• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوزی قدرتمند Tablet Gigabyte S1080 + Keyboard

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
دوستان فروش فوری 2050

Last edited:

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
زیره پایه راه نداره؟

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
هنوز موجوده

يه تخفيف خوب واسه خريدار كنار گذاشتيم .

Last edited:

ایلیاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اکبند این تب الان تو بازا بین 1.900 تا 2 تومنه چطور دست دومش این قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟________________________________________________________________دوست من پارسال همین موقها نوشو خرید 1.500 با بهترین ضد خش. بهترین کیف و برنامه و دی وی دی های برنامه و کلی چیز دیگه______________________________________________________

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
اکبند این تب الان تو بازا بین 1.900 تا 2 تومنه چطور دست دومش این قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟________________________________________________________________دوست من پارسال همین موقها نوشو خرید 1.500 با بهترین ضد خش. بهترین کیف و برنامه و دی وی دی های برنامه و کلی چیز دیگه______________________________________________________
داداش 3-4 مدل داره این تبلت با این اسم و ظاهر.کانفیگش فرق میکنه.
مال این دوستمون نزدیک 2200-300 هست نوش

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396

خوبه خودتون مي گيد كه پارسال اين موقع ١٥٠٠ بوده . خوب دادش از اون موقع تا الان دلار سه برابر شده .
داداش 3-4 مدل داره این تبلت با این اسم و ظاهر.کانفیگش فرق میکنه.
مال این دوستمون نزدیک 2200-300 هست نوش

بالا