سلامبا درود خدمت دوستان عزیز
تبلتی رو که آقای ریاحی برام سفارش داده بودند امروز دریافت کردم.(البته چون میخواستم به تعطیلات تهران نخوره حضوری با هزار بدبختی از گمرک 4 راه لشگر ترخیصش کردم)
با تشکر فراوان از دوست خوبم آقای ریاحی
در ضمن تبلتی که من سفارش دادم Cube U30GT هستش.دوستان اگه سوالی در مورد این تبلت داشتن در خدمتشون هستم.اگه سوال داشتین خواهشا در پ خ مطرح کنین که تاپیک خراب نشه.
بله قیمت تمام شدس , تنها هزینه ای که ممکنه اضافه بشه هزینه ی گمرک هست که اونم شانسی هست و معمولا برای 7 اینچی ها زیر 20 تدوست عزیز قیمت تمام شده همینی هستش که تو اگهی درج شده یا هزینه پست هم بهش اضافه میشه مثلا مدل Ainol Flame تا برسه تهران چقدر درمیاد
سلام
بله قیمت تمام شدس , تنها هزینه ای که ممکنه اضافه بشه هزینه ی گمرک هست که اونم شانسی هست و معمولا برای 7 اینچی ها زیر 20 ت
Window N90 دارید؟ قیمتش چند درمیاد؟
این قیمت برای ورژن چند گیگابایتی اش هست؟ قیمت سایر ورژن ها هم می فرمایید؟بله قیمتش 560 هست ...
این قیمت برای ورژن چند گیگابایتی اش هست؟ قیمت سایر ورژن ها هم می فرمایید؟
سلامسلام دوست عزیز،
بین amlogic 8726-m6 و amlogic 8726-mx کدوم قوی تره?
فرقشون تو حرف آخرشونه.
مرسی
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Cube U30GT این چنده ؟
بعد لطف میکنین در مورد cpu های اینا یه توضیحی بدین ؟ مثلا قدرت کدوم بیشتره ؟
Amlogic AML8726-MX
All Winner A10
Rockchip RK3066
Amlogic 8726-M6
سلامسلام دوست من
از بین Ainol Novo7 Tornado و Onda v701 Fashion Edition کدوم قوی تر و بهتره از نظر شما؟ یه لینک از این Fashion Edition که قیمت 230 تومن زدید میشه ارائه کنید ببینم مشخصاتشو؟
این ها همه فارسی و ساپورت میکنن؟ آخه توی نظراتی که توی تورنادو گذاشتن مثل اینکه یه سری زبان هارو ساپورت نمیکنن. این دستگاهها روت هم میشن؟
از بین Onda v711 و Ainol Aurora II پیشنهادتون کدومه؟ از نظر بدنه و نازکی و شکیل بودنش هم مهمه...
با تشکر
سلامسلام
آقا برتدهای چینی قابل اطمینان هستن؟
خراب نمیشن؟؟
بهترینشون توی رنج 300تومنه کدومه؟؟
مارک ainol شنیدم خوبه کدوم مدلش از همه بهتره؟؟؟
سلامسلام
الان چیزی موجود دارید
سلام
tornado به نظر میاد قوی تر باشه ولی خودم نظرم روی onda هست (a13 به نظرم بهتر از m3l هست)
Aliexpress.com : Buy Free Shipping Onda V701 Fashion with 8GB Tablet PC from Reliable Onda V701 Fashion suppliers on FANCY TEAM - Best Supplier From China
بله فارسی رو ساپورت می کنن فقط تورنادو ممکنه منو فارسی رو نداشته باشه , ولی با تایپ و خوندن فارسی مشکلی نداره ..
onda v711 بهتر هست هم از نظر دیزاین(نازکیش 9.8 میلیمتر هست) و هم از نظر مشخصات ( Aurora II مشکل وای فای داره ...)
بله از اونجایی که صفحه نمایش براتون مهمه v711 بهترین انتخاب هستپس به نظر شما onda v711 با 350 بهترین انتخاب ؟
اینا چی یه مقایسه میکنید ؟
Ramos W13Pro
ONDA VI30 Dual Core
Teclast P85 Dual Core
بعد یه سوال دیگه
مطمئنید onda v711
mali دو هسته ای داره ؟؟ تو سایت خودش نوشته بود mali-400 mp ولی برا ONDA VI30 نوشته بود دو هسته ای
واریز به یکی از حساب هامون ...نحوه پرداخت هزینه چگونه هستش؟
بسته به بودجتون می تونید از بین تبلت های Ainol Flame و Onda v711 انتخاب کنید (البته اگر 7 اینچی می خواید )خوب یک چیزی معرفی کنید برای - وبگردی - دیدن فیلم - بازی - نرم افزار های جالب - کتاب سیستم آمل آندروید دو روزه هم نسوزه :دی + گارانتی دارن یا نه؟