• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

madia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لطفا پاسخ سوالات بنده رو بدید.
تبلت CUBE U9GT4 قیمتش همون 430 تومنه؟(با هزینه پست و سایر موارد چقدره؟)زبان فارسی روساپورت میکنه؟روت شده هستن یاباید پس از خرید روت بشن و آیا خودتون این کار رو میکنید؟بلوتوث داره؟ و اگر نداره آیا میشه توسط دانگل بلوتوث داشته باشه؟کیفیت تبلتهای cube در حد ainol هستن؟ساپورت اونها توسط شرکت سازندش خوبه؟گارانتی یک ساله این تبلت ها آیا بین المللیه و شامل ایران هم میشه و میتونیم در صورت خرابی استفاده کنیم؟امکانش هست فرومی راه اندازی کنید که در اون کسانی که از شما تبلت خریدن تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن؟(این به نفع طرفینه)
سپاس

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
770 تومان
سلام.لطفا پاسخ سوالات بنده رو بدید.
تبلت CUBE U9GT4 قیمتش همون 430 تومنه؟(با هزینه پست و سایر موارد چقدره؟)زبان فارسی روساپورت میکنه؟روت شده هستن یاباید پس از خرید روت بشن و آیا خودتون این کار رو میکنید؟بلوتوث داره؟ و اگر نداره آیا میشه توسط دانگل بلوتوث داشته باشه؟کیفیت تبلتهای cube در حد ainol هستن؟ساپورت اونها توسط شرکت سازندش خوبه؟گارانتی یک ساله این تبلت ها آیا بین المللیه و شامل ایران هم میشه و میتونیم در صورت خرابی استفاده کنیم؟امکانش هست فرومی راه اندازی کنید که در اون کسانی که از شما تبلت خریدن تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن؟(این به نفع طرفینه)
سپاس
سلام
بله قیمتش آپدیته ، زبان فارسی رو ساپورت می کنه
به طور معمول روت نیست ولی فقط در مورد تبلت های CUBE میتونید یه هزینه ای اضافه بدید و از طرف شرکت براتون روت کنند و بفرستن
بلوتوث نداره و دانگل رو به صورت عادی ساپورت نمی کنه ، ولی خب امکان داره در آینده کاستوم رامی با ساپورت دانگل بلوتوث بیاد ...
تبلت های CUBE هم مثل آینول کیفیت بالایی دارن و ساپورتشون هم به نسبت خوبه
گارنتی یکساله فقط داخل چین دارن و بیرون از چین کاربرد نداره...
داخل صفحه های قبل رو اگر مطالعه کنید دوستان زیادی بودن که تجربه ی خریدشون رو نوشتن ...

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
سلام اقا یک تبلت خوب که اندروید 4 نسخه jelly bean باشه و بلوتوث و hdmi هم بخوره چه چیزی پیشنهاد میدید ؟

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
سلام اگه ممکنه قیمت u30 gt و u30 gt mini رو بگید

madia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ببخشیدچن تاسوال دیگه هم داشتم.
CUBE U9GT4 خروجی hdmi داره؟آیااین تبلت واقعا جی پی یو 4 هسته ای داره؟بعضی از سایتا میگفتن دو هسته ایه نه چهار!
کدوم برند تبلت بصورت پیش فرض از طرف کارخانه روت شده؟
فرمودید که با یک هزینه اضافی تبلت کیوب رو کارخونه روت میکنه بعد میفرسته.هزینش دقیق چقدره؟

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
آقا ببخشیدچن تاسوال دیگه هم داشتم.
CUBE U9GT4 خروجی hdmi داره؟آیااین تبلت واقعا جی پی یو 4 هسته ای داره؟بعضی از سایتا میگفتن دو هسته ایه نه چهار!
کدوم برند تبلت بصورت پیش فرض از طرف کارخانه روت شده؟
فرمودید که با یک هزینه اضافی تبلت کیوب رو کارخونه روت میکنه بعد میفرسته.هزینش دقیق چقدره؟
خروجی HDMI نداره ، بله چهار هسته ایه (تمام چیپست های RK3066 جی پی یو 4 هسته ای و CPU دو هسته ای دارن و معماری چیپست تغییر نمی کنه)
بیشتر تبلت ها پیش فرض روت نیستن ولی با ریختن یه رام روت شده ، روت می شه (بعضی از تبلت ها هم به راحتی با برنامه super one click روت می شن)
بستگی به مدل تبلت داره برای u9gt4 به قیمت 40 ت اضافه می شه و همراه تبلت اشانتیون هایی ارسال می شه که ارزششون به همین اندازه هست ...

Last edited:

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.فرق CUBE U20GT با U30 , U19 چیه؟فرق های مهم منظورم هست؟قیمت روز U20 ,RAMOS W30 چند؟

huunreh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين تبلت ONDA V801 Dual Core جايي ميتونم تو تهران حضوري بخرم؟ تو مغازه ها هستش؟ واسه خريد عجله دارم D:

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
میتونید گوشیهای اندروید چینی هم بیارید مدلشو بهتون بگم

