دوستان تبلت ها بسیار خوب و واقعا نسبت به قیمتشون استثنایی هستن .. کانفیگشون کاملا قابل قبول رو به خوب هست و نسبت به قیمت که عالی!
مدل X80 Plus که من خریدم همه چیزش عالیه و واقعا با یه کیف کیبورد دار که انداختم چیزی از لپ تاپ کم نداره
فقط باید توجه داشته باشید اگه مثل من تمام دستگاهاتون اپل نیست و اینارو فقط برای روزی ۱-۲ ساعت نمیخواید، یه مقدار باهاشون مراعات کنید :دی احتمال هنگی و لگ در کارهای سنگین و پیوسته هست...
نقاط مثبت::general601:
سی پی یو کاملا خوب با بنچمارک بالا
رم ۲گیگ DDR3 (که واقعا برای این قیمت هم رم هم سیپیو عالین)
صفحه نمایش خیییلی بهتر از ممو پد۷ و فون پد۷:general510:
امکان اجرای اندروید و ویندوز روی یک دستگاه!
اتصال موس و کیبورد و تلوزیون با تبدیل!:general105:
تاچ دقیق که باعث انجام کارهای روزمره خیلی راحت و بدون دردسر میشه
نقاط ضعف::general602:
میشه بعضی چیزهای جزئی مثل طراحی پلاستیکی، دوربین ضعیف و ... رو گفت که برای این قیمت واقعا خنده داره و بهش وارد نیست اما...:general208:
تنها نقطه ضعفی که میشه بهش گرفت میزان باطری کمش هست که شاید من چون تجربه استفاده دستگاهی جز اپل ندارم برای غیر طبیعی هست .. این تبلت تقریبا هر ۴-۵ ساعت یکبار احتیاج به شارژ داره (استفاده کامل از وایفای و برنامهها) در مقایسه با لپ تاپ مک بوک پرو یا ایر که حدود ۱۰ ساعت شارژ نگه میدارن در اون لول یه مقدار کم هست .. یا ۶اس پلاس که روزی ۱بار فقط شارژش می کنم با ۴جی روشن!
جمع بندی :
۱۰۰٪ بهترین گزینه برای کسانی که دنبال یه دستگاه در رنج قیمت ۵۰۰ت هستن ویندوزی هستن که اشانتیون روش یه دونه اندرویدم هست!!چی بهتر از این ؟:general307::general307:
مطمئن باشید از خریدش پشیمون نمیشین:general105:
ممنون از آقا امید بابت تبلتای خوبشون!:general601::general601:
یعنی یه مدل خوب توی اینا نیست که سیم کارت خک بخوره ؟الان مثلا شما اگر تبلت chuwi HI12 رو اگر تهیه کنید علاوه بر داشتن نمایشگر 12 اینچی IPS Retina با رزولیشن 2k، بدنه فلزی ، داشتن 2 پورت usb 2 ,3 ، باطری 11000 میلی امپری با قابلیت دسته کم 8ساعت استفاده متداوم رو به شما میده و با تمام اینها بازم قیمتش زیر 1 تومن هست....( لازم به ذکر است این تبلت قابلیت نصب داک و تبدیل به الترابوک را دارد)
سلام..یعنی یه مدل خوب توی اینا نیست که سیم کارت خک بخوره ؟
فقط برای اینترنت
چیز با کیفیت تری نیست ؟Teclast X98 Air 3G
دوست عزیز همشون با کیفیت و برند هستند.. اگر منظورتون مدل قویتر است این مدل رو ببینید :چیز با کیفیت تری نیست ؟
قیمت Teclast X98 Air 3G 64 گیگ با تخویل چقدر میشه ؟
http://novinphone.com/index.php?route=product/product&product_id=213قیمت Teclast X98 Air 3G 64
سلام دوست عزیز..سلام من قصد خرید یک تبلت بین 10 تا 12 اینچ رو دارم با قیمت پایین
فقط و فقط برای تماشای فیلم میخوام پس اگه سیم کارت نخوره مهم نیست
در ضمن لطفا ارزون ترین تبلت 12 اینچی که سراغ دارین رو هم بگین ممنون
خودم قصد خرید ASUS Transformer Pad TF103C Tablet - 16GB
رو داشتم حدود 450 هستش
شما تبلت بهتری سراغ دارین؟
خیلی ممنون:general406:
سلام قیمتش چند هست؟
دوستان یک عدد تبلت CHUWI HI8 Pro هم در ایران موجود میباشد.
برخی از مشخصات اصلی:
نمایشگر 8 اینچی IPS Retina با رزولیشن 1200*1920 یا FULL HD
مجهز به پردازنده Intel Cherry Trail Z8300 quad core 1.84GHz ،پردازنده گرافیکیIntel HD Graphic(Gen8)
مجهز به دو سیستم عامل آندروید 5.1.1 و ویندوز 10
32گیگ حافظه داخلی و قابل ارتقاء با MicroSD
خروجی HDMI با قابلیت انتقال با رزولیشن 4K
مجهز به پورت Micro USB Type-C
و...
دوست عزیز همینطور ک گفتم فقط دو تبلت در پست ۱ عرض کردم موجود است و بقیه مدلها تمام شده در صورتی که سفارش از چین بخواین میتونیم بزای شما ۷ تا ۱۰ روزه تهیه کنیم بدون مراجعه شما به گمرک جهت اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنیدسلام قیمتش چند هست؟