hadi_723
Registered User
داداش تبلت دو دوربینه سیمکارتخور قابلیت مکالمه هم داره؟؟؟؟؟؟؟
کلا منم که وصل میکردم به سیستم اخطر یا هشداری نمیومد که میشناسه یا نه
نرم افزارو ران کردم کاراشو انجام دادم
تبلت ریست شد و روت شد
حالا شما چطور تست کردید ؟
داداش تبلت دو دوربینه سیمکارتخور قابلیت مکالمه هم داره؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز ... قابلیت مکالمه و ارسال اس ام اس ...داداش تبلت دو دوربینه سیمکارتخور قابلیت مکالمه هم داره؟؟؟؟؟؟؟
سیمکارتخور ، بلوتوث داره ...سلام
اینا بلوتوث ندارن ؟ ( کاردین سیم خور )
نه 3g ساپورت نیست ... تعمیر هم برای این تبلت ها کم کم شرایطش فراهم میشه ...الان اردیبهشت 92 قیمت پیر7558 چنده؟؟این مدل 3g داره یا نه؟؟
کسی هست جواب بده؟؟ ادرس بدید بیایم بخریم دیگه؟؟؟
سلام ...میخواستم بدونم مدل7558پیر کاردین 3g داره یا نه؟؟ الان چنده؟؟و اینکه اگه مشکلی واسه این تبلت های چینی پیش بیاد جایی هست که تعمیر کنه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین؟؟
چرا داداش دارهسلام
اینا بلوتوث ندارن ؟ ( کاردین سیم خور )
سلام .... با تشکر ، ارسال شد .... کد پیگیری براتون sms میشهسلام پول فرستادم و آدرس پ خ کردم منتظرارسالتون هستم
پیرکاردین سفید تک دوربین با کیف کیبوردی و زیپیش
سلام ... گاردین که 10 اینچ نداره الان ... شما چه مقدار میخاید هزینه کنید ؟؟سلام دوست عزیزتو رنج سایز 10 و بالاتر جنس ارزون / گرون حتیالامکان برند معروف چیزی داری شما؟ ممنون
به هرحال ویندوز و آندروید و یه دنیا اپلیکیشن و Notification که باعث سرعت در پاسخگویی میشه ...بابا ایول فکم افتاد؛ چه سریع!!! ممنون
خوب آیتمهای مختلفی رو آدم سبکسنگین میکنه... قیمت، سایز، قابلیت (مخصوصآ سیمکارت و ...)
بطور مثال قصد خریدم گلکسیتب نوت 10.1 با حدود قیمت 1.6 هستش؛ عجلهای ندارم و میخوام بیشتر بررسی کنم. حالا شما پیشنهاد بفرمایید لطفا. باتشکر
تایید میشه ... ارسال شد و کد پیگیری براتون ارسال شد ... با تشکریکعدد توسط بنده خریداری شد و مبلغ به حساب فروشنده ی محترم واریز گردید .
ُلام عزیزدلاین مدل سیم کارت خوز پیرکاردین از بازی های حرکتی پشتیبانی می کنه؟ توی مشخصات نوشته که کیفیت صفحه نمایشش 800*480 ولی تو مشخصات تو همینجا و شما با لاتر از این میگین؟ کدوم درسته ؟
رزولوشنی که روی جعبه زده 600*1024 هستشُلام عزیزدل
رزولوشن 1000*600 درسته با برنامه های منختلف میتونی تو گوشی اینو تست کنی مثلا با برنامه بنچمارک گرفتن antu این مطلب براحتی تایید میشه