• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت سوني اكسپريا z مشكي ١٦ گيگ LTE

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
گارانتي غير از آرين براي محصولات سوني معتبر نيست و اين سايت خودش اين كار رو كرده با اون قيمت بسيار گرون و هيچ تضميني هم نيست كه به تعهدش عمل كنه
بهر حال تبلت من بدون هيچ جور گارانتي رسمي و غير رسمي هست

anti.dark

Registered User
لایک‌ها
16
گارانتي غير از آرين براي محصولات سوني معتبر نيست و اين سايت خودش اين كار رو كرده با اون قيمت بسيار گرون و هيچ تضميني هم نيست كه به تعهدش عمل كنه
بهر حال تبلت من بدون هيچ جور گارانتي رسمي و غير رسمي هست

مطمئن باشین به خاطر اون نمادی که کنار سایت هست عمل میکنه. بدون گارانتی زذه 1900 از شما دست دوم هست . اگه قیمت مناسب بدین حتما میخرم. اما نه 1700 چون به خاطر 200 تومان اختلاف با نو ارزش نداره

در ضمن این شرکت وارد کننده مستقیم محصولات سونی هست.
اسمارت واتچ و تبلت زد ال تی ای رو در حال حاضر فقط این شرکت داره حتی رهجو هم نداره

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
مطمئن باشین به خاطر اون نمادی که کنار سایت هست عمل میکنه. بدون گارانتی زذه 1900 از شما دست دوم هست . اگه قیمت مناسب بدین حتما میخرم. اما نه 1700 چون به خاطر 200 تومان اختلاف با نو ارزش نداره

در ضمن این شرکت وارد کننده مستقیم محصولات سونی هست.
اسمارت واتچ و تبلت زد ال تی ای رو در حال حاضر فقط این شرکت داره حتی رهجو هم نداره

من پايينتر از اين قيمت نميتونم بدم
شما هم با اين دفاعي كه داريد از اين شركت ميكنيد حتما از همين شركت و با گارانتي تهيه بفرماييد
خوش باشيد

Last edited:

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
بيا بالا براي يه مشتري خوب

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
ضمنا دوستان قیمت این تبلت توی اکثر فروشگاههای الکترونیکی (چاره ، دیجی کالا، سانتک ، .... ) بالا رفته و بعنوان مثال سایت suntech.ir که چند وقت پیش بدون گارانتیش با قیمت 1900 بوده الان 2100 قیمت گذاشته.
در خدمت شما هستم

Last edited:

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
up
با خریدار واقعی مقداری کنار میام

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7