• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

sellfx

Registered User
لایک‌ها
27
جناب محیاری لطفا در صورت امکان قیمت روز onda v811 اعلام کنید ؟

و همچنین مدل اینول اسپایدر Android 4.1 Tablet PC "Spider" - 8 Inch IPS Screen Dual Core 1.6GHz Bluetooth 16GB ایا الان در مارکت هستش و با چی قیمتی به فروش می رسد ؟

و ایا تبلت CUBE U9GT4 از لحاظ کیفیت بدنه و کارایی در چه حدی هستش و آیا ارزش خرید دارد یا اینکه یا پول بیشتر اوندا 712 یا اینول کریستال تهیه بشود بهتر است ؟ و تقریبا برای فیلم دیدن چند ساعت شارژ نگه می دارد CUBE U9GT4 ؟

مرسی از راهنماییتون

SAIED.1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید
بین این تبلتAinol Novo7 Tornado و تبلتی که خودتون پیشنهاد دادین Onda v702 fashion A13 کدوم بهتره؟
از نظر ساپورت کابل OTG و اپدیت های جدید و همچنین ساپورت بازی های HD
تشکر فراوان

Last edited:

AliGhannadi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
7
یه تبلت میخوام با مشخصات زیر
1.قیمت تا 350 تومان
2.بلوتوث
3.دوربین اول و دوم
4.او تی جی ساپورت کنه
5.بازی و فیلم اچ دی پخش کنه
چی موجوده؟

hesam_g59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهش می کنم ،خوشحالم راضی هستید ، در مورد بلوتوث به آخرین فریمور آپدیت کنید ، احتمال زیاد مشکل حل شده باشه تو فریمور جدید
مرسی...
امروز یه فریمور از سایتش گرفتم.. نصب هم کردم ...اما بلوتوث که درست نشد هیچ... وای فای هم آنتنش به شدت ضعیف شد
کل برنامه هایی هم که خود کارخونه سازنده ریخته بود.. پاک شد :D
فکر کنم باید ورژن آندرویدش رو به 4.0.4 تغییر بدم.. توی فروم های خارجی که کلی تعریف کرده بودن
بازم مرسی

SUB-ZERU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام
تبلت های برند yuandao رو هم میتونید بیارید ؟
قیمت مدل های n90 II و n70 و n70s و n70hd چقدر هستن ؟

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام

میشه لینک رسمی تبلت ainol flame رو بدید
من تو اینترنت گشتم زده بود cpu 1.5GHz و شما زدید 1.0GHz

در ضمن اگه مشکلی برا تبلت بعد از خرید پیش بیاد که شامل گارانتی توی چین بشه شما می تونید کاریش بکنید؟

SUB-ZERU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام
یه سوال دیگه هم داشتم که جا موند :D
یه لینک دقیق از مشخصات ramos w30 معرفی کنید
چون من تو گوگل جستجو کردم و مشخصاتش تو هر یک از سایتها با دیگری فرق میکرد !
مثلا یک جا نوشته 2 گیگ رم یک جا نوشته 1 گیگ رم
یه جا نوشته gps داره و جای دیگه نوشته نداره

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
تبلت های خیلی خوبه ولی قیمتاشون زیاد
کاش دلار یکم ارزون میشد که ما هم میتونستیم بخریم

تبلت های خیلی خوبه ولی قیمتاشون زیاد
کاش دلار یکم ارزون میشد که ما هم میتونستیم بخریم

جناب محیاری لطفا در صورت امکان قیمت روز onda v811 اعلام کنید ؟

و همچنین مدل اینول اسپایدر Android 4.1 Tablet PC "Spider" - 8 Inch IPS Screen Dual Core 1.6GHz Bluetooth 16GB ایا الان در مارکت هستش و با چی قیمتی به فروش می رسد ؟
اوندا 498 ت می شه
تا اونجایی که می دونم آینول تا حالا همچین مدلی رو معرفی نکرده وبعید هم می دونم این تبلت برای آینول باشه ...
و ایا تبلت CUBE U9GT4 از لحاظ کیفیت بدنه و کارایی در چه حدی هستش و آیا ارزش خرید دارد یا اینکه یا پول بیشتر اوندا 712 یا اینول کریستال تهیه بشود بهتر است ؟ و تقریبا برای فیلم دیدن چند ساعت شارژ نگه می دارد CUBE U9GT4 ؟

