amdj
Registered User
- نوشتهها
- 871
- لایکها
- 39
در جواب شما دوست عزیز باید عرض کنم که من همیشه سعی کردم که انصاف رو رعایت کنم.من هنوز رو
گوشی نظر دارم ولی با این قیمت این تایپیک حالا حالا ها پابرجاست
اگر فروشنده اید به صحبتهای اکثریت توجه کنید اگرم فروش رفتن و نرفتنش فرقی نداره که هیچ
من نمیدونم از شماا میپرسم که الان سفید ومشکی آیفون یا اصلا سفید و مشکی آرک اس که توکلاس همین گوشی هست چقددر تفاوتت قیمتت داره؟ که بخواد آک گوشیتون از 419 مشکیش بالاتر باشه . 7ماه هم که از زمان خرید گوشی میگذره گارانتی گوشی شماهم که 5ماه اضاافه تر از آکش میشه که زیاد نمیشه رووش مانور داد .اما با این حال خودتون بگید آک گوشیتتون چقدر بالااتر از 420 میشد؟(یعنی سفید+5مااه گارانتی بیشتر)بعد اگه بنظرتون 30 منطقی نیست 20 درصد باتوجه به زمان خرید7ماهه و تمیزی کم کنید ببینیم چقدر میشه ازاینجا میشه مزایده رو شروع کرد طالبم که شکر خدا کم نداره
در مورد گوشی هم تا بحال از 500 تومان قیمت پایه اولیه کم کم پایین اومدم. حتی 430 هم راضی شدم ولی خوب متاسفانه بعضی دوستان فکر کردن که من نیازمند پولش هستم و طمع کردن که بیشتر تخفیف بگیرند.
به قول یکی از دوستان ما همیشه چوب این صداقتمون رو میخوریم. تو این سایت خیلی راحت گوشی 6 ماه کارکرد رو با کلی خط و خش میگن یه هفته کارکرد.
من الان این گوشی رو ببرم مغازه دار ازم برمیداره بجای آکبند به شما یا دیگر دوستان میفروشه چون با آک مو نمیزنه.
الان با این وضعیت دلار مطمئن باشید که بزودی قیمت پایه من برای خیلی ها جذاب خواهد شد.
شما خودتون جای من بودید هیچ تفاوتی بین گوشی گارانتی دار و بدون گارانتی یا رنگ مشکی و سفید قائل نمیشدید؟
البته من منظورم چند ده هزار تومانه نه چند صد هزار تومان. تازه بماند که سفید این گوشی مثل سفید گوشیهایی که مثال زدید فراوان نیست.
در هر صورت ممنون میشم اگر تمایل به خرید دارید پیشنهاد قیمت بدید و از این بحثهای کارشناسی دست برداریم.
Last edited: