امروز تبلت دستم رسید.
این تبلت سه چهارتا مشکل اساسی داره که صد در صد باید ایشون پس بگیرند چون طبق گفته های خودشون که در پیام خصوصی صحبت کردیم هیچ یک از این مشکل ها به بنده اعلام نشده هست
اول که LCD تبلت مشکل لرزش تصویر داره و من از متخصصین این حوزه سوال کردم به دو دلیل این مشکل رخ میده یا اینکه LCD تعویض شده یا به تبلت ضربه خورده
دوم - من پشت تبلت رو باز کردم و دیدم پشت در تبلت که در ارتباط با مدار تبلت و باطری و ... هست یکم سیاه رنگ شده دقیقا مثل اینکه قطعه ای درون تبلت ترکیده و بعدا عوض شده و این قسمت کاملا گویا هست و من تصویر میگیرم و میفرستم
سوما - به یه تعمیرکار تبلت نشون دادم و ایشون با اطمینان کامل گفتند که این تبلت تعمیری هست و شاید تو آینده مشکل داره بشه برات
مشکل خطرناک و اصلی سیاه شدن LCD به مدت کوتاهی بعد از کمی استفاده هست که در یک ثانیه اتفاق میوفته و میره !!! من با مرورگر کار میکردم دیدم یهو صفحه ی نمایش سیاه شد و فکر کردم اتفاق خاصی نیوفتاده یا من اشتباه کردم بعد از یک ساعت این اتفاق افتاد و مجدد بعد نیم ساعت وقتی که درون یک بازی بودم صفحه کلا سیاه شد و بعد چند لحظه برگشت
ایشون نگفتند که تبلت تعمیری و با این وضعیت تبلت به من فروخته اند و این الان یعنی چی ؟ زرنگ بازی یا کلاهبردای پس چیه ؟
ایشون تا فردا باید مبلغ کل تبلت رو واریز کنند و من پس بفرستم وگرنه بنده از راه قانونی شکایت میکنم و با همکاری پرشن تولز بنده تمام ضرر زیانم را میگیرم