مرسی از راهنماییتون
U9GT4 واقعا تبلت خوبیه نسبت به قیمتش ، حتی شاید نسبت به تبلت هایی که گفتید بهتر هم هست ، هر سه مدل بین سه تا 3 ساعت و نیم کارکرد متوالی باتری دووم میاره
ببخشید
بین این تبلتAinol Novo7 Tornado و تبلتی که خودتون پیشنهاد دادین Onda v702 fashion A13 کدوم بهتره؟
از نظر ساپورت کابل OTG و اپدیت های جدید و همچنین ساپورت بازی های HD
تشکر فراوان
هر دو تبلت تقریبا در یک سطح هستن ، البته برای بازی HD زیاد مناسب نیستن
پیشنهاد می کنم حداقل تا 360 هزینه کنید و pipo s1 رو انتخاب کنید که جی پی یو 4 هسته ای داره
یه تبلت میخوام با مشخصات زیر
1.قیمت تا 350 تومان
2.بلوتوث
3.دوربین اول و دوم
4.او تی جی ساپورت کنه
5.بازی و فیلم اچ دی پخش کنه
چی موجوده؟
با مشخصاتی که می خواید فقط تبلت Ainol Flame هست

370 ت می شه ...
سلام
سلام

N90 II 730
N90s 630
N70 488
N70s 410
N70 HD 560
سلام

میشه لینک رسمی تبلت ainol flame رو بدید
من تو اینترنت گشتم زده بود cpu 1.5GHz و شما زدید 1.0GHz

در ضمن اگه مشکلی برا تبلت بعد از خرید پیش بیاد که شامل گارانتی توی چین بشه شما می تونید کاریش بکنید؟
Ainol NOVO 7 Burning Dual Core Android 4.0.3 16GB 1280*800px Dual Camera
در واقع به طور معمول کلاک رو 1 یا 1.2 هست داخل ستینگ می تونید بزارید رو حالت پرفورمنس 1.5 (فکر کنم آخرش مجبور شم اون رو 1.5 کنم :دی)

یه سوال دیگه هم داشتم که جا موند :D
یه لینک دقیق از مشخصات ramos w30 معرفی کنید
چون من تو گوگل جستجو کردم و مشخصاتش تو هر یک از سایتها با دیگری فرق میکرد !
مثلا یک جا نوشته 2 گیگ رم یک جا نوشته 1 گیگ رم
یه جا نوشته gps داره و جای دیگه نوشته نداره
تو چند تا کانفیگ عرضه می شه
رم یک گیگ بدون جی پی اس
رم دو گیگ همراه با جی پی اس

که تا الان فقط کانفیگ اول پیش فروش و دیگه تا هفته دیگه به بازار میاد
Ramos W30 Quad-core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.0 Dual Cameras HDMI 16GB

hesam_g59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدسم درست بود... با آپدیت کردن ورژن آندروید به 4.0.4 .. هم از شر نوشته های چینی که ابتدای روشن شدن دستگاه میومد خلاص شدم...
هم سرعتم بهتر شد
و هم بلوتوث مشکلش حل شد
فقط یه مقداری آنتن وای فای ... به نسبت قبل ضعیف تر شد ( البته شاید هم مشکل از مودمم باشه.نمیدونم )
-------
در 36 ساعتی که از تحویل ampe a10 که با لطف آقای محیاری به دستم رسیده... نکات خوبی رو متوجه شدم (اگر اشکال نداره اینجا بیان کنم)
حدس من از تبلت 10 اینچی.. درست از آب در اومد و سایز بزرگ صفحه.. خیلی به کار من میاد ( چون من عکاسی هم میکنم و از این طریق عکسهام رو خیلی بهتر به دوستان و مشتری هام نشون میدم)
باطری بسیار عالی 7000MAh ..خیلی خوب جواب میده و روشن بودن مداوم صفحه نمایش و حتی اجرای بازی های سنگین.. خیلی روی اعصاب دارنده ی تبلت نیست که زود به زود تموم شه
حتی با آپدیت شدن به آندروید 4.0.4 ..خیلی هم بهتر داره جواب میده ( هنوز مداوم برای فیلم و موسیقی تایم نگرفتم)
از نکات جالبی که برام پیش اومد... هنگام بازکردن جعبه بود
یک هدفون به عنوان هدیه ( البته با سایز کله ی چینی ها :D ) ..
یک عدد قلم حساس ( خیلی هم حساس نیست)
یک عدد استند پلاستیکی و کار آمد
و 2 لایه روکش ضد خش صفحه نمایش.. + اقلام استاندارد خود تبلت ( شارژر + otg + کابل اتصال پی سی + هدفون) داخل بسته بندی بود

ضمنا متوجه شدم که مدلی که برام اومده از نوع ampe a10 delux هست... چون بدنه ی پشت تبلت فلزیه ( شاژر رو که وصل میکنم اتصال بدنه داره و میلرزونه پوست رو :D ) ولی رنگ بسیار زیبایی هم داره ( مشکی نیست.. سفید هم نیست.. نقره ای هم نیست... رنگ خاصیه..چیزی شبیه ذغال سنگی ولی فلزی )

متاسفانه کیف رو از یه شرکتی زود تر از دریافت تبلتم گرفتم..و کمی براش کوچیک هست... ( توصیه..همیشه کیف رو بعد از دریافت تبلت بگیرید و تست کنید)
لپ کلام اینکه... من خیلی راضی ام از این تبلت ( هنوز وقت نکردم عکس ازش بگیرم.. ایشالا بزودی عکسهاش رو میزارم)

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم ببینم این تبلت ها مشکلی برای بازی و نرم افزار ندارند که مثلاً دیتای نرم افزار ها را نداشته باشند

قیمت Ramos w30 الان چند است و اینکه از این بهتر هم دارید (قیمت مهم نیست ) و آیا این مدل با کیفیت و خوب است ؟؟؟؟؟؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
فرق n70 و n70s تنها ips نبودن صفحه n70 s هست یا تفاوت های دیگه ای هم دارن ؟
بله تفاوت فقط IPS هست
حدسم درست بود... با آپدیت کردن ورژن آندروید به 4.0.4 .. هم از شر نوشته های چینی که ابتدای روشن شدن دستگاه میومد خلاص شدم...
هم سرعتم بهتر شد
و هم بلوتوث مشکلش حل شد
فقط یه مقداری آنتن وای فای ... به نسبت قبل ضعیف تر شد ( البته شاید هم مشکل از مودمم باشه.نمیدونم )
-------
در 36 ساعتی که از تحویل ampe a10 که با لطف آقای محیاری به دستم رسیده... نکات خوبی رو متوجه شدم (اگر اشکال نداره اینجا بیان کنم)
حدس من از تبلت 10 اینچی.. درست از آب در اومد و سایز بزرگ صفحه.. خیلی به کار من میاد ( چون من عکاسی هم میکنم و از این طریق عکسهام رو خیلی بهتر به دوستان و مشتری هام نشون میدم)
باطری بسیار عالی 7000MAh ..خیلی خوب جواب میده و روشن بودن مداوم صفحه نمایش و حتی اجرای بازی های سنگین.. خیلی روی اعصاب دارنده ی تبلت نیست که زود به زود تموم شه
حتی با آپدیت شدن به آندروید 4.0.4 ..خیلی هم بهتر داره جواب میده ( هنوز مداوم برای فیلم و موسیقی تایم نگرفتم)
از نکات جالبی که برام پیش اومد... هنگام بازکردن جعبه بود
یک هدفون به عنوان هدیه ( البته با سایز کله ی چینی ها :D ) ..
یک عدد قلم حساس ( خیلی هم حساس نیست)
یک عدد استند پلاستیکی و کار آمد
و 2 لایه روکش ضد خش صفحه نمایش.. + اقلام استاندارد خود تبلت ( شارژر + otg + کابل اتصال پی سی + هدفون) داخل بسته بندی بود

ضمنا متوجه شدم که مدلی که برام اومده از نوع ampe a10 delux هست... چون بدنه ی پشت تبلت فلزیه ( شاژر رو که وصل میکنم اتصال بدنه داره و میلرزونه پوست رو :D ) ولی رنگ بسیار زیبایی هم داره ( مشکی نیست.. سفید هم نیست.. نقره ای هم نیست... رنگ خاصیه..چیزی شبیه ذغال سنگی ولی فلزی )

متاسفانه کیف رو از یه شرکتی زود تر از دریافت تبلتم گرفتم..و کمی براش کوچیک هست... ( توصیه..همیشه کیف رو بعد از دریافت تبلت بگیرید و تست کنید)
لپ کلام اینکه... من خیلی راضی ام از این تبلت ( هنوز وقت نکردم عکس ازش بگیرم.. ایشالا بزودی عکسهاش رو میزارم)
خیلی ممنون برای ریوو عالی
میخواستم ببینم این تبلت ها مشکلی برای بازی و نرم افزار ندارند که مثلاً دیتای نرم افزار ها را نداشته باشند
مشکلی ندارن و تمام برنامه ها و بازی ها بدون مشکل نصب و اجرا می شن ...

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
مدل ویژه Ramos w30 به نظر شما باطری ضعیفی ندارد ؟؟ و یا بااین مشخصات و کیفیت خوب تبلت با باتری بهتر دارید؟؟؟؟؟

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیزم نظر شما در مورد این محصول چیه و قیمت تمام شده اش برای من چقدر هست ؟‌

Hyundai Hold X RK3066 1.6GHz 7 inch IPS 1024*600 Android 4.1 Bluetooth HDMI 16GB

از تریپ تبلتش خوشم اومد اما تجربه شما بهتره

این دستگاه پیشنهادی خودتون هم به نظرم خیلی عالی هست ...

http://www.merimobiles.com/Cube_U19GT_Dual_Core_RK3066_9_7inch_IPS_1024_768_1_p/meri4874.htm

لطفا قیمتش رو مشخص کنید

از این مدل هم خوشم اومد نظرتون در موردش چیه ؟

http://www.merimobiles.com/Onda_V971_16GB_1_5GHz_Dual_Core_9_7_inch_IPS_1024_p/meri5743.htm

Last edited:

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
ramos w30 که شما هم برای فروش گذاشته اید باتریش ۵۴۰۰ است نمیدونم چرا شما ۷۲۰۰ نوشته اید

آیا مدل ramos w30 بلوتوث دارد و اگر دارد ورژن چند است ؟؟؟؟؟

Last edited:

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
آیا به این قیمت ها هزینه پست هم اضافه می شه؟اگر می شه چقدر؟

asrerteb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
مدل ویژه Ramos w30 به نظر شما باطری ضعیفی ندارد ؟؟ و یا بااین مشخصات و کیفیت خوب تبلت با باتری بهتر دارید؟؟؟؟؟
باید صبر کرد و ریویو ها رو دید
کتابخوان نمیارید؟
lاگرمدل خاصی رو می خواید پخ کنید برام
دوست عزیزم نظر شما در مورد این محصول چیه و قیمت تمام شده اش برای من چقدر هست ؟‌

Hyundai Hold X RK3066 1.6GHz 7 inch IPS 1024*600 Android 4.1 Bluetooth HDMI 16GB

از تریپ تبلتش خوشم اومد اما تجربه شما بهتره

این دستگاه پیشنهادی خودتون هم به نظرم خیلی عالی هست ...

Cube U19GT Dual Core RK3066 9.7inch IPS 1024*768 1.6GHz ICS 4.0.4 Dual Camera Bluetooth HDMI

لطفا قیمتش رو مشخص کنید

از این مدل هم خوشم اومد نظرتون در موردش چیه ؟

Onda V971 16GB 1.5GHz Dual Core 9.7 inch IPS 1024×768 Android 4.0.4 HDMI Dual Camera
در مورد تبلت هیوندای 550 ت می شه (البته این مورد رو باید موجودی بگیرم قبلش)

U19GT و V971 قیمت هاشون داخل پست اول بروز هست ، U19gt از نظر سخت افزاری قویتر از V971 هست و بلوتوث هم داره ، در کل بین این دو تا U19GT انتخاب بهتریه
ramos w30 که شما هم برای فروش گذاشته اید باتریش ۵۴۰۰ است نمیدونم چرا شما ۷۲۰۰ نوشته اید

آیا مدل ramos w30 بلوتوث دارد و اگر دارد ورژن چند است ؟؟؟؟؟
بعضی منابع هم نوشتن 6800 هست بهتره تا 3-4 روز دیگه صبر کرد (احتمالا مشخصات تو قسمت انگلیسی سایت Ramos اشتباه وارد شده چون خبری از حجم باتری تو قسمت زبان چینی نیست)
سلام
آیا به این قیمت ها هزینه پست هم اضافه می شه؟اگر می شه چقدر؟
سلام
تنها هزینه ای که ممکنه اضافی بشه گمرکی هست که بین 20 تا 25 ت می شه معمولا

بالا