بابت دیر پاسخ دادن عذر می خوام , اگر خدا بخواد از امروز دوباره مستمر آنلاین می شم
در مورد قیمت هم قیمت های پست اول به روز هست
بله , انتخابتون مناسبه
قیمت تبلت پست اول بروز هست
در مورد کیف کیبورد دار حدود 27 در میاد
بله هزینه کل رو به حساب می ریزید و 14 روز بعد تبلت رو به آدرس خودتون تحویل می گیرید
بله دو هسته ای هست , بین 7 اینچی ها Aurora از همه بهتره ...
ضعف خاصی نداره , باطری حدود4 ساعت نگه می داره (بازی و فیلم دیدن و کار کردن پشت سر هم)
HDMI می خوره , دانگل بلوتوث فعلا کاستوم رامی نیومده که ساپورتش کنه
حدود 14 روز طول می کشه تا به دستتون برسه , قیمت های پست اول به روز هست
هدست نیازی نداره خودش میکروفن داره یه هدفون ساده نیاز رو جواب می ده
همین مدل AuroraII بهترین گزینه ی 7 اینچی هاس
از لحاظ سخت افزاری Elf II خیلی سرتره و کلا برند Ainol کیفیت قابل قبولی دارهدوست عزیز قیمت این دو مدل را میگی واینکه به نظر شما کدوم کیفیت بهتری داره
Ainol Novo7 Mars
Ainol Novo7 Elf II
Hyundai A7HD
در مورد قیمت هم قیمت های پست اول به روز هست
بله , فقط مدل های خاصی هستن که اندروید رو ساپورت می کنندوستان یه سوالی دارم امیدوارم به عنوان اسپم ندونین
آیا باید مودم های 3g که روی این تبلت ها نصب میشه حتما سیستم عامل اندروید رو پشتیبانی کنه یا نه؟
سلامسلام
من قصد خرید یک تبلت برای بازی ومرور اینترنت دارم وبا توجه به مطالب بالا من تبلت
Ainol Novo7 Elf II انتخاب کردم و می خواستم بدونم که انتخابم درسته یا نه ؟ وقیمتش با کیف کیبور دار چه قدر میشه؟
و من باید چطوری سفارش بدم ؟ و پول تبلت چه جوری باید بدیم آیا باید در اول پول بدیم یابعد؟
پول در نظر گرفته ی من برای خرید تبلت 350 تومانه.
بله , انتخابتون مناسبه
قیمت تبلت پست اول بروز هست
در مورد کیف کیبورد دار حدود 27 در میاد
بله هزینه کل رو به حساب می ریزید و 14 روز بعد تبلت رو به آدرس خودتون تحویل می گیرید
نه متاسفانه ...ديشب تبلت گوگل معرفي شد. از اونجايي كه قيمتش به تبلت هاي چيني نزديكه ميخواستم ببينم شما پيش فروش نميكنيد؟ يا دو هفته بعد كه رليز ميشه اونو نمياريد؟
سلامسلام دوست عزیز Ainol Aurora II چه طور تبلتیه؟ دو هسته ای هست درسته؟ صفحش IPS و 7 اینچی ایینطور که من دیدم بین 7 اینچی ها از همه بهتره . البته یه راموس هم هست که واقعا خیلی زشته . به نظرتون تو 7 اینچی ها این Ainol Aurora II از بقیه بهتره؟ میشه در مورد نقاط ضعفش بگین؟ مثلا باتریش . . آیا میشه بلوتوث دانگل بهش زد ؟ HDMI می خوره بهش؟ لطفا برام پخ کنید. چه قدر طول می کشه آوردنش برام؟ و قیمت تموم شدش. شما وارد هستین من تا اونجایی که فهمیدم از بقیه 7 اینچی ها بهتره . راستی هد ست هم میخوره بهش؟ باری مکالمه تصویری با oovoo ? میشه راهنمایی کنید؟ تا من خریداریش کنم ؟ من یه مدل خوب می خوام که با راهنمایی شما بتونم ازتون خریداری کنم .
بله دو هسته ای هست , بین 7 اینچی ها Aurora از همه بهتره ...
ضعف خاصی نداره , باطری حدود4 ساعت نگه می داره (بازی و فیلم دیدن و کار کردن پشت سر هم)
HDMI می خوره , دانگل بلوتوث فعلا کاستوم رامی نیومده که ساپورتش کنه
حدود 14 روز طول می کشه تا به دستتون برسه , قیمت های پست اول به روز هست
هدست نیازی نداره خودش میکروفن داره یه هدفون ساده نیاز رو جواب می ده
همین مدل AuroraII بهترین گزینه ی 7 اینچی هاس