• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
بابت دیر پاسخ دادن عذر می خوام , اگر خدا بخواد از امروز دوباره مستمر آنلاین می شم
دوست عزیز قیمت این دو مدل را میگی واینکه به نظر شما کدوم کیفیت بهتری داره

Ainol Novo7 Mars
Ainol Novo7 Elf II
Hyundai A7HD
از لحاظ سخت افزاری Elf II خیلی سرتره و کلا برند Ainol کیفیت قابل قبولی داره
در مورد قیمت هم قیمت های پست اول به روز هست
دوستان یه سوالی دارم امیدوارم به عنوان اسپم ندونین
آیا باید مودم های 3g که روی این تبلت ها نصب میشه حتما سیستم عامل اندروید رو پشتیبانی کنه یا نه؟
بله , فقط مدل های خاصی هستن که اندروید رو ساپورت می کنن

سلام
من قصد خرید یک تبلت برای بازی ومرور اینترنت دارم وبا توجه به مطالب بالا من تبلت
Ainol Novo7 Elf II انتخاب کردم و می خواستم بدونم که انتخابم درسته یا نه ؟ وقیمتش با کیف کیبور دار چه قدر میشه؟
و من باید چطوری سفارش بدم ؟ و پول تبلت چه جوری باید بدیم آیا باید در اول پول بدیم یابعد؟
پول در نظر گرفته ی من برای خرید تبلت 350 تومانه.
سلام
بله , انتخابتون مناسبه
قیمت تبلت پست اول بروز هست
در مورد کیف کیبورد دار حدود 27 در میاد
بله هزینه کل رو به حساب می ریزید و 14 روز بعد تبلت رو به آدرس خودتون تحویل می گیرید
ديشب تبلت گوگل معرفي شد. از اونجايي كه قيمتش به تبلت هاي چيني نزديكه ميخواستم ببينم شما پيش فروش نميكنيد؟ يا دو هفته بعد كه رليز ميشه اونو نمياريد؟
نه متاسفانه ...
سلام دوست عزیز Ainol Aurora II چه طور تبلتیه؟ دو هسته ای هست درسته؟ صفحش IPS و 7 اینچی ایینطور که من دیدم بین 7 اینچی ها از همه بهتره . البته یه راموس هم هست که واقعا خیلی زشته . به نظرتون تو 7 اینچی ها این Ainol Aurora II از بقیه بهتره؟ میشه در مورد نقاط ضعفش بگین؟ مثلا باتریش . . آیا میشه بلوتوث دانگل بهش زد ؟ HDMI می خوره بهش؟ لطفا برام پخ کنید. چه قدر طول می کشه آوردنش برام؟ و قیمت تموم شدش. شما وارد هستین من تا اونجایی که فهمیدم از بقیه 7 اینچی ها بهتره . راستی هد ست هم میخوره بهش؟ باری مکالمه تصویری با oovoo ? میشه راهنمایی کنید؟ تا من خریداریش کنم ؟ من یه مدل خوب می خوام که با راهنمایی شما بتونم ازتون خریداری کنم .
سلام
بله دو هسته ای هست , بین 7 اینچی ها Aurora از همه بهتره ...
ضعف خاصی نداره , باطری حدود4 ساعت نگه می داره (بازی و فیلم دیدن و کار کردن پشت سر هم)
HDMI می خوره , دانگل بلوتوث فعلا کاستوم رامی نیومده که ساپورتش کنه
حدود 14 روز طول می کشه تا به دستتون برسه , قیمت های پست اول به روز هست
هدست نیازی نداره خودش میکروفن داره یه هدفون ساده نیاز رو جواب می ده
همین مدل AuroraII بهترین گزینه ی 7 اینچی هاس

m_saadati2002

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز اگه Energy Sistem I828 رو سفارش بدم می تونین بیارین؟ و قیمتش رو لطفا بفرمایید

و اینکه من از مدل Ampe A85 Deluxe خوشم اومده میشه بیشتر در موردش صحبت کنید نوشته سی پی یو 1500 خوب هست؟ و اینکه امکان اجرای مناسب بازی های اچ دی رو داره؟ یه نکته خیلی مهم که دیدم این بود که ساخت خوبی داره و خوش ساخته ، جنس بدنه خوبی داره . و سوال آخر اینکه شما اینجا ننوشتین بلوتوث داره ولی تو سایت نوشته که داره و تو فیلم های یوتوب در خصوص این تبلت نوشته که داره . همینطور اگه اشتباه نکنم رادیو هم داره . امکانش هست برام کمی شفاف کنید؟ یعنی بلوتوث این دستگاه الکیه و کار نمی کنه؟ قیمت رو هم زدین 350 کیف هاش چه مدلیه؟ میشه از ظاهر کیفهاش عکس بزارید تا یه مودل مناسب انتخاب کنم؟ ممنون می شم
لطفا شماره تلفن و شماره کارت بانکی خودتون رو برام بفرستید.

Last edited:

محمد داداش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از تبلت Ramos W13Pro خوشم آمد و می خوام سفارش بدم لطفا چگونگی سفارش را بهم بطور کامل بگین وقیمتش با کیف کیبوردار و مموری 32 گیگ چقدر می شه ؟ وانتخاب من برای بازی است انتخاب درستی بود یا نه؟
اگه شد شمارتون هم برای تماس بزارین.
ممنون

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان تبلت w17 pro سالم به دستم رسید یک مساله داره که مربوط به تمام تبلت های w17 pro هست که باتری اون در حالت تمام نور فقط 2 ساعت جواب میده و در حالتی نیم نور 4 ساعت.
دوستان توصیه میکنم تبلت دیگری تهیه کنید هر چند قدرت گرافیک این تبلت تو تبلت های فروشی اینجا رتبه ی اول رو داره اما مساله ی باتری خیلی مهم تره.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
دوست عزیز اگه Energy Sistem I828 رو سفارش بدم می تونین بیارین؟ و قیمتش رو لطفا بفرمایید

و اینکه من از مدل Ampe A85 Deluxe خوشم اومده میشه بیشتر در موردش صحبت کنید نوشته سی پی یو 1500 خوب هست؟ و اینکه امکان اجرای مناسب بازی های اچ دی رو داره؟ یه نکته خیلی مهم که دیدم این بود که ساخت خوبی داره و خوش ساخته ، جنس بدنه خوبی داره . و سوال آخر اینکه شما اینجا ننوشتین بلوتوث داره ولی تو سایت نوشته که داره و تو فیلم های یوتوب در خصوص این تبلت نوشته که داره . همینطور اگه اشتباه نکنم رادیو هم داره . امکانش هست برام کمی شفاف کنید؟ یعنی بلوتوث این دستگاه الکیه و کار نمی کنه؟ قیمت رو هم زدین 350 کیف هاش چه مدلیه؟ میشه از ظاهر کیفهاش عکس بزارید تا یه مودل مناسب انتخاب کنم؟ ممنون می شم
لطفا شماره تلفن و شماره کارت بانکی خودتون رو برام بفرستید.
در مورد Energy Sistem نه متاسفانه
بلوتوث رو یه بار دیگه چک کردم داخل مشخصات , نداره (البته درست می گید بعضی منبع زدن که داره)
کلا در مورد بلوتوث ampe کمی ابهام هست , مثلا سری ampe a90 این شرکت کلا بلوتوثش کار نمی کرد!

در کل اگر برای بازی می خواید تبلت Ramos W13pro رو پیشنهاد می دم که کلا برند معتبر تری هم هست
پخ می کنم خدمتتون

سلام
من از تبلت Ramos W13Pro خوشم آمد و می خوام سفارش بدم لطفا چگونگی سفارش را بهم بطور کامل بگین وقیمتش با کیف کیبوردار و مموری 32 گیگ چقدر می شه ؟ وانتخاب من برای بازی است انتخاب درستی بود یا نه؟
اگه شد شمارتون هم برای تماس بزارین.
ممنون
بله برای بازی های HD مناسبه
پخ شد
Bmorn V15 3G این مدل چند اینچه؟

Ampe A10 این مدل قیمتش روزش چنده /؟؟
7 اینچ هست (البته فعلا موجود نیست)

435 در میاد
دوستان تبلت w17 pro سالم به دستم رسید یک مساله داره که مربوط به تمام تبلت های w17 pro هست که باتری اون در حالت تمام نور فقط 2 ساعت جواب میده و در حالتی نیم نور 4 ساعت.
دوستان توصیه میکنم تبلت دیگری تهیه کنید هر چند قدرت گرافیک این تبلت تو تبلت های فروشی اینجا رتبه ی اول رو داره اما مساله ی باتری خیلی مهم تره.
ممنون از ریویو تون

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
7 اینچ هست (البته فعلا موجود نیست)

435 در میاد

داداش یه تبلت که سم کارت بخوره / بلوتوث داشته باشه / برای کتاب خوندن هم خوب باشه (PDF) چه مدلی پیشنهاد میدی ؟؟
بیشتر از 450 نشه (حالا سیم هم نخورد اشکال نداره )

محمد داداش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قصد خرید حتمی تبلت Ramos W13Pro دارم فقط می خواستم بدونم وقتی که پول به شماره حساب شما ریختم بعدش باید چی کار کنم؟
در ضمن قیمت تبلت با کیف کیبرد دار و مموری 32 گیگ رو هم چقدر می شه؟
حتما جواب بدین چون قصد خرید حتمی این تبلت را دارم.
ممنون:)

با سلام دباره
فقط خواستم بدونم به این کالاها پول گمروگ می خوره یا نه؟

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
داداش یه تبلت که سم کارت بخوره / بلوتوث داشته باشه / برای کتاب خوندن هم خوب باشه (PDF) چه مدلی پیشنهاد میدی ؟؟
بیشتر از 450 نشه (حالا سیم هم نخورد اشکال نداره )
ampe A10 مشخصاتش خوبه ولی از لحاظ ساپورت جایگاه خوبی نداره
مورد بلوتوث دار بعدی دیگه رنج قیمتش بالا می ره 600 که SmartQ T19 هست

اگر بتونید بلوتوث رو هم فاکتور بگیرید Ramos w13pro هست که تبلت قدرتمندی هم هست

سلام
من قصد خرید حتمی تبلت Ramos W13Pro دارم فقط می خواستم بدونم وقتی که پول به شماره حساب شما ریختم بعدش باید چی کار کنم؟
در ضمن قیمت تبلت با کیف کیبرد دار و مموری 32 گیگ رو هم چقدر می شه؟
حتما جواب بدین چون قصد خرید حتمی این تبلت را دارم.
ممنون:)

با سلام دباره
فقط خواستم بدونم به این کالاها پول گمروگ می خوره یا نه؟

سلام
بعدش شما آدرس کامل + کد پستی و یه شماره تماس رو به من می دید و حدود 4 تا 5 روز بعدش هم کد رهگیری بستتون براتون ارسال می شه
کیف کیبور دار برای 8 اینچی 35 تومان
مموری 32 هم 58 تومان

در مورد گمرک هم معمولا به یه بسته نمی خوره و معاف از گمرک دادن می شید.

محمد داداش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیام طو سرورتون دادم اگه دیدین بهم خبر بدین اگه چیزیم ناقص بود بهم بگین.
ممنون:happy:
اسم گیرنده را هم نوشتم
یه چیز دیگه من چطور می تونم سفارشمو پیگیری کنم؟

Last edited:

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
سلام دوست عزیز
بین این 3 مدل
Ramos W13Pro
Ainol Aurora II
Ainol Novo7 Elf II
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.هدف پی دی اف خوانی هست.کدام یک کیفیت ساخت و صفحه بالاتری دارند.در کل برای پی دی اف خوندن چی پیشنهاد میدید؟قیمت و موجودی 3 مدل رو هم لطف کنید.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
پیام طو سرورتون دادم اگه دیدین بهم خبر بدین اگه چیزیم ناقص بود بهم بگین.
ممنون:happy:
اسم گیرنده را هم نوشتم
یه چیز دیگه من چطور می تونم سفارشمو پیگیری کنم؟
زمانی که تبلت ارسال شد , کد رهگیری رو براتون می فرستم داخل اون پیغام روش های رهگیری رو براتون توضیح می دم.

سلام دوست عزیز
بین این 3 مدل
Ramos W13Pro
Ainol Aurora II
Ainol Novo7 Elf II
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.هدف پی دی اف خوانی هست.کدام یک کیفیت ساخت و صفحه بالاتری دارند.در کل برای پی دی اف خوندن چی پیشنهاد میدید؟قیمت و موجودی 3 مدل رو هم لطف کنید.
سلام

صد در صد Aurura II کیفیت صفحه نمایش عالی ای داره (IPS), در مورد کیفیت ساخت هم برند Ainol از همه نظر تایید می شه
Aurora II 380
Ramos w13Pro 360
Elf II هم فعلا موجود نیست

احسان نود و پنج

Registered User
لایک‌ها
66
بالایی:اندروید پایه فارسی ساپورت داره مگر اینکه حذفش کنند

استارتر: ویندوز دار هم دارید؟

assassin-king

Registered User
لایک‌ها
2
جدا پیشفرض فارسی داره؟؟؟
نه بابا پس چرا من که اچ تی سی اوو تری دی دارم فارسی ساپورت نداره
منظورم منوها هستش ها که فارسی میشه یا خیر؟

m600_asri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mer30خیلی خوب بود. دوست من نمیدونید viber روی کدوم مدل جواب میده ؟
1لطف میکنید لینک روت Ramos W17 Pro بگذارین چون به احتمال زیاد این مدل بر میدارم

در مورد برنامه viber باید تبلتی بگیرین که قابلیت دریافت sms و سیم کارت رو داشته باشه.زمانی که viber نصب میشه کد فعال سازی از طریق sms برای کاربر فرستاده میشه

احسان نود و پنج

Registered User
لایک‌ها
66
جدا پیشفرض فارسی داره؟؟؟
نه بابا پس چرا من که اچ تی سی اوو تری دی دارم فارسی ساپورت نداره
منظورم منوها هستش ها که فارسی میشه یا خیر؟
نه اچ تی سی رام اروپایی هست برا همین فارسی ساپورت تو قسمت منو ها نداره ولی کیبورد فارسی داره چون ماله گوگله
منو ها معمولا 90 درصد چینی ها فارسی دارند

meysamagha

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
من یه سیم کارت خور و بلوتوث دار و دوربین پشت دار و تاچ خازنی میخوام
چی دارید در این زمینه؟
ممنون

سلام دوست عزیز
من یه سیم کارت خور و بلوتوث دار و دوربین پشت دار و تاچ خازنی میخوام
چی دارید در این زمینه؟