سلام 14 تا 20 روزهOnda v712 چند روزه میرسه؟
کیفیت صفحه نمایشش خیلی با aouro 2 فرق داره یا در عمل زیاد معلوم نیست؟
وقتی کنار هم بزارید تفاوت خودشو نشون می ده ...
قیمتش تغییر کرد از این به بعد تبلتی آف خورد در اولین فرصت قرار می دم که استفاده کنید ...دوست عزیز این قیمت چند مذل تبلت onda که قیمتاشون off خوردن تا چند روز دیگر ادامه دارد ؟
لطفا سایت یا شماره تماس خودتون رو هم پخ کنید . مرسی
فروش فقط از طریق همین تاپیک هست ، پخ دادم خدمتتون
سلامسلام
قیمت vi30 dualcore + کیس کیبورد دار + کابل otg + محافظ اسکرین
خواهشا حداقل قیمت رو بدین اگه هم که آف خورده باشه که بهتر![]()
510 ت می شه سر جمع
آف فقط تخفیف مدت محدود و خیلی کوتاه هستآقا این آف خورده یعنی دیگه تولید نمیشه؟ یا فکر کنم یعنی حراج شده.در مورد روال آف خوردن هم یه توضیحی بدید که چند وقت یبار و چطوری آف میخوره؟
کیفیت اوندا چجوره؟تبلتی نباشه 6 ماه دیگه بندازیم دور
مدل 712
از نظر من جزو سه برند مطرح چین هست (حتی تو زمینه سخت افزار pc هم کار میکنه) ...
در حقیقت سایت رسمی اوندا حرفی از حجم باتری نزده فقط گفته تا 6 ساعت کار با تبلت (که اگر حقیقت داشته باشه یعنی همون 5000 که البته بعید می دونم) ...دوست عزیز لطفا قیمت V811 dual-core ONDA 昂达电子 را هم بگویید و همچنین Vi40 dual-core version ؟
و باطری تبلت onda v712 رو زدین 3000 ولی بعضی سایت زدن 5000 ولی سایت اوندا چینی هیچی درمورد باطریش نزده لطفا تحقیق بفرمایید مقدارش چقدر هستش ؟ ONDA 昂达电子
و اینکه فقط این دو محصول onda v712 , onda v801 قیمتاشون off خوردن مابقی تغییری نداشتن ؟ و این اوف خوردن محصولات اوندا تا کی ادامه دارد ؟ و ایا برندهای دیگر هم off چیزی نخورده محصولاتشون اگر هست لطفا بگید؟
مرسی از پاسخ گویتون و پشتیبانیتون
مدتش تموم شد ، فعلا برند Ampe هست که آف خورده بهش ...
ahram جان عزیز قیمت این رو هم به من بدی ممنونت میشم چون جدا قصد خرید دارم. مرسی.
اینچAoson M71G 7
امکان تماس
سی پی یو (A10 , Cortex A8,1.5GHz)
سیم کارت خور
دارای بلوتوس
امکان استفاده از GPRS
ارسال SMS
جی پی یو mali 400mp
رم 1GB DDR3
اندروید 4.0
رزولیشن صفحه نمایش 600*1024
دوربین جلو 3MP
ایا این انتخواب من کم نمیاره/ ال سی دیش نورش خوبه؟؟؟؟؟
دوباره درخواست میکنم.نحوه خرید از شما به چه صورت هستش؟ شماره تماس لطفا؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 220300مشاهده پیوست 220301
منتظر جوابتون هستم... ممنون
perating System: Google android 4.0 Model: Aoson M71G Announced: 2012 Product Type: Tablet PC Keyboard: Touch Screen Display Technology: Capacitive touch screen Screen Size: 7 inch Max Resolution: 1024*600 CPU Manufacturer: Cortex A8 CPU Model: Allwinner CPU Speed: 1GHz RAM / Technology: DDR3 RAM Installed Size: 1GB Hard Drive Type: NAND FAST FLASH Hard Drive Capacity: 8GB PCMCIA Expansion: T-FLASH(Support 32GB MAX) Camera: 0.3MP HDMI: 1080P 3G: Built-in 3G module,Support GSM phone,WCDMA, G-Sensor: Four way Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office Language: Multi-language support Battery Type: Lion-polymer Battery / Run Time(up to): 5-8Hours Power Device Type: AC Adapter Voltage required: 100/240V Color: Grey Item Dimensions/ W*D*H: 197*120*11.3mm Shipping Dimensions/ W*D*H: 240x160*80mm Net Weight: 382g Input/Output Connectors