• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
تبلت های سیم کارت خور (همراه اول ، ایرانسل):

Freelander PD10 3G GPS

پیشنهاد ویژه (1)

wol_error.gif
این عکس کوچک شده است . برای مشاهده عکس کامل اینجا کلیک کنید. سایز اصلی عکس 650x520 میباشد .
1.0x0.jpg

سیم کارت خور(دو سیم کارت)
امکان تماس (همراه اول ، ایرانسل ،رایتل و ...)
دارای بلوتوس
درای GPS
دارای پورت HDMI
امکان استفاده از GPRS
ارسال SMS
قابلیت اجرای بازی های HD
سی پی یو 2 هسته ای (
Cortex-A9 1.2GHz MTK 6575 )
جی پی یو (
Mali 400)
رم 1 گیگ DDR3

اندروید 4.0
رزولیشن صفحه نمایش 600*1024
دارای2 دوربین
پشتیبانی از زبان فارسی(منوی فارسی)
مناسب برای
بازی وکتاب خوانی و اینترنت و ...

پشتیبانی بالا

سایت سازنده

قیمت با تخفیف ویژه (به مدت محدود) :

singpost : 566 toman
حدود 14 روز

DHL : 646 toman
حدود 5 روز
_____________________________________________________________________________________________________________

آقا اینو ایران شیپینگ گذاشته 566 شما همه مدلاتون نسبت به اونجا 30-80 تومان ارزونتر میدین اینم میتونین ارزونتر از اونجا تهیه کنید؟؟؟
کیفیت این تبلت چطوره؟ میشه باهاش حرف زد دیگه؟CPU این مدل چطوره؟ benchmark که خوب بود در حد SII بود

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام داداش
میتونم نظرتون رو پیرامون ONDA V811 بدونم ؟؟؟ باطریش 4400 هست گویا ... باطریش خوب شارژ نگه میداره ؟؟؟ کیفیت تصویر راضی کننده هست نسبت به GALAXY TAB P1000 عرض میکنم چون تنها تبلتی هست که باهاش کار میکنم ...
فارسی رو ساپورت میکنه این مدل ؟؟؟
راستی این 440 هزار تومان قیمت تمام شده هست یا باید پول پست و چیز دیگه ای رو هم جدا بدم ؟؟؟؟؟؟

Last edited:

ITEhsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلیم تولیدش متوقف شده که تو بازار نیست؟چطوریاست تاکی باید صبر کنم؟چطور توی سایتای فروش چینی موجود دارند

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام این تبلت قیمتش چنده
anol novo 7elf
سلام
این تبلت خیلی وقته دیگه تولید نمی شه ، موجود نیست متاسفانه ...
فلیم تولیدش متوقف شده که تو بازار نیست؟چطوریاست تاکی باید صبر کنم؟چطور توی سایتای فروش چینی موجود دارند
بله فعلا تو بازار نیست و برای پیش فروش هست که زمان ارسالش مشخص نیست
سلام داداش
میتونم نظرتون رو پیرامون ONDA V811 بدونم ؟؟؟ باطریش 4400 هست گویا ... باطریش خوب شارژ نگه میداره ؟؟؟ کیفیت تصویر راضی کننده هست نسبت به GALAXY TAB P1000 عرض میکنم چون تنها تبلتی هست که باهاش کار میکنم ...
فارسی رو ساپورت میکنه این مدل ؟؟؟
راستی این 440 هزار تومان قیمت تمام شده هست یا باید پول پست و چیز دیگه ای رو هم جدا بدم ؟؟؟؟؟؟
تبلت خیلی خوبیه ، مشکل خاصی نداره
صفحه نمایشش IPS هست که تفاوت خیلی زیادی با صفحه نمایش p1000 داره و کیفیت خیلی بالاتری داره نسبت به p1000
همچنین سخت افزار قوی تری هم داره
باتری هم با کار مداوم بین 4 تا 5 ساعت شارژ نگه می داره
440 هزینه ی تموم شدس و تنها هزینه ای که ممکنه اضافه بشه گمرکی هست که بین 20 تا 25 ت می شه
تبلت های سیم کارت خور (همراه اول ، ایرانسل):

آقا اینو ایران شیپینگ گذاشته 566 شما همه مدلاتون نسبت به اونجا 30-80 تومان ارزونتر میدین اینم میتونین ارزونتر از اونجا تهیه کنید؟؟؟
کیفیت این تبلت چطوره؟ میشه باهاش حرف زد دیگه؟CPU این مدل چطوره؟ benchmark که خوب بود در حد SII بود[/B][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
قیمتش 535 ت می شه
در حد s2 نیست ، بیشتر می شه گفت در حد تبلت ها و گوشی های تک هسته ای هست ...
سلام
Onn m2 رو الان موجود داری ؟ فارسی ساپورت میکنه ؟ چجوری باید پولشو بدم ؟ کی به دستم می رسه ؟ گارانتیش چجوریه ؟
موجود خیر ، تمام تبلت های اندروید 4 فارسی رو ساپورت می کنن
هزینه تبلت رو باید به حساب ما واریز کنید ، تبلت بعد از 14 تا 20 روز به دستتون می رسه
گارانتی هم متاسفانه نداره
مرسی بابت راهنماییتون آدم کیف می کنه وقتی با یه آنسان با شخصیت و پر از دانش تو کارش برخورد می کنه
والا من حاظرم بابت راهنماییتون و مشاورتون پول هم پرداخت کنم

جناب ahram عزیز و پیشکسوت اگر خودتان بخواهید یه تبلت عمری و عالی چینی سایز 10.1 و 9.7 او 7 اینچی بگیرد کدوم مدل ها را انتخاب می کردید ؟

و آیا مشکلات تبلت ramos w27 که یه زمانی مشکل داغ شدن داشتن حل شده و ارزش خرید دارند و قیمت صفحه اول که 540 نوشتین دربار این تبلت بروز هستش

و لطفا نظرتون رو درباره تبلت onda v811 هم بفرمایید ؟

ممنون و تشکر از وقتی که می زارید واسه پاسخگویی

خواهش می کنم ،w27 فکر نکنم مشکل داغ شدن داشته باشه (اون مورد w17 بود که 7 اینچی بود ...) و قیمت بروزش 515 ت هست تو این رنج window n90s هم هست که 9.7 اینچ هست و سخت افزار قوی تری داره (515 ت)

این تبلت ها رو پیشنهاد می کنم ، که نسب به قیمتشون هم ارزش خرید دارن ...

9.7 cube u20gt
8 v811 , P85HD
10.1 Cube u30gt

در مورد V811 داخل همین پست توضیح دادم خدمت دوست عزیزمون

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
آقا من میخوام یه دونه Ainol Flame پیش خرید کنم(شده خونه انگاری)
باید کی رو ببینم ؟؟؟ :lol:

mehdi2969

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، من اهواز زندگی می کنم میخواستم بدونم تبلت
CUBE U20GT قیمت تمام شدش جقدره و جند روز طول میکشه تا به دستم برسه ، لطفا جواب رو به :
[email protected] میل کنید و . مرسی

shahramspiner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز میخواستم ببینم شما فقط تبلت را میفرستید یا نه اگر احتمالا جوابتون مثبت هستش من یک دی وی دی ریکوردر خوب احتیاج دارم که میخوام برنامه های ماهواره رو ظبط کنم و چیزی که مهم هستش اینه که اون فرمتی که ریکورد میکنه حتما بعد از ریکورد کردن در دی وی دی پلیر های معمولی نمایش داده بشه اگر لطف بفرمایید یه خبر راجب مارکش واون قیمتی که در اخر بهدست من میرسه من رو مطلع بفرمایید واقعا شرمنده ام میکنید قربان حضرت عالی شهرام از اصفهان باز هم تشکر .......

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام

ویژه ViewSonic N710
سیم نمیخوره؟؟؟
میشه یه لینک ازش بدید؟

solo_hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چرا میگن تبلت های چینی از چیپست های خوبی برخوردار نیستند وcpu انها دچار مشکل میشود یا میسوزد؟

mahdia_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه قیمت اینارو بفرمایید
u30gt
u30gt mini
و اینکه ایا view sonic n710 خوبه یا نه؟(از نظر سخت افزار و کیفیت و پشتیبانی) چون تو خود سایت viewsonic این مدل نبود
یا خودتون پیشنهاد دیگه ای دارید

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
آقا من میخوام یه دونه Ainol Flame پیش خرید کنم(شده خونه انگاری)
باید کی رو ببینم ؟؟؟ :lol:
پخ دادم ...
سلام
640 ت می شه ...
سلام دوست عزیز ، من اهواز زندگی می کنم میخواستم بدونم تبلت
CUBE U20GT قیمت تمام شدش جقدره و جند روز طول میکشه تا به دستم برسه ، لطفا جواب رو به :
[email protected] میل کنید و . مرسی
سلام
پیغام خصوصی و میل شد ...
با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز میخواستم ببینم شما فقط تبلت را میفرستید یا نه اگر احتمالا جوابتون مثبت هستش من یک دی وی دی ریکوردر خوب احتیاج دارم که میخوام برنامه های ماهواره رو ظبط کنم و چیزی که مهم هستش اینه که اون فرمتی که ریکورد میکنه حتما بعد از ریکورد کردن در دی وی دی پلیر های معمولی نمایش داده بشه اگر لطف بفرمایید یه خبر راجب مارکش واون قیمتی که در اخر بهدست من میرسه من رو مطلع بفرمایید واقعا شرمنده ام میکنید قربان حضرت عالی شهرام از اصفهان باز هم تشکر .......
سلام
متاسفانه این مورد رو نمی تونیم تهیه کنیم
سلام

ویژه ViewSonic N710
سیم نمیخوره؟؟؟
میشه یه لینک ازش بدید؟
سلام
سیم کارت نمی خوره
ViewSonic ViewPad N710 Quad Core Tablet PC 7“ IPS GPS Android 4.0
میشه قیمت اینارو بفرمایید
u30gt
u30gt mini
و اینکه ایا view sonic n710 خوبه یا نه؟(از نظر سخت افزار و کیفیت و پشتیبانی) چون تو خود سایت viewsonic این مدل نبود
یا خودتون پیشنهاد دیگه ای دارید
U30GT 657
U30GT mini 440

از نظر کیفیت و سخت افزار که واقعا حرف نداره این تبلت viewsonic ولی از نظر پشتیبانی معمولا زیاد خوب نیست ، البته از اونجایی که قیمت خیلی مناسب و سخت افزاری قوی داره احتمالا ساپورت دولوپری و کاستوم رام خوبی داشته باشه ...
سلام چرا میگن تبلت های چینی از چیپست های خوبی برخوردار نیستند وcpu انها دچار مشکل میشود یا میسوزد؟
سلام
اولین بار هست همچین حرفی رو می شنوم ، اتفاقا نقطه قوت این تبلت ها چیپست هاشون و اینکه از هیچ نظر تفاوتی با چیپست های برند ندارن (معماری CPU که براساس معماری شرکت ARM هست ، همون A9 خودمون ، در مورد GPU هم که دیگه همه با Mali 400 آشنایی دارن...)

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
قیمت روز Ainol Flame؟
سلام
قیمت پست اول بروز هست
سلام
تبلت 7 اینچ که قیمتش مناسب باشه و سیم کارت بخوره چی معرفی میکنید و آیا موجود دارید؟
سلام
CT701 هست به قیمت 430
موجود نه متاسفانه
سلام جناب
تبلت ویندوز 7 هم دارین؟
سلام
نه متاسفانه

ritzdvb

Registered User
لایک‌ها
17
قیمتONDA V811 Dual Coreچقدره؟داریدموجودی؟کیف کیبوردی هم داره؟

solo_hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه ی تبلت هاتون همین هاست ؟ دیگه نیست؟
یک تبلت میخواهم 7inch که کیفیت صفحه نمایشش بالا باشه....
با تشکر

بالا