• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید Microsoft Surface RT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
eefe عزیزراستش من تو PT کاربر جدبد هستم، ویرایش هایی هم که میکنم مربوط میشه به اینکه امکانات جدیدی رو از سایت کشف میکنم! (مثل شکلکها، قرار دادن لینک، قرار دادن عکس، نقل قول و ....)و متن اصلیم رو تغییر ندادم.من هم مثل شما نمیتونم پیش بینی کنم که آیا نسخه اتوکد برای ویندوز RT میاد یا نه. این رو فقط گذر زمان میتونه مشخص کنه چون چند روز بیشتر از عرضه رسمی ویندوز 8 نمیگذره ولی با توجه به اینکه رشته تحصیلیم همینه و همیشه در حال تحقیق توی سایت های فارسی و انگلیسی هستم میتونم با جرات بگم خیلی از نرم افزارهایی که ما بطور روزمره باهاشون کار میکنیم برای نسخه های مختلف ویندوز 8 عرضه خواهند شد و شکی در اون نخواهد بود چون شرکتهای نرم افزاری هیچ وقت چنین بازاری رو ندیده تخواهند گرفت.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
اونوقته که زمان نگه داری شارژ به 4 ساعت کاهش پیدا کنه که واسه یه تبلت واقعاً افتضاحه.یه مساله ای هست،اینکه ویندوز فعلی روی استفاده از منابع سیستم خیلی صرفه جو نیست،البته عجیب هم نیست ولی خب به همین دلیل به درد تبلت نمیخوره.شما لپ تاپتو فول شارژ کن،جوری تنظیم کن که صفحه اش خاموش شه بعد 1 دقیقه ولی اسلیپ و هایبرنیت و ... نشه،در این حالت و باز نبودن هیچ برنامه ای و قطع بودن وایرلس و بلوتوث و ...،چند ساعت دووم میاره حد اکثر؟بیشتر از 5 ساعت؟7 ساعت؟10 ساعت؟
حالا فرض کن این سیستم عامل روی تبلت پیاده بشه .... با اون صفحه تاچ و باتری کوچیکش فکر نکنم در حال استفاده بیشتر از 2 ساعت دووم بیاره.ولی تبلتهای اندرویدی یا IOS رو مقایسه کنید،تو استندبای حد اقل یکی 2 روز دووم میارن
واسه همینها هم بوده که اومدن RT رو تولید کردن واسه لپ تاپ و خب بحث سازگاری با پردازندهای تبلتی هم هست البته
(شاید من اشتباه کنم البته.خوشحال میشم اگر اینطوره راهنمایی کنید)

ممکنه 4 ساعت واسه شما کم باشه ولی واسه خیلی ها همین 4 ساعت هم با ارزشمندتر است تا تبلتی که توی دستشون گرفتند و با راحتی تمام دارند ازش استفاده میکنند مشخصات زیر رو داشته باشه:
Intel Core i5 Processor with Intel HD Graphics 4000
4GB RAM—Dual Channel Memory
1920x1080 pixels
10-point multi-touch
USB 3.0
...
Surface specifications
و با قیمتی مناسب(خارج از ایران)
شک نکنید با معرفی این تبلت و ویندوز 8 مایکروسافت انقلابی برای تبلت ها روی خواهد داد و زمانی فرا میرسه که تبلت ها رو به ویندوز 8 بیاورند...
باستید و تماشا کنید!

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
eefe عزیزراستش من تو PT کاربر جدبد هستم، ویرایش هایی هم که میکنم مربوط میشه به اینکه امکانات جدیدی رو از سایت کشف میکنم! (مثل شکلکها، قرار دادن لینک، قرار دادن عکس، نقل قول و ....)و متن اصلیم رو تغییر ندادم.من هم مثل شما نمیتونم پیش بینی کنم که آیا نسخه اتوکد برای ویندوز RT میاد یا نه. این رو فقط گذر زمان میتونه مشخص کنه چون چند روز بیشتر از عرضه رسمی ویندوز 8 نمیگذره ولی با توجه به اینکه رشته تحصیلیم همینه و همیشه در حال تحقیق توی سایت های فارسی و انگلیسی هستم میتونم با جرات بگم خیلی از نرم افزارهایی که ما بطور روزمره باهاشون کار میکنیم برای نسخه های مختلف ویندوز 8 عرضه خواهند شد و شکی در اون نخواهد بود چون شرکتهای نرم افزاری هیچ وقت چنین بازاری رو ندیده تخواهند گرفت.
شاید اشتباه از بنده بود،ولی من چنین چیزی خاطرم هست از پستتون
بگذریم
البته اتوکر ویوئر واسه اندروید اومده

ممکنه 4 ساعت واسه شما کم باشه ولی واسه خیلی ها همین 4 ساعت هم با ارزشمندتر است تا تبلتی که توی دستشون گرفتند و با راحتی تمام دارند ازش استفاده میکنند مشخصات زیر رو داشته باشه:
Intel Core i5 Processor with Intel HD Graphics 4000
4GB RAM—Dual Channel Memory
1920x1080 pixels
10-point multi-touch
USB 3.0
...
Surface specifications
و با قیمتی مناسب(خارج از ایران)
شک نکنید با معرفی این تبلت و ویندوز 8 مایکروسافت انقلابی برای تبلت ها روی خواهد داد و زمانی فرا میرسه که تبلت ها رو به ویندوز 8 بیاورند...
باستید و تماشا کنید!
ایشالله
ما که از خدامونه
ولی خب همونطور که گفتید 4 ساعت واسه دستگاهی که قراره حالت پرتابل داشته باشه و به نوعی یه وسیله همراه باشه مثل موبایل،کمی کمه.ولی ایشالله این مشکل هم روزی حل بشه

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث از بازارچه خارج شد و وارد مباحث فنی شد!

برگردیم سر کارمون.

فروش تبلت Microsoft Surface RT 32 GB

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
اقا قول بگیر از کسی که می خره یه بررسی درس حسابی ازش اینجا بگذاره ....

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
فروش مدل غیر RT یعنی مدل PRO شروع نشده ؟
اومد یه خبری به ما بده .

نسخه RT به درد من و امثال من نمی خوره .

danteppc

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز الان آیپد ۴ ۱۶ که ۵۰۰ دلاره ۲ تومنه ایران.
آیپد ۳ هم ۱.۶ تومن.
یه دلیل بیار که ۳ میلیون بدیم به این با اینکه قیمتش همونه حالا یه تاچ کاور ۱۰۰ دلاری هم داره.
من ۲.۱۰۰ خریدارم.

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من دارم فوق کامپیوتر در خارج از کشور میخونم و با اطلاعاتم باید بگم که کارایی این تبلت یه سر و گردن بالاتر از رقیباشه. میتونم به جرات بگم بیشتر از 80 درصد کارهایی که حتی افراد حرفه ای انجام میدن با سیستمشون با این تبلت قابل انجامه.

تعدادی از اونها بطور خلاصه:

- پورت یو اس بی برای اتصال ماوس، پرینتر، اسکنر، فلش دیسک، دی وی دی رایتر اکسترنال، گوشی موبایل و هر چیز دیگه ای مثل اینها که در تبلتی مانند آیپد وجود نداره و در دیگر تبلتهای مطرح بازار هم یا امکانش وجود نداره و یا نیاز به فیش و تبدیل جداگانه داره که باید خریداری بشه و همیشه همراه آدم باشه که این مورد با ذات تبلتها که برای سبکی و همراه بودن در تمامی زمانها به وجود اومدن در تضاده.

- شارژ گوشی تلفن از طریق اتصال به پورت یو اس بی تبلت
که باز در تبلتی مانند آیپد و .... وجود نداره

- اینترنت اکسپلورر 10 و آفیس 2013 که قسمت زیادی از کارهای روزانه ما رو میتونن حل کنن

- کیبورد به همراه تاچ پد که به زیبایی درون فضای 3 میلیمتری کاور دستگاه ست شدن

- پورت میکرو اس دی که تا کارت 64 گیگ رو پشتیبانی میکنه
که باز در تبلتهایی مانند آیپد، نکسوس 10، کیندل و ... وجود نداره

- دوربین عقب و جلو با قابلیت فیلمبرداری 720P و چت تصویری

- پورت خروجی ویدیو اچ دی برای اتصال راحت و سریع به تلوزیون و ویدیو پرژکتور

- اتصال داخلی به اسکای درایو

- پردازنده چهار هسته ای تگرا3

- 2 گیگ رم
(آیپد 1 گیگ)

- وای فای جدید (2xMIMO)

- میکروفن و اسپیکر استریو

- بلوتوث 4

و....

دوستانی هم که در مورد نسخه ویندوز پرو این تبلت صحبت میکنن باید خودشون رو برای موارد زیر آماده کنن:

- وزن 903 گرمی (که در تبلتها خیلی از میانگین دوره)

- قطر 13.5 میلیمتری که باز هم برای یه تبلت که بیشتر از لپ تاپ قراره همراه ما باشه زیاده

- پردازنده core i5 که مصرف انرژی اون خیلی بیشتر از پردازنده های مبتنی بر ARM هستش

- برچسب قیمت 999 دلاری!!!
که در خارج از ایران هم خارج از محدوده تبلتهاست جه برسه به داخل ایران با این قیمت ارز

اگه چیزایی مانند ویندوز نسخه پرو و کار با برنامه های خاص مثل اتوکد و ویژال استدیو و تری دی مکس و ... مد نظرتونه به نظرم بهتره برین سراغ یه لپ تاپ .

و اگر هم یه تبلت و کارهایی عمومی روزمره و همیشگی مثل وب گردی، مجموعه آفیس، فیلم، بازی و موزیک مد نظرتونه، این محصول کارایی بیشتری نسبت به رقیباش براتون فراهم میکنه.

موفق باشید.

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
دوست عزیز میشه یه عکس قرار بدید؟
تاچ کاورش چه رنگیه؟

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
تبلت شاپ با تاچ کاور و کابل تلویزیون 32 گیگش رو گذاشته 2650!!!!!!

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجا بازارچه هستش و بخش مباحث فنی:

اقا قول بگیر از کسی که می خره یه بررسی درس حسابی ازش اینجا بگذاره ....

و یا اخبار فناوری:

فروش مدل غیر RT یعنی مدل PRO شروع نشده ؟
اومد یه خبری به ما بده .

نیست! لطفا این مباحث رو در بخش مخصوص خودشون دنبال کنین.

دوست عزیز میشه یه عکس قرار بدید؟
تاچ کاورش چه رنگیه؟

دوست عزیز بصورت آکبند و در جعبه هستش. اگه تعدادی عکس از زوایای مختلف این تبلت جذاب میخواین میتونین تو لینک زیر ببینین. اگر هم عکس از جعبه دربسته اون میخواین بگین تا من بزارم.

تصاویر آنباکس تبلت سرفیس مایکروسافت | نارنجی

تاچ کاور اون همرنگ بدنه و به رنگ مشکیه

موفق باشید.

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157

tablet.surface.rt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

درسته دوست عزیز

آقای .... از گروه تبلت شاپ پیشنهاد خرید یکجای همه تبلتهای من رو به قیمت .... دادن و من هم به خاطر فروش یکجای همه بصورت تعداد و دریافت پول نقدی و بی دردسر از یک شرکت موافقت کردم و به سرعت هم آگهی اون رو توی صفحه اولشون گذاشتن (اگر دقت کنین مدل 64 رو هنوز ندارن!)

ادمین محترم محصولات فروخته شد پس لطفا این تاپیک رو ببندید. با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا