روی 75 تیک داره روی این تیک نداره؟
نه خیلی روون بودش ....
روی 75 تیک داره روی این تیک نداره؟
چی شد دوست عزیز عکسا رو نزاشتی بعد مدل سیم کارت خور هم میاری؟؟؟؟؟؟ اگه میاری کی میاری؟؟؟؟ راستش می دونم روز جمعه روز استراحته ولی اکثر افراد دیگه وقت آزاد برای خرید و... ندارند روز جمعه این کارا رو انجام میدن. بهتره برای شما که فروش اینترنتی انجام می دی یه روز یگه استراحت کنی مثلا یکشنبه ای و.... البته قصد جسارت ندارم فقط یه پیشنهادهدر مورد باطری باید بگم که اگر باطری مناسب پیدا بشه آره میشه تعویض کرد ... اما خود این تبلت باطری خوبی داره ... عکس هم با دوربیناش میگیرم میفرستم ...ضمنا بازی SUBWAY SURFACE نصب و تست شد : روون و بدون مشکل اجرا شد
نه خیر بلوتوث نداره ...سلام این تبلت بلوتوث داره دوربینش چجوری از کیو 75 بهتره ال سی دیش چه جوریه تبلت Pierre Cardin
در حال دانلود ....دوست عزیز اسفالت 7 رو تست کن بعدش کیفیتش نسبت به 75s چه قدر بهتره احتمال ارزون تر شدنش هست ( هم قیمت وین تاچ بشه)!
والا بعضی جاها زدن 2 و بعضی جاها 0.2 به نظرم بهترین کار گرفتن عکس با دوربینشه که فردا تا ظهر انجامش میدم ...دوربینشون 2 مگا واقعی هست؟؟؟
از این برند فعلا نهچیزهای دیگه هم دارید؟
به جز این یدونه منظورمه
آقا من شرمنده شما شدم ... آخه 2 روز بود کمی کسالت داشتم ... شما به بزرگواری خودت ما رو درک کن ...سلام دوست عزیز اقا من هر پستی می دم دو سه تا سوال می پرسم شما به همون یکیش هم به زور جواب میدین می ترسم یادتون بره با دوربینش عکس بگرید دوباره شب بشه بگید فردا طوی روشنایی روز عکس می گیرمبعد اقا تورو خدا بگو مدل سیم کارت خورش رو میاری یا نه منتظر باشیم؟بعد اگه میشه مدل تلبت ها رو هم ذکر کنید شما فقط می نویسی پیر کاردین مثلا pc xxxx یا mg-xxxx پیر کاردین که ماشااالله کلی تبلت داره حداقل بدونیم کدوم مدلش رو داری؟
آقا ببخشد سخت گرفتیم از احوال شما خبر نداشتیم . شما هم به بزرگی خودت مارو عف کن .
میگم اقا شما که تو کار تبلتی یه تبلت با رزولیشن خوب و رم 1 و دوربین 2 سیم کارت خور ساپورت 3g و رایتل و ظاهرش هم خوب باشه باقیمتی حدود500 تومن چی پیشنهاد میدی؟
نه این چه حرفیه دوست عزیز ...آقا ببخشد سخت گرفتیم از احوال شما خبر نداشتیم . شما هم به بزرگی خودت مارو عف کن .
میگم اقا شما که تو کار تبلتی یه تبلت با رزولیشن خوب و رم 1 و دوربین 2 سیم کارت خور ساپورت 3g و رایتل و ظاهرش هم خوب باشه باقیمتی حدود500 تومن چی پیشنهاد میدی؟
چشماگر این پیدا شد منم میخوام.
در عرض سی ثانیه پولشو کارت به کارت میکنم.
سلام عزیز دلاستارتر محترم ممنون میشم جواب پیام خصوصی بنده رو بدین.
بابا شما که خودت اوستایی آخهداداش بازیه سحراب پیر کاردین رو درید رو نصب کن تست کن ببینیم چی میشه :دی :lol: