• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید Microsoft Surface RT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Microsoft Surface RT 32GB

surface.jpg

تبلت مایکروسافت سرفیس آر تی - 32 گیگابایت
به همراه تاچ کاور
(آکبند - بصورت مسافری وارد شده است)

Windows 8

مشخصات کلی:

وزن: 680 گرم

پردازنده: Nvidia Tegra 3 T30 Chipset - Quad-Core Cortex-A9 1.3GHz

حافظه داخلی: 32 GB

صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10.6 اینچ

امکانات: WiFi - GPS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - USB

سایر مشخصات: Microsoft Windows 8 RT - کارکرد باتری حدود 8 ساعت مرورگری اینترنت یا پخش موسیقی و ویدئو مداوم

اطلاعات و عکسهای بیشتر در سایت رسمی مایکروسافت و آدرسهای فارسی زیر:

آشنایی با سرفیس Pro و سرفیس RT: جدول مشخصات کامل سخت افزاری و نرم افزاری | نارنجی

سرفیس مایکروسافت: نه یک تبلت و نه یک لپ تاپ | نارنجی

اولین نظرات اهالی وب درباره کار با سرفیس RT (به همراه ویدیوی 7 دقیقه‌ای بررسی کامل) | نارنجی

در صورت تمایل برای خرید فقط به آدرس زیر ایمیل بفرستید

[email protected]

احسان

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام.
داداش قيمتش رو برام پخ كن

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باهاش میشه اتوکد کار کرد ؟

دوست عزیز تا جایی که میدونم چون فقط 4 روز از شروع فروش جهانی رسمی این تبلت و همچنین ویندوز 8 میگذره، هنوز برنامه های سازگار با ویندوز 8 نیومده.

البته چون یه دونه دنیاست و یه دونه مایکروسافت (بیش از 90 درصد کامپیوترها در دنیا با ویندوز این شرکت بوت میشن) مثل ویندوزهای قبلی خیلی زود نسخه مخصوص ویندوز 8 نرم افزارها به بازار میاد.

obrian

Registered User
لایک‌ها
0
آقا از کجا آوردی به این سرعت؟:eek:

MasihII

Registered User
لایک‌ها
75
ماشالا سرعت عمل

obrian

Registered User
لایک‌ها
0
من دانشجو هستم در خارج از کشور و این رو بصورت مسافری تونستم بیارم. :cool:

مطمئنا زودتر از 2 هفته دیگه تو بازار ایران وجود نخواهد داشت.

ایول . حالا قیمت آخر چند. میشه جای لپ تاپ استفاده کرد اونجوری که میگن

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول . حالا قیمت آخر چند. میشه جای لپ تاپ استفاده کرد اونجوری که میگن

دوست عزیز اطلاعات بیشتر رو میتونین از لینک هایی که در بالا گذاشتم و یا سرچ از اینترنت بدست بیارین ولی باید خدمتتون عرض کنم که با توجه به داشتن ""سیستم عامل ویندوز"" ، کیبورد به همراه کاور، پایه جاسازس شده در پشت، ورودی کارت SD و .... دقیقا میتونه کار یه لپ تاپ رو انجام بده و از همه مهمتر ورودی یو اس بی هستش که تقریبا توی هیچ تبلت دیگه ای تا الان وجود نداشته و میتونین هر چیزی از فلش مموری گرفته تا ماوس و حتی دی وی دی رایتر اکسترنال رو بهش متصل کنین :eek:

و اونطور که استیو بالمر مدیر عامل فعلی مایکروسافت گفته این محصول یه چیزیه که میخواد خلا بین لپ تاپ و تبلت رو پر کنه طوری که کارای هر دو رو انجام بده

Last edited:

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
تبریک می گم شما اولین نفری هستید که تبلت ماکروسافت رو وارد ایران می کنید .. قیمت رو چرا اعلام نمی کنید ...

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
امیدوارم من اشتباه کنم،ولی تا جایی که بنده میدونم این سیستم عامل قرار نیست برنامه های دسکتاپ رو نصب و اجرا کنه
یعنی شما خیال نصب اتوکد و فتوشاپ و ... رو از سرتون بیرون کنین
RT قرار نیست جای سیستم عاملهای دسکتاپ یا لپ تاپ رو بگیره،فقط واسط کاربری مترو تا حد زیادی شبیهه
دوستان قبلش سرچ کنید و اطلاعات درست بدید به کاربر
Windows RT: the essential apps
Windows RT vs Windows 8: On the Surface, there's still a lot of confusion | ZDNet
Don't run any other desktop application and you won't see desktop applications when you visit the Windows Store

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه وارد سایت مایکروسافت بشین میبینین که قیمت این دستگاه 599 دلار به همراه تاچ کاور هستش.

