz BT 16gb

Freelander PD900 Retina RK3188 : 800
Freelander PD800 : 850

فعلا دوربین 5 و rk3188 و رتینا با هم نداریم .....
اما از میون پردازشگرهای دیگه :
Freelander Blade PD90 Exynos 4412 : 790
Freelander PD90 Blade Android 4.0 Tablet PC 10.1" IPS Capacitive Touch Screen 1280*800 Exynos 4412 Quad Core 2GB 16GB BT - GeekBuying.com

و

Window N101 Rk3188 : 790
Window N101RK 10.1 inch Quad Core RK3188 Android 4.1 IPS Screen 1280*800 1GB RAM/16GB ROM 1.8GHz CPU Tablet PC - GeekBuying.com

Cube U30GT1 : 778
Cube U30GT1 10.1 inch Quad Core RK3188 Android 4.1 Capacitive Touch Screen 1280*800 1GB RAM 16GB BT Tablet PC $0001 - GeekBuying.com

برای انتخاب رو باتری و ظاهر و بلوتوث و رم اونها، شاید راحت تر بتونید پیدا کنید مدل مدنظرتون رو.......

جالب اینجاست که من تمام تبلتها رو بررسی کردم رتینا و فول اچ دی و اچ به یه موضوع جالب بر میخورید
با بالا رفتن کیفیت صفحه نمایش مقدار ظرفیت باطری هم بالا میره و جالب اینه تمام شرکتها این موضوع رو رعایت کردن
مثلا برای رتینا معمولا 10000 و برای FHD باطری7000 و برای اچ دی معمولا بین 5هزار تا 7هزار باطری میزارن
توی تبلتهای تمام شرکتها این مسئله هست و انگار یه استاندارد برای ساعت کارکرد باطری دارن که همه باید مثل هم باشه

پس توی زمان کارکرد مثلا pipo m9 با صفحه 1280*800 و باطری7800 و pipo m6 با صفحه رتینا و باطری 10000 هیچ فرقی نیست و هر دو 7تا8 ساعت کارکرد دارن

در ضمن اگه این حالت سویچ تنظیم کیفیت صفحه برای همه حالتها جواب بده که دیگه واقعا تبلتهای صفحه رتینا خیلی بهتر هستن
معمولا،اینجوره ولی بعضیها قاعده خودشونو بازی میکنند مثل فریلندر که باتری 4000 گذاشته برای تبلت بزرگ اینچش!!! ولی سعی میکنن زیر 7000-8000 برای رتینا نذارن،برای همین هم همه رتیناها بجز تک توکی 10 هزار میلی امپرهستند و همشون رو 8000 اتفاق نظر کردند...

اینم نتیجه تستهای مختلف بر Ifive x2 که نتیجه Vellamo اش جالبه : 557 هست درحالیکه تو سایتهای مختلف مثلا برای Pipo m6 هست 521 یا m8 pro برابر 540هم دیدم....خب نتیجش هم قابل اعتماد تره،چون دستکاری برای اینکه بنچمارک بالاتری در انتوتو داشته باشیمو از شرکتهای مختلف قبلا دیدیم و شنیدیم ولی در vellamo نه...
http://www.geekbuying.com/item/iFiv...-1920-1200-Resolution-2GB-16GB-BT-316352.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا