punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
به نام خدا
گروه تجاری نوین فون وارد کننده جدیدترین گوشی ها و تبلت برندهای اصلی چین با نازلترین قیمت
www.NovinPhone.com
دارای نماد اعتماد الکترونیکی وزارت صنعت،معدن،تجارت
دارای نماد اعتماد الکترونیکی ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد
گروه تجاری نوین فون وارد کننده جدیدترین گوشی ها و تبلت برندهای اصلی چین با نازلترین قیمت
www.NovinPhone.com
دارای نماد اعتماد الکترونیکی وزارت صنعت،معدن،تجارت
دارای نماد اعتماد الکترونیکی ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد
خب دوستان همینطور که از عنوان تاپیک معلومه تبلت هایی که توسط ما وارد میشه و در ایران موجود است رو در این تاپیک قرار داده میشه.
چند نکته مهم قبل از انجام سفارشات:
- از هرگونه کارشناسی در مورد قیمت خوداری فرمایید، از هر سایت ایرانی و خارجی که بهتر، ارزانتر، سریعتر و... میتونید تهیه کنید از هامانجا تهیه فرمایید.
- تبلت ها بنا به مسائل گمرکی بدون کارتن خود شرکت میباشد به جز بعضی مدلها که مشخص میکنیم
- ارسال تمام تبلت ها به سراسر کشور رایگان و با پست پیشتاز میباشد
- تمامی تبلت ها توسط ما تست اولیه شده و بعد از دریافت 24 ساعت مهلت تست به خریدار تعلق میگیرد.
عکس با نام کاربری برای نمونه از یکی از بسته اپلود شد،فردا یک بسته دیگه تحویل میگیرم و مجددا عکس قرار میدم..
شماره تماس در در صورت نیاز 09219521348 از طریق واتس اپ و تلگرام هم در خدمتم هرگونه سوال و مشاوره در خدمتم
همینطور لازم به ذکر است مواردی مثل نصب ویندوز، اموزش فلش فریمور ، تهیه درایور ها و.... و امورات مربوط به این تبلت ها هم خودم وارد هستم در صورت نیاز راهنماییتون میکنم.
همینطور امکان خرید آنلاین هم فراهم میباشد.
تبلت های موجودی در انبار :
499/000 <<<<<<Teclast X80 Plus Dual OS
299/000<<<<<<< (با کارتن ارجینال)ONE-01 Windows 8.1
فایل های ضمیمه
Last edited: