Window N70HD
واقعاً ویندوزه؟
اسم شرکتش window هست ( یک اسم چینی دیگه هم دار )
آندروید هست
سلامسلام آقای محیاری این2 گوشی را میتونید برام سفارش بدید
1- samsung ii9310
2- HDC Mobile Phone HDC Galaxy S3 i9308
متاسفانه از اونجایی که بسته ها مستقیم به از چین به آدرستون میان ، امکانش وجود ندارهآقا شرمنده من یه مرضی دارم به حساب کسی همینجوری پول واریز نمیکنم
والله شرمندتونم!
من یه تبلت ویوسونیک N710 میخوام
جوری میشه من اینو ازتون حضوری بخرم؟
یعنی شما بیارید من ازتون بخرم
سلامسلام.
یه تبلت میخوام با این امکانات:
بلوتوث
حافظه داخلی 8 گیگ به بالا ترجیحا
رم و سیم کارت خور
فیلم اچ دی رو بدون لگ پخش کنه
و حتما آندروید 4 باشه و فارسی ساپورت.
ارزون ترین نمونه که این امکانات رو داشته باشه چی هست؟
قبلا Archos مدل A101IT داشتم و اصلا راضی نبودم... توی تمام ویدئو ها (حتی نه اچ دی) لگ داشت. با هزار بدبختی هم روت کردم و پچ زدم تا فارسی رو نمایش داد...
و یه سوال دیگه موجود هم دارید نمونه تبلتی رو که معطل رسیدن نشیم و حضوری خرید کنیم؟ اگه امکانش بود پخ کنید واسم ممنون میشم. شرمنده پست طولانی شد.
سلامسلام Onda V972
این رو دارید در حال حاضر؟مموری میخوره جون حافظش کمه نهایت چند گیگ ساپ.رن میکنه؟زبان فارسی چی؟صحفه هات فارسی رو نشون میده
من نوتبوکم فعلان گارانتی هست دنبال تبلت هستم البته ویندوز که قیمت هاش بالاست
یه جند تا سوال داشتم
کیفت ساختش چطوره؟خراب بشه تعمیر میشه؟صداش چی؟لگ داره تو بازی و فیلم؟
برای دانلود خوبه؟اندریود برنامه دانلود داره؟جون نت پرسرعت دارم
ساپورت گیمش جطوره؟دیتاهاش هست براش؟میشه جواب بدین نه برای فروش بلکه مشاوره جون خیلی وقته دنبال تبلتم
سلامسلام آقای محیاری این اسمارت فون ( Nubia Z7 از شرکت ZTE) پیشفروش؟ چقدر هزینش میشه؟
535 ت هست همراه با یه سری لوازم جانبی اضافه ...اسم اصلی yuando هست
جناب محیاری این window n70hdبا قیمت امروز ارز دقیقا چند در میاد برسه دستم همون 520 هست یابیشتر؟
سلامسلام جناب محیاری 4 تا سوال دارم
1 مودم 3g که قابل استفاده برای تبلت هست اسم دقیقش چیه و قیمتش چنده؟
2 بهترن تبلت تا 300 تومن
3 بهترین تبلت تا 500 تومن
4 ارزونترین تبلت سیمکارت خور
ممنون میشم اگه کامل جواب بدین
سلامسلام
من دیروز تبلت های کرج رو هم تحویل گرفتم
به غیر از تبلت ده اینچ Ampe A10 Dual Core 3G که توقیف شده توی گمرک (که بعدا توضیح میدم چرا) بقیه تبلت ها تحویل گرفته شده حالا یه سریهاش فقط به دست خودم نرسیده ولی تحویل گرفته شده
با Ampe A77 که دو تا سفارش داده بودم کار کردم
خوب بود واقعا. با اینکه توی مشخصاتش زده 3g اما کاملا سیم کارتهای ایرانسل و همراه اول رو هم ساپورت میکرد.
تقریبا مشکلی توش ندیدم تا الان
با یکی از Pipo U2 که دو تا سفارش داده بودم هم کار کردم
اینم خوب بود. هیچ چیز منفی ای تقریبا توش ندیدم. از این مدل هم راضی هستم
اما اصل کاری ها که سه عدد فلیم بودن
با این تبلت قبلا هم کار کرده بودم و تجربه کار کردن باهاش رو داشتم
واقعا این تبلت حرف نداره
زیباییش چشم نواز هست بسیار خوش دست و خوش ساخته. کار کردن باهاش لذت بخشه و ...
فکر نمیکنم حالا حالا ها تبلت چینی روی دست فلیم ساخته بشه
درسته تبلت های بهتر از نظر سخت افزار اومده و مثلا چهار هسته ای هستن اما همین تبلت های تک هسته ای هم به راحتی بازی های اچ دی رو اجرا میکنن چه برسه به دو هسته ای فلیم
خیلی خیلی سر تر بقیه تبلت ها هست و اصلا قابل مقایسه نیست
نکته جالب تر که داره اینه که بسیار سر از تبلت هیرو ده اینچ هست!
من با هر دو کار کردم ولی لذت استفاده از فلیم بالاتر از هیرو بود با اونکه اون ده اینچ هست!
خلاصه اینکه برای خرید سری اول تبلتها راضی هستم
اما در مورد گمرک تبلتها
از 7 تبلت 7 اینچ 3 تاش گمرک خورد و با هزینه پست هر کدوم 45 تومن گرفتن
4 تا از تبلتها که سه تا فلیم هم جزوشون هست گمرک نخوردن و فقط 15 تومن هزینه پست داده شد برای هر کدومشون
برای تبلت ده اینچ هم فکر کنم یه گمرک توپ بخوره
نامه فرستادن که بیایید گمرک مرکزی تهران و بگید که این چیه؟کارایش چیه؟ از کجا گرفتید؟ چه استفاده ای قرار هست باهاش انجام بدید و ...
حالا تا بریم ببینیم جریان چیه
و فراموش نکنید
Enjoy life. Enjoy ainol
سلامسلام جناب محیاری.
آقا این محموله دوم ما هم رسید .
همه چیز عالی بود مرسی.
فقط نصب نشدن بازیهای اچ دی رو این دستگاه حسابی کلافم کرده.اصلا نصب نمیشه چه برسه به اجرا.
مرسی عزیز.
فعلا 3جی 4هسته ای تولید نشده ...بهترینش کدومه؟3g باشه و 4 هسته ای
نه متاسفانهقیمت فایر پایین نیامدش؟
الان چنده موجود هستش؟
سلامبا سلام
جناب محیاری، شما توی صفحه 116 تاپیک، قیمت ارزونترین تبلت رو که من پرسیده بودم یعنی Ainol Legend رو گفتید 320 تومان. حالا دیروز یعنی پس از 7 روز در پاسخ یکی دیگه از دوستان، قیمت اون رو 330 اعلام کردید. این در حالیه که من قیمتهای تبلتهای بالا توی تاپیک رو که خودتونم میفرمایید بروز هست رو که میبینم اونها هیچ افزایش قیمتی نداشتن و فقط ظاهرا این تبلت های ارزان قیمت رده پایین که بدرد اقشار ضعیفی مثل من بدبخت میخوره هفته ای 10 هزار تومان داره میره بالا.
عزیزم اگه قیمت دلار مبنای محاسبه س که خوب همه تبلت ها باید با هم گرون بشن. اگر که نه، پس من چاره ای ندارم جز اینکه نتیجه بگیرم شما بر مبنای عرضه و تقاضا کار میکنید یعنی نگاه میکنید ببینید کدوم مدل از همه بیشتر خواهان داره گرونترش میکنید. آره؟ اینطوره؟ اگه من دارم اشتباه میکنم که پاسخ بنده رو بدید از سوتفاهم دربیام.
اگرم نه که من تکلیف خودمو بدونم که مثلا من اگه واسه ماه دیگه 100 تومن که واسه خریدن این مدل کم داشتم هم که جور کنم باز نمیتونم بخرمش چون شما تا اون موقع 40 تومن دیگه کشیدید روش.
موجود نه متاسفانه ولی آماده ی ارسال در چین یه مورد Hero + کیف + کابل HDMI + OTG + محافظ + استند + قلم هست 770 ت ، که 10 روزه می رسه به دستتونسلام دوست عزیز.10 اینچی چیزی موجود دارید؟عجله دارم،نمیتونم با پست سنگاپور بخرم.
بیشتر نظرم رو ampe a10 quadcore جلب کرده.به نظر شما چطوره؟
دیروز با یه samsung galaxy note 10.1 کار کردم کیفیت تصویرش واقعا آدمو جذب میکرد ،خیلی عالی بود.آیا تبلتهای چینی هم همون کیفیتو دارن؟
سلامسلام...
با بودجه 630 نهایت 650 چی پیشنهاد میدید...
تو این مایه ها باشه
Teclast P88
8اینچ با چیپ راک دویل و مانیتور ips و باتری خوب...
خودم نظرم روی onda811 لطفا قیمت نهایی رو واسم بفرستید.....
سلامسلام
قيمت اين تبلتها (pipo smart s2 , yuandao n70hd) چنده و كداميك كيفيت بهتري داره
و مي تونه چند سال برام كار كنه (بيشتر براي فيلم ديدن بازي كردن و كتاب خوندن)؟
لطفا آدرس ايميلتون را هم بديد. ممنون