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
Cube U30GT قیمت چنده؟ زیر 500 هزار تومان با این امکانات اندروید 4 نسخه jelly bean باشه و بلوتوث و hdmi چی؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
اين تبلت ONDA V801 Dual Core جايي ميتونم تو تهران حضوري بخرم؟ تو مغازه ها هستش؟ واسه خريد عجله دارم D:
بعید می دونم گیر بیارید ، 99% موارد مصرف شخصی وارد می شن ...
Cube U30GT قیمت چنده؟ زیر 500 هزار تومان با این امکانات اندروید 4 نسخه jelly bean باشه و بلوتوث و hdmi چی؟
770 ت هست
حدود 500 هم pipo U1 هست با 550 (پایین تر ازاین قیمت بلوتوث ندارن)
البته می تونید Aurora II رو انتخاب کنید که با نصب کاستوم رام دانگل های معمولی بلوتوث هم ساپورت می کنه (500 ت هست)
سلام
میتونید گوشیهای اندروید چینی هم بیارید مدلشو بهتون بگم
سلام
مدلش رو برام پیغام خصوصی کنید بررسی کنم

mham1404

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دارم:
تا حالا شده کسی که از شما تبلت خریده بگه مشکلی داشته یا نه؟
خداییش راستشو بگید
و کلا این تبلت هایی که زدید (به نظر خودتون) چند درصدشون احتمال داره مشکل دار دربیان؟

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
درود
دوست عزیز یه تبلت میخوام با این شرایط
1-صفحه تا 7 اینچ
2-روشنایی و وضوح صفحه مناسب برای خوندن پی دی اف (کاری که به صورت عمده قراره باهاش انجام بشه)
3-ساپورت زبان فارسی در پی دی اف و صفحات وب بدون نیاز به هر گونه دستکاری نرم افزاری (واسه کسی میخوام.چیزی سر در نمیاره کلا)
4-کیفیت ساخت عالی (ببینید،مثلاً داشتن دوربین 5 یا 1 گیگ رم یا سی پی یو دو هسته ای چندان مهم نیست با توجه به کاربردی که عرض کردم،ولی کیفیت ساخت و ماندگاری خیلی مهمه)
5-ترجیحاً دارای بلوتوث (همشون که وایرلس دارن،درسته؟)
6-قیمت تا 500 حدوداً

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
یه سوال دارم:
تا حالا شده کسی که از شما تبلت خریده بگه مشکلی داشته یا نه؟
خداییش راستشو بگید
و کلا این تبلت هایی که زدید (به نظر خودتون) چند درصدشون احتمال داره مشکل دار دربیان؟
بله شده که فرستادیم چین تبلت رو تعویض و یه تبلت نو فرستادن
تبلت ها قبل ارسال تست می شن خیلی کم پیش میاد که مشکل دار باشن تا الان 2 مورد بیشتر نبوده که خدا رو شکر یا بهش رسیدگی شده یا داره می شه ...
درود
دوست عزیز یه تبلت میخوام با این شرایط
1-صفحه تا 7 اینچ
2-روشنایی و وضوح صفحه مناسب برای خوندن پی دی اف (کاری که به صورت عمده قراره باهاش انجام بشه)
3-ساپورت زبان فارسی در پی دی اف و صفحات وب بدون نیاز به هر گونه دستکاری نرم افزاری (واسه کسی میخوام.چیزی سر در نمیاره کلا)
4-کیفیت ساخت عالی (ببینید،مثلاً داشتن دوربین 5 یا 1 گیگ رم یا سی پی یو دو هسته ای چندان مهم نیست با توجه به کاربردی که عرض کردم،ولی کیفیت ساخت و ماندگاری خیلی مهمه)
5-ترجیحاً دارای بلوتوث (همشون که وایرلس دارن،درسته؟)
6-قیمت تا 500 حدوداً
سلام
دو تبلت Cube U9GT4 و pipo u1 انتخاب های خوبی هستن
همه ی تبلت ها ساپورت فارسی و وایرلس دارن
pipo در مقابل u9gt4 کیفیت صفحه ی بالاتر ، روزلیشن بالاتر ، باتری بهتر و بلوتوث داره که انتخاب خوبیه (539 ت هست ...)

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
تبلت ها قبل ارسال تست می شن خیلی کم پیش میاد که مشکل دار باشن تا الان 2 مورد بیشتر نبوده که خدا رو شکر یا بهش رسیدگی شده یا داره می شه ...

سلام
دو تبلت Cube U9GT4 و pipo u1 انتخاب های خوبی هستن
همه ی تبلت ها ساپورت فارسی و وایرلس دارن
pipo در مقابل u9gt4 کیفیت صفحه ی بالاتر ، روزلیشن بالاتر ، باتری بهتر و بلوتوث داره که انتخاب خوبیه (539 ت هست ...)

ممنون از پاسخگوییتون
الآن چیزی موجود دارید؟چون نمیتونم دو هفته صبر کنم و کمی عجله ای هست
البته قبلاً هم عرض کردم،دو هسته ای بودن اهمیت آنچنان نداره و بیشتر کیفیت کار مد نظری
آینول ها چطور کارهایی هستن؟
و اینکه ممکنه با همون مشخصات یه مدل تک هسته ای ارزونتر هم معرفی کنید؟واسه خوندن کتاب فکر نکنم گزینه چندان مهمی باشه

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
تأیید میشه. با خیال راحت از ایشون خرید کنید.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون از پاسخگوییتون
الآن چیزی موجود دارید؟چون نمیتونم دو هفته صبر کنم و کمی عجله ای هست
البته قبلاً هم عرض کردم،دو هسته ای بودن اهمیت آنچنان نداره و بیشتر کیفیت کار مد نظری
آینول ها چطور کارهایی هستن؟
و اینکه ممکنه با همون مشخصات یه مدل تک هسته ای ارزونتر هم معرفی کنید؟واسه خوندن کتاب فکر نکنم گزینه چندان مهمی باشه

موجود خیر ، کار های آینول کیفیت خیلی خوبی دارن تا به حال از این شرکت مشکلی نداشتیم
Aurora نسل اول هست 385 ت
Aurora II 480

البته با توجه به نیازتون نسل اولش رو پیشنهاد می کنم (البته تو بازار خیلی کم هست اگر می خواید بگید موجودی بگیرم ...)

بالا