• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ( موبایل + اس ام اس + ایبوک ریدر ) view sonic 7 inch

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
داداش امروز من 1 عدد از همین تبلت ها با پک اورجینال آندروید گرفتم 422 هزار تومان...از...؟دی جی کالا آورد دم مغازم تحویل داد...دی جی کالا سایت بروزی هست..
قیمت 480 هم من توی این 3-4 روز ندیدم...شما از کی 480 گرفتید..ولی قیمتتونو مناسب جنس در حد نیست.....البته ببخشد:blush:

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
داداش امروز من 1 عدد از همین تبلت ها با پک اورجینال آندروید گرفتم 422 هزار تومان...از...؟دی جی کالا آورد دم مغازم تحویل داد...دی جی کالا سایت بروزی هست..
قیمت 480 هم من توی این 3-4 روز ندیدم...شما از کی 480 گرفتید..ولی قیمتتونو مناسب جنس در حد نیست.....البته ببخشد:blush:

خوب ضرر کردن !

به هر حال بنده حال و حوصله بحث کردن ندارم دیگه و از صبح تا الان یکسره بودم . دارم میترکم .

شما هم به هر قیمتی که خریدی مبارکت باشه .

حالا به فرررررررررض که این قیمت خریدی . خب

یه مموری 8 هم براش بگیر میشه چند ؟ با قیمت شما میشه 450 تومن .

1 هفته هم باهاش کار کن . ( حالا بیار بفروش ! چند میخوای بفروشی ؟ )

دستگاه اینجانب ( صاحبش البته ) به قیمت 460 + 28 تا 30 مموری میشه چند ؟ 490 تومن . هیچ کاری هم با دستگاه انجام نشده ! یعنی نو . فقط از آک در اومده . همش 2 هفته کار کرده !

حالا شما خودت باشی . بنده هیچ /

دستگاهی که در عرض 1 تا 2 هفته هست خریدی . هیچ کار خاصی هم باهاش انجام ندادی . خریدی 490 . آیا شما به شخصه حاضری با 140 هزار تومان ضرر بفروشی ؟

آیا درد فقط باز کردن پلمپ دستگاه هست ؟

بنده دیگه چشمام باز نمیشه . میرم بگیرم بخوابم .

آقا شبت خوش . تا فردا :wacko:

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
داداش چرا ناراحت میشی؟:(
عرف بازار اینه...بعدشم مگه من گفتم باید زیر قیمت بدید؟صاحب دستگاه شما هستید...من بحثم اینجاست که شما قیمت را 480 داری میدی...
تازه اگر بازار فروشگاه چلسی هم برید 398 به من قیمت داد ...که میشد خرید ولیبه خاطر اطمینان دی جی کالا قسمتم این شد..من آیفون 4 خریدم باز کردم فرداش فروختم 1186 هزار تومان با من رد کردم رفت...ایشالله که خوب بفروشی...;)

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
ساخت کشور دوست و برادر چین

این سایتها رو ول کنید . آپدیت نیست . چجندین بار هم گفتم جهت اطلاع از قیمت روز به شرکت گارانتی دهنده یعنی آواژنگ تماس بگیرید و از قیمت لحظه ای اطمینان حاصل کنید

نکته دیگه اینکه جاهای دیگه ای هم جهت بر هم زدن تاپیک وجود داره .

موفق باشید

استاد قیمتش همیشه درست و آپدیته;)
موفق باشید!

lilibit1919

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هم ساکن شیرازم.اگر نفروختی هنوز بیا حضوری با هم صحبت کنیم من خریدارم.اقا اگر آنلاین شدی جواب بده چون اگر دیر بیای دارم با یکی دیگه معامله میکنم.

Last edited:

shahabsa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام..
اگه تعویض میکنی: یه ipod touch 4G 32gig تمیز فول اپلیکیشن دارم
واسه فروش وسع من در این حد هست : 320(بدون مموری8گیگ ,هزینه پست هم با شما)
باشد که مقبول شود...:rolleyes:

Last edited:

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
آقا مگه نفروختید؟؟گفته بودید فروخته شد!
من خریدارم آخرین قیمت را ارسال کنید ممنون
گارانتی هم 4 ماه مونده درسته؟؟؟

بالا