• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت خاص وکمیاب ایسوس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
DasH PouyA Az in khaFan taR ke Dg naDarim mikha BefrOsHi Chi begiRi AKhe ..? tf700 :-D Vaghan DastGah foghoLadie khODam yeki Daram harki bekhare taze mifahme tablet yAni Chi ....DaR Zamen Estareram taeeD miShan khOdam azasH khaRid DasHtam ....khOB BefrOsHi DaDasH ..

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
چشم مجتبی جان اپ هم دیگه نمیدیم...
ممنون سامان جان لطف دارین والا میخام گوشی بخرم برا تنوع چون این سومین تبلت بود که داشتم

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
چشم مجتبی جان اپ هم دیگه نمیدیم...
ممنون سامان جان لطف دارین والا میخام گوشی بخرم برا تنوع چون این سومین تبلت بود که داشتم

Chi BeGam DaDa mAn gusHi DasHtam fOrokhtam taBlet gerftam Hala tOo Bar Ax mAn ...gusHie SafasH kuChike Hal namiDe :-D
kasaie ke mikhan taBlet Begiran vAghan in tablet marekas mAn Ham ipad dashtam ham galaxy in ye chize dgast makhsosan kayboardesh in avalin tableti ke mitonid HDD exernal besh vassel konid taze shenidam DvD exernalam mitonid vasel konid kasi dar kharidesH shak nakone...! Az ma goftan bOd gheymatam khaili monasebe ba inke prime kam peida mishe ...!!

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
تو این تاپیک عکس های بهتری قرار داده شده

prime

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت آخر با شماره تماستو برام میفرستی؟
دستگاه هیچ گونه مشکلی نداره؟