• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ایسوس ممو پد ۸

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
20170104_125319.jpg

Chess

Registered User
لایک‌ها
117
طبق مذاکره ی انجام شده با دوست عزیزمون
قرار شد ایشان مبلغ 50 هزار تومان بابت ضرر زیان به بنده بدهند که ایشان صبح واریز کردند و من امروز برای حل کردن مورد lcd به یکی از معتبرترین تعمیرگاه های تبریز بردم
برای حل مشکل خاموشی lcd مبلغ 80 هزار تومان طبق فاکتور مهر شده ی زیر از من گرفتند
30 تومن رو هم اگه بدید حسابمون صاف میشه و من بخاطر اخلاق خوب دوستمون بابت تعمیری بودن تبلت شکایت خاصی ندارم
من در خدمتم ، همین جا از دوست خوبمون @oio عذر خواهی میکنم بابت این موضوع

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
من در خدمتم ، همین جا از دوست خوبمون @oio عذر خواهی میکنم بابت این موضوع
خواهش میکنم ولی یه اتفاقی با تبلت شما میوفته که من رو خیلی میترسونه با وجود این که فلت رو تعویض کردیم بعد یک روز مجددا صفحه نمایش سیاه شد دوباره روشن شد و سه چهار بار تا حالا این مورد تکرار شده

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
من از شما شکایتی ندارم و به شما اعتماد کرده و این حرفتون رو قبول میکنم که خبر نداشتید تبلت تعمیری هست ولی قیمت تبلت تعمیری و معیوب با تبلت سالم و دست دوم یکی نیست که
من فقط 80 هزار تومان بابت تعمیر از شما دریافت کردم و مستقیم دادم به تعمیر کار ، هیچ ضررکردی به من پرداخت نکردید و با همون قیمت تبلت سالم و بدون تعمیر شده برای من افتاده
من دو روز کامل علاف تبلت شما شدم یک روز که کلا بردم بیرون تست کنند ببینند اصل هست یا نه ؟ تعمیری هست یا نه ؟ یکی از تعمیرکارها برای بازکردن و تست کامل تبلت از من 50 هزار تومان گرفت
روز بعد هم 80 هزارتومان دادم فلت تعویض شد شاید پرش lcd درست شه و یک روز کامل درست شده بود ولی بعد از اون مجدد صفحه ی نمایش گاهی سیاه میشه
تا به اینجای کار من 80+50 هزارتومان خرج کردم یعنی 130 هزارتومان ولی شما فقط 80 هزارتومان پول تعمیر رو دادید من از همون روز اول هم همه چی رو تو پی تی نوشتم که موردی نباشه و بخاطر همین هم اصرار میکردم که معامله در تلگرام صورت نگیره
شما قیمت تبلت که دادید به بنده 440 هزارتومان بوده+15 هزارتومان پول پست (اونم 11 هزارتومن شده) و این قیمت مال تبلت سالم بوده نه تعمیری حالا قیمت تبلت تعمیری باید حساب کنید و باقی هزینه بنده را پرداخت کنید

بالا