Durkness
Registered User
تبلت 10 اینچی ارزان و با کیفیت مناسب دست دوم یا آک قیمتش چنده و چه بندی هست؟
کسی هم اگه داره پ.خ کنه
با تشکر
کسی هم اگه داره پ.خ کنه
با تشکر
سلام دوست عزیز بنده خودم 4 سال هست که نرم افزار کار موبایل هستم و می تونم بگم روی همه مدل های گوشی و همین تور تبلتها برنامه ریختم .
و کاملا با تبلتهای مختلف از سامسونگ بگیر تا بلک بری و همین تور اپل کار کردم ...
پس این صحبتهای منو به عنوان کسی که به قول بچه ها این کاره هستم قبول کنید ...
من هم مثل شما اولش با شک به این نوع تبلتها نگاه می کردم چون خودمونی بگم تبلتهای چینی پدر مادرش اصلا معلوم نیست کی هستن
وقتی برادرم خودش از چین چند تا سفارش داد و از من خواست روی این تبلتها برنامه بریزم در کمال شگفتی دیدم نه تنها از برندهای اصلی چیزی کم نداره بلکه می تونم بگم خیلی بهتر هم هستن !!!
از بازی های HD بگیرید تا فیلم های فول اچ دی و هر برنامه سنگین که فکرشو کنید مثلا Most Wanted 2 و یا HEAVY GUNNER 3D و خیلی بازی های دیگه
این تبلتها باعث شد من بیشتر تحقیق کنم و روی همه چیپ ها کار کردم و دیدم دقیقا همون چیپ ها سفارش میدن که شرکتهای بزرگ جهان از اون شرکتها خریداری می کنن !!؟
الان چند روزی هست شب روز دارم روش کار می کنم تا حد اقل یک اشکالی از این تبلت من بگیر هنوز که روی منو سفید کرده ... نه هنگی و نه مشکل فارسی ساز و یا مشکل سخت افزاری خاصی هنوز هیچی
اگه دوست داری من مدل تبلت بدم و خودتون راحت تر بتونید تحقیق کنید .
البته من تصمیم گرفتم با نفر اول اورکلاک ایران یعنی برادرم امین نادری شروع کنیم به وارد کردن این نوع تبلتها اون آخر سخت افزار من هم چند سال که نرم افزار کار می کنم
باطری تبلت های چینی زود خراب نمیشن؟اگر دوستان سوالی در باره تبلت ها چینی دارن می تونن توی همین تاپ بپرسن سعی می کنم کامل و جامع توضیح بدم . هر چی باشه باید یه باجی بدم دیگه![]()
باطری تبلت های چینی زود خراب نمیشن؟
کیفیت شون چطوره؟
دوست عزيز يه سوال داشتم از محضرتون
با كابل otg كلا به تبلت هاي برند چيني هارد اكسترنال 1 ترا وصل كنيم باز ميكنه؟
1 ترا رو نمیدونم ولی من هارد 320 رو زدم باز میکنه ولی اگر مستقیم بخوای فیلمهای حجیم (HD) باز کنی و از روی هارد ببینی فیلم تیک میزنه.البته تبلت من اینجوریه بقیه رو نمیدونم Ainol novo 10 hero
ممنون
دوستان بقيه چه نتيجه اي ديدن؟