این دستگاه از فروشگاه مایکروسافت در کانادا به قیمت 629 دلار کانادا خریداری شده. اضافه کنید هزینه ارسال و قیمت دلار کانادا رو که بیشتر از دلار آمریکاست (دقیقا 680 دلار کانادا برای من هزینه داشته)

قیمت پیشنهادی من 2940000 تومن هستش ولی چون من کاسب نیستم و باید این رو بفروشم تا دوباره دلار بگیرم برای ادامه تحصیلم، قیمت های پیشنهادی شما رو هم حتما در نظر میگیرم.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
قربان ۶۸۰ دلار رو با دلار ۴۳۲۳ حساب می کنید ؟ دلار حدود ۳۴۰۰ مگه نیست ؟

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
امیدوارم من اشتباه کنم،ولی تا جایی که بنده میدونم این سیستم عامل قرار نیست برنامه های دسکتاپ رو نصب و اجرا کنه
RT قرار نیست جای سیستم عاملهای دسکتاپ یا لپ تاپ رو بگیره،فقط واسط کاربری مترو تا حد زیادی شبیهه
Windows RT vs Windows 8: On the Surface, there's still a lot of confusion | ZDNet
Don't run any other desktop application and you won't see desktop applications when you visit the Windows Store

البته روی ورژن جدید این تبلت(که هنوز عرضه نشده) قراره ویندوز 8 ارائه بشه که در نوع خودش انقلابی خواهد بود.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من به اسم ویندوز رفتم گوشی دیاموند 2 گرفتم که بعد فهمیدم هیچ ربطی به ویندوز کامپیوتر نداره و در مقابل اندروید واقعا چیز مزخرفیه اینم اگه اینطوری باشه که ...

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حق با شماست دوست عزیز، ویندوز 8 برای اولین بار در دو نسخه RT و Pro منتشر شده که نسخه RT مخصوص دستگاههای با پردازنده ARM هستش و نسخه Pro مخصوص دستگاههای با پردازنده مبتنی بر x86 و x64

این دو نسخه کاملا از همدیگه مجزا هستن و برنامه های همدیگه رو نمیتونن اجرا کنن اما...

همونطور که توی پست های قبل گفتم بیش از 90 درصد پی سی های دنیا با سیستم عامل ویندوز مایکروسافت بوت میشن. ممکنه یه شرکتی نسخه آندروید نرم افزارش رو تولید نکنه ولی مطمئنا نسخه سازگار با ویندوز جدید رو منتشر میکنه.

با وجودی که این سیستم عامل 4 روز پیش شروع فروش نسخه نهاییش شروع شده (نسخه هایی که تا الان بوده مخصوص تست و اشکال گیری و همچنین نسخه مخصوص برنامه نویسان بوده که برنامه هاشون رو با این سیستم عامل سازگار کنن) تا تاریخ 3 آبان 7873 برنامه مخصوص اون منتشر شده که از این تعداد فقط 6 درصد روی ویندوز RT کار نمیکردن.

کسی نمیتونه به شهرت ویندوز شک کنه! در حال حاضر بیش از 80 درصد افراد حرفه ای صبح که وارد محل کارشون میشن اول از همه کامپیوترشون رو روشن میکنن و صفحه بوت ویندوز رو میبینن. فعلا هیچ سیستم عاملی حتی به گرد پای عمومیت ویندوز نمیرسه.

راستی، لینک سایتی که عددهای پست قبل رو از اون ذکر کردم:
http://www.winappupdate.com/windows-store-the-almost-final-countdown/

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
برنامه های کاربردی و اختصاصی برای ورژن RT حتما تولید میشه اما نه به اونصورتی که در پرو اجرا میشه ....2 مدل از این تبلت می یاد فک کنم یکی 4 گیگ رم یکی 2 گیگ ... 4 گیگی رو بگیرین که پرو حساب می شه . core i5 داره کارهای سنگین رو انجام میده ...

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
دوست عزیز اطلاعات بیشتر رو میتونین از لینک هایی که در بالا گذاشتم و یا سرچ از اینترنت بدست بیارین ولی باید خدمتتون عرض کنم که با توجه به داشتن ""سیستم عامل ویندوز"" ، کیبورد به همراه کاور، پایه جاسازس شده در پشت، ورودی کارت SD و .... دقیقا میتونه کار یه لپ تاپ رو انجام بده و از همه مهمتر ورودی یو اس بی هستش که تقریبا توی هیچ تبلت دیگه ای تا الان وجود نداشته و میتونین هر چیزی از فلش مموری گرفته تا ماوس و حتی دی وی دی رایتر اکسترنال رو بهش متصل کنین :eek:

و اونطور که استیو بالمر مدیر عامل فعلی مایکروسافت گفته این محصول یه چیزیه که میخواد خلا بین لپ تاپ و تبلت رو پر کنه طوری که کارای هر دو رو انجام بده

حق با شماست دوست عزیز، ویندوز 8 برای اولین بار در دو نسخه RT و Pro منتشر شده که نسخه RT مخصوص دستگاههای با پردازنده ARM هستش و نسخه Pro مخصوص دستگاههای با پردازنده مبتنی بر x86 و x64

این دو نسخه کاملا از همدیگه مجزا هستن و برنامه های همدیگه رو نمیتونن اجرا کنن اما...

همونطور که توی پست های قبل گفتم بیش از 90 درصد پی سی های دنیا با سیستم عامل ویندوز مایکروسافت بوت میشن. ممکنه یه شرکتی نسخه آندروید نرم افزارش رو تولید نکنه ولی مطمئنا نسخه سازگار با ویندوز جدید رو منتشر میکنه.

با وجودی که این سیستم عامل 4 روز پیش شروع فروش نسخه نهاییش شروع شده (نسخه هایی که تا الان بوده مخصوص تست و اشکال گیری و همچنین نسخه مخصوص برنامه نویسان بوده که برنامه هاشون رو با این سیستم عامل سازگار کنن) تا تاریخ 3 آبان 7873 برنامه مخصوص اون منتشر شده که از این تعداد فقط 6 درصد روی ویندوز RT کار نمیکردن.

کسی نمیتونه به شهرت ویندوز شک کنه! در حال حاضر بیش از 80 درصد افراد حرفه ای صبح که وارد محل کارشون میشن اول از همه کامپیوترشون رو روشن میکنن و صفحه بوت ویندوز رو میبینن. فعلا هیچ سیستم عاملی حتی به گرد پای عمومیت ویندوز نمیرسه.

راستی، لینک سایتی که عددهای پست قبل رو از اون ذکر کردم:
http://www.winappupdate.com/windows-store-the-almost-final-countdown/
ولی شما قبلش چیز دیگه ای گفته بودی که در ویرایش توسط tablet.surface.rt : امروز در ساعت 11:25 AM ویرایشش کردی،درست نمیگم؟:)
من نمیگم برنامه واسش کمه یا قرار نیست ریلیز بشه یا ... ولی اون استدلالتون اصلاً قابل دفاع نیست،از زماین ویندوز 3.1 اکثریت قریب به اتفاق کامپیوترهای شخصی با ویندوز بوت میشدن،ولی عدم موفقیت ویندوز 5 و 6 و ce روی اندک تبلتها و PDA ها رو نمیشه رد کرد.اون زمان حتی سیمبین با اون محدودیت هاش ویندوز موبایل رو کلاً از صحنه خارج کرده بود.بازم میگم.من نگفتم ویندوز 8 موفق نخواهد بود،یعنی اونقدر اطلاعات ندارم که بخوام اظهار نظر کنم،فقط دارم میگم اون استدلالتون بیشتر شبیه تبلیغات تجاری بوده تا دلیل :happy:
بحث اینه که دوستان فکر نکنن برنامه های لپ تاپ و دسکتاپشونو بریزن رو تبلت و مثلاً اتوکد و فتوشاپ و کارل دراو بخوان کار کنن که میخوره توذوقشون :happy:

البته روی ورژن جدید این تبلت(که هنوز عرضه نشده) قراره ویندوز 8 ارائه بشه که در نوع خودش انقلابی خواهد بود.
اونوقته که زمان نگه داری شارژ به 4 ساعت کاهش پیدا کنه که واسه یه تبلت واقعاً افتضاحه.یه مساله ای هست،اینکه ویندوز فعلی روی استفاده از منابع سیستم خیلی صرفه جو نیست،البته عجیب هم نیست ولی خب به همین دلیل به درد تبلت نمیخوره.شما لپ تاپتو فول شارژ کن،جوری تنظیم کن که صفحه اش خاموش شه بعد 1 دقیقه ولی اسلیپ و هایبرنیت و ... نشه،در این حالت و باز نبودن هیچ برنامه ای و قطع بودن وایرلس و بلوتوث و ...،چند ساعت دووم میاره حد اکثر؟بیشتر از 5 ساعت؟7 ساعت؟10 ساعت؟
حالا فرض کن این سیستم عامل روی تبلت پیاده بشه .... با اون صفحه تاچ و باتری کوچیکش فکر نکنم در حال استفاده بیشتر از 2 ساعت دووم بیاره.ولی تبلتهای اندرویدی یا IOS رو مقایسه کنید،تو استندبای حد اقل یکی 2 روز دووم میارن
واسه همینها هم بوده که اومدن RT رو تولید کردن واسه لپ تاپ و خب بحث سازگاری با پردازندهای تبلتی هم هست البته
(شاید من اشتباه کنم البته.خوشحال میشم اگر اینطوره راهنمایی کنید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا