• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت 10.1 اینچ سامسونگ ، Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
بسم الله .

سلام دوستان گل ، از عنوان معلومه هدف فروش یک عدد تبلت 10.1 اینچ سامسونگ با مشخصات و قیمت ( نو ) لینک زیر

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 2 10.1 پی 5100 - 16 گیگابایت

حدود یک ماهه خریداری شده ، بدون خط و خش و ضربه و بسیار تمیز ، دارای محافظ صفحه نمایش ، کیف اورجینال سامسونگ و کابل OTG ( که در حدود قیمت 50 خریداری شده اند و به صورت اشانتیون به خریدار تقدیم میشن !!! )

دارای کارتن . گارانتی هماهنگ و بیمه ایران ! تا تاریخ 92/06/06 .

تا دوشنبه شب ساعت 24 به ا ولین پیشنهاد 1200 واگذار می شود ( به علت نیاز مالی )

http://

یا علی .

Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
سلام
قیمت آخرتو پخ کن عزیز

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
قیمت آخرتو پخ کن عزیز

سلام عزیز دل ، خیلی مخلصتم ، مشتاق دیدار لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو به من pm بفرمایید ، راستش با تبلت دارم چک میکنم ، هر کاری کردم نتونستم به شما بپخم لطفا شما بپخین تا در جواب بپخم ، چی گفتم !

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
برزویی جان ماشا شالله خیلی اکتیو هستی تو فروم
پخ میکنم خدمتت

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
قیمت نهای برا ما هم پ.خ کنید
دوست عزیز بیشتر از جعبه و کارت گارانتی عکس گذاشتی تا خود تبلت
لطفا اگر ممکن بود از تبلت در زوایای مختلف عکس اپ کنید مرسی

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
برزویی جان ماشا شالله خیلی اکتیو هستی تو فروم
پخ میکنم خدمتت

قربونت بشم ( زود برم چند تا نمکدون ببندم به خودم ) مشتاق پخ شما هستم . خیلی گلی

قیمت نهای برا ما هم پ.خ کنید
دوست عزیز بیشتر از جعبه و کارت گارانتی عکس گذاشتی تا خود تبلت
لطفا اگر ممکن بود از تبلت در زوایای مختلف عکس اپ کنید مرسی
سلام ، به روی چشم فردا انشاءالله از زوایای مختلف از خود تبلت عکس میگیرم و میزارم . یاعلی.

sinapc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا برزویی خوبی ، من تو تاپیک فروش هارد یو ای بی wd هم به شما پیام دادم ، اگر این و اون پایینتر راه داره هر دو رو میخوام ( حداقل یکیش رو پایینتر بده و یکی دیگه رو قیمت پایه ! )

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
آقا برزویی خوبی ، من تو تاپیک فروش هارد یو ای بی wd هم به شما پیام دادم ، اگر این و اون پایینتر راه داره هر دو رو میخوام ( حداقل یکیش رو پایینتر بده و یکی دیگه رو قیمت پایه ! )
سلام برادر ، شرمنده دیر جواب دادم، قیمت آخر رو برای شما pmمی کنم ، دیگه کمتر نمیشه بدم ، یاعلی.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
تبلت خوبیه
به خصوص که لوازم جانبی هم همراهشه
خوب بفروشی

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
salam 2st aziz ...gheymate akharetam vase man pekh bede ...vaghiyatesh to in form ye dastgah mese vase shoma hast 1mah karkard ba vasayel albate 32 gig hast 1200 akharesh midan vase shoma 16 gig hast age 1100 midi berim sare moamele ...mamnoon...ya hagh .

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
تبلت خوبیه
به خصوص که لوازم جانبی هم همراهشه
خوب بفروشی
سلام و ممنون از توضیحی که دادین ، من اصلا فراموش کرده بودم بگم ، هندزفری همراه تبلت هنوز از پلاستیکش در نیومده !

salam 2st aziz ...gheymate akharetam vase man pekh bede ...vaghiyatesh to in form ye dastgah mese vase shoma hast 1mah karkard ba vasayel albate 32 gig hast