• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت اینول ونوس در حد اک

king68

Registered User
لایک‌ها
7
Up up up

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14
داداشی همه چیش همراهش هست.شارژر + هندزفری و جعبه؟ دلیله فروشتون چیه؟ لطفا عکس جعبه و محیط بازی هم بزارید.قیمتم 529 تومن داره خوده شرکت میده لینکم خواستی بهت میدم ببینی قیمتو

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
داداشی همه چیش همراهش هست.شارژر + هندزفری و جعبه؟ دلیله فروشتون چیه؟ لطفا عکس جعبه و محیط بازی هم بزارید.قیمتم 529 تومن داره خوده شرکت میده لینکم خواستی بهت میدم ببینی قیمتو

ونوس 529 تومن ؟!

اون آینول کریستال که قیمتش 529 هست

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14

king68

Registered User
لایک‌ها
7
علت فروش خرید تبلت ۱۰ اینچی زوم ، همه متعلقاتش موجوده ، دستگاه بسیار کم کار کرد
اگر قیمت اینول ونوس با قیمت ۵۲۰ دارید ازهمونجا زحمت تهیه بکشید. به گفته دوستمون اون مدل کریستال هست

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
دوست عزیز یکی از شرکت های وارد کننده به مدت محدود داره میفروشه باور نمیکنی؟ اینم لینکش :
فروش و معرفی تبلت های مناسب برای خرید - ایران شیپینگ
آها این سفارش می گیره از چین بیاد...... قیمت موجود در ایران فرق دار

حدود 2 تا 3 هفته طول می کشه بیاد.......30 تا 40 تومن پول گمرک میگیرن...... قیمترو نوشته با هزینه ی پست ولی وقتی بیاد در خونتون حدود 15 تومن دیگه ازت می گیرن
قیمت آفر زد..... یعنی شاید هفته ی دیگه با این قیمت ند...... اگر می خوای بگیری زودتر از همین بگیر چون تو ایران این قیمت گیر نمی یاد

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14
بنا به حرف دوستایه گلم خریدارم ولی 550 تومنو یه 10 تومن بیار پایین ازت بگیرم فردا صبح پول تو حسابته دادا.البته با شرایط اعتماد سازی!

داداش پایه خریدارم خوبه؟ حسابی کچلمون کردی .آدم از من لوتی تر دیده بودی:D

داداشی ناراحت نشو من قسده بد نداشتم رو محاسبه قیمت دقت نکرده بودم.من 555 خریدارم.

Last edited:
بالا