• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
شما چیزیهای دیگری هم میتونید وارد کنید؟
اسکنر دستی میتونید برای من بیارید؟ با قیمت مناسب؟
اگه نمیدونید چیه یک چیزی تو مایه های این شکلشو ببینید
اسکنر پرتابل - scanzee

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از ramos w30 که هنوز وارد بازار نشده چه مدل دیگری را پیشنهاد میکنید چون برای خرید عجله دارم و برای کس دیگری میخوام؟؟ من اگر الان پول را برای شما بریزم شما میتونید برام پیش خرید کنید البته من مدل ۳۲ گیگش را میخوام اگه امکان داره برام شرایطش را بفرستید. اگر هم امکان داره یک آیدی بهم بدید .

شما میتونید اون کانفیگ دیگرش که رمش ۲ گیگ و جی پی اس هم داره برام پیش خرید کنید؟ البته مثل اینکه یک مدل دیگر هم دارد که سیم کارت هم میخورد .

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.

تیلت های Cube رو بیشتر پیشنهاد میکنید یا Ainol ؟؟؟

مثلاً:
Ainol Hero یا cube u30gt ؟؟؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت های پست اول بروز شد
تبلت های زیر آماده ی ارسال هستن و 12 روزه به دستتون می رسن
Ployer momo7 + کیف+محافظ صفحه+ کابل OTG + داک 450
Window N70HD قیمت 460
Ampe A10 Quad Core قیمت 600

سلام.

تیلت های Cube رو بیشتر پیشنهاد میکنید یا Ainol ؟؟؟

مثلاً:
Ainol Hero یا cube u30gt ؟؟؟
سلام

از نظر کیفیت ساخت و ساپورت Hero
از نظر سخت افزاری U30GT

ولی در آخر Hero رو پیشنهاد می دم، در کل تفاوت قدرت سخت افزاریشون کم هست (در ضمن سری ساخت جدید U30GT با صفحه نمایش MVA ساخته می شه که درسته کیفیت و زاویه دید مناسبی نسبت به TFT داره ولی به IPS نمی رسه )
بعد از ramos w30 که هنوز وارد بازار نشده چه مدل دیگری را پیشنهاد میکنید چون برای خرید عجله دارم و برای کس دیگری میخوام؟؟ من اگر الان پول را برای شما بریزم شما میتونید برام پیش خرید کنید البته من مدل ۳۲ گیگش را میخوام اگه امکان داره برام شرایطش را بفرستید. اگر هم امکان داره یک آیدی بهم بدید .

شما میتونید اون کانفیگ دیگرش که رمش ۲ گیگ و جی پی اس هم داره برام پیش خرید کنید؟ البته مثل اینکه یک مدل دیگر هم دارد که سیم کارت هم میخورد .
بعد از اون Ainol Hero رو پیشنهاد می کنم ، در مورد W30 فعلا فقط مدل 16 گیگ با رم یک گیگ رو می تونید پیش خرید کنید ، مدل های دیگه بعید می دونم به این زودیا به بازار بیاد چون حتی پیش فروشش رو هم شروع نکردن هنوز ...
شما چیزیهای دیگری هم میتونید وارد کنید؟
اسکنر دستی میتونید برای من بیارید؟ با قیمت مناسب؟
اگه نمیدونید چیه یک چیزی تو مایه های این شکلشو ببینید
اسکنر پرتابل - scanzee
پخ دادم

silver123

Registered User
لایک‌ها
12
نحوه سفارش رو برام بفرستین لطفا و اینکه کد رهگیری محموله هم میدین؟

و سوال بهدی اینکه ارزون ترین مدل جی پی اس دار و سیمکارت خور چیه؟(و یا تنها چی پی اس دار)

پ.ن : این مدل رو پیدا کردم که تی وی دیجیتال هم داره قیمتش رو استعلام میکنین؟FreeLander PD10 Olympic

Last edited:

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان پيام خصوصي كه من فرستادم رو جواب نميديد؟ از قلم افتادم؟

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
قربان
کدوم یکی از این مدلها گیرنده دیجیتال داره و میشه کانالهای تلویزیون رو باهاش دید؟

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
یه مدل سی پی یو 4 هسته ، Retina Display 2048*1536px , گرافیک بالا و حتما سیم کارت خور معرفی کنید قیمت تا 900 تومن
اگه مدل خاصی بگم میتونید بیارید؟
پ خ شود

medza

Registered User
لایک‌ها
22
دلار 2700 شد از چند تا صرافی امروز قیمت گرفتم.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
Novo 10 Hero II هم اومده با CPU چهار هسته ای هست اونو تو لیست نمیارید ؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
نحوه سفارش رو برام بفرستین لطفا و اینکه کد رهگیری محموله هم میدین؟

و سوال بهدی اینکه ارزون ترین مدل جی پی اس دار و سیمکارت خور چیه؟(و یا تنها چی پی اس دار)

پ.ن : این مدل رو پیدا کردم که تی وی دیجیتال هم داره قیمتش رو استعلام میکنین؟FreeLander PD10 Olympic
پخ شد.
بله کد رهگیری هم براتون ارسال می شه
freelander pd10 هست به قیمت 520
olympic هم 420

قربان پيام خصوصي كه من فرستادم رو جواب نميديد؟ از قلم افتادم؟
سلام
پاسخ دادم
قربان
کدوم یکی از این مدلها گیرنده دیجیتال داره و میشه کانالهای تلویزیون رو باهاش دید؟
FreeLander PD10 Olympic هست البته تا به حال سفارش نداشتیم ازش که تست کنیم ایران جواب می ده یا ...
ولی رو کاغذ و مشخصاتش که نباید مشکلی باشه
یه مدل سی پی یو 4 هسته ، Retina Display 2048*1536px , گرافیک بالا و حتما سیم کارت خور معرفی کنید قیمت تا 900 تومن
اگه مدل خاصی بگم میتونید بیارید؟
پ خ شود
متاسفانه همچین تبلتی هنوز تو بازار نیست ...
دلار 2700 شد از چند تا صرافی امروز قیمت گرفتم.
قیمت ها بروز هست ...
Novo 10 Hero II هم اومده با CPU چهار هسته ای هست اونو تو لیست نمیارید ؟
حدود 3 ماه دیگه به بازار میاد ...

silver123

Registered User
لایک‌ها
12
نحوه سفارش پ.خ نشد جناب لطفا دوباره بفرستید

alisiatiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام الان ارزوترنترین هفت اینچی معرفی کنید البته با توجه به قیمت دلار الان و دوما انصافا ما چه جوری به شما و سالم بودن تبلت اعتماد کنیم لطفاجواب قابل قبول و کامل در اینجا بدهید

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوما انصافا ما چه جوری به شما و سالم بودن تبلت اعتماد کنیم لطفاجواب قابل قبول و کامل در اینجا بدهید
اینجوری که تبلت من اشکال داشت و آقای محیاری عزیز لطف کردن تبلت رو فرستادن که تعویض بشه و حتی برای اینکه من درگیر روند تعویض نشم و اینکه تعویض زیاد طول نکشه، پروسه ی تعویض رو خودشون به عهده گرفتن و برای من یک تبلت جدید سفارش دادن.
از هر لحاظ بهترین فروشنده هستن، در مورد خرید ازشون لحظه ای تردید نکنید. اطلاعات بیشتری خواستید پ. خ. در خدمتم.

exelance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من می خواستم یک تبلت بخرم در حدود 200 تا 250 تومن لطفا اسم و مدل و امکاناتشون رو هم بفرمایید

با تشکر

hesam_g59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام الان ارزوترنترین هفت اینچی معرفی کنید البته با توجه به قیمت دلار الان و دوما انصافا ما چه جوری به شما و سالم بودن تبلت اعتماد کنیم لطفاجواب قابل قبول و کامل در اینجا بدهید

دوست عزیز...آقای محیاری حدود دو هفته ی پیش..برای بنده هم یک تبلت ampe a 10 رو فرستادن...
حتی جالب تر اینکه... قرار بود فقط تبلت + صفحه محافظ برام بیاد.. اما داخل بسته .. یک هدفون (هدیه علاوه بر هدفون خود تبلت) + یک استند + 2 لایه محافظ صفحه + قلم مخصوص تبلت هم بود

MSEM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش پیام خصوصیت رو چک کن

shahram551

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدون واسطهیک گلکسی تب سون پلاس - مدل 6200 - 16 گیگ - نو - بدون خط و خش با جعبه و لوازم بهمراه گارانتی سامتل تا اردیبهشت 92 بفروش می رسدبسیار بسیار تمیز – شاید بشه گفت 2 هفته هم استفاده نکردم ازش قیمت 000/100/1 تومان09123203038

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
نحوه سفارش پ.خ نشد جناب لطفا دوباره بفرستید
پخ شد
سلام
Onda v702 fashion هست به قیمت 285 ت
در مورد اعتماد دوستان فیدبک زیاد دادن داخل تاپیک ، زمانی هم که تبلتتون ارسال شد کد رهگیری براتون ارسال می شه ...
با سلام

من می خواستم یک تبلت بخرم در حدود 200 تا 250 تومن لطفا اسم و مدل و امکاناتشون رو هم بفرمایید

با تشکر
تو حدود این رنج فقط Onda v702 fashion به قیمت 285 ت
مشخصات :
http://www.affordablegifts4both.ie/product/ppc-347-2mx
اینجوری که تبلت من اشکال داشت و آقای محیاری عزیز لطف کردن تبلت رو فرستادن که تعویض بشه و حتی برای اینکه من درگیر روند تعویض نشم و اینکه تعویض زیاد طول نکشه، پروسه ی تعویض رو خودشون به عهده گرفتن و برای من یک تبلت جدید سفارش دادن.
از هر لحاظ بهترین فروشنده هستن، در مورد خرید ازشون لحظه ای تردید نکنید. اطلاعات بیشتری خواستید پ. خ. در خدمتم.
دوست عزیز...آقای محیاری حدود دو هفته ی پیش..برای بنده هم یک تبلت ampe a 10 رو فرستادن...
حتی جالب تر اینکه... قرار بود فقط تبلت + صفحه محافظ برام بیاد.. اما داخل بسته .. یک هدفون (هدیه علاوه بر هدفون خود تبلت) + یک استند + 2 لایه محافظ صفحه + قلم مخصوص تبلت هم بود
از هر دو دوست عزیزم تشکر می کنم .
داداش پیام خصوصیت رو چک کن
پخ دادم خدمتتون
بدون واسطهیک گلکسی تب سون پلاس - مدل 6200 - 16 گیگ - نو - بدون خط و خش با جعبه و لوازم بهمراه گارانتی سامتل تا اردیبهشت 92 بفروش می رسدبسیار بسیار تمیز – شاید بشه گفت 2 هفته هم استفاده نکردم ازش قیمت 000/100/1 تومان09123203038
پیشنهاد می کنم تاپیک بزنید ، سریع تر به فروش می رسه

Last edited:
بالا