من از شما شکایتی ندارم و به شما اعتماد کرده و این حرفتون رو قبول میکنم که خبر نداشتید تبلت تعمیری هست ولی قیمت تبلت تعمیری و معیوب با تبلت سالم و دست دوم یکی نیست که
من فقط 80 هزار تومان بابت تعمیر از شما دریافت کردم و مستقیم دادم به تعمیر کار ، هیچ ضررکردی به من پرداخت نکردید و با همون قیمت تبلت سالم و بدون تعمیر شده برای من افتاده
من دو روز کامل علاف تبلت شما شدم یک روز که کلا بردم بیرون تست کنند ببینند اصل هست یا نه ؟ تعمیری هست یا نه ؟ یکی از تعمیرکارها برای بازکردن و تست کامل تبلت از من 50 هزار تومان گرفت
روز بعد هم 80 هزارتومان دادم فلت تعویض شد شاید پرش lcd درست شه و یک روز کامل درست شده بود ولی بعد از اون مجدد صفحه ی نمایش گاهی سیاه میشه
تا به اینجای کار من 80+50 هزارتومان خرج کردم یعنی 130 هزارتومان ولی شما فقط 80 هزارتومان پول تعمیر رو دادید من از همون روز اول هم همه چی رو تو پی تی نوشتم که موردی نباشه و بخاطر همین هم اصرار میکردم که معامله در تلگرام صورت نگیره
شما قیمت تبلت که دادید به بنده 440 هزارتومان بوده+15 هزارتومان پول پست (اونم 11 هزارتومن شده) و این قیمت مال تبلت سالم بوده نه تعمیری حالا قیمت تبلت تعمیری باید حساب کنید و باقی هزینه بنده را پرداخت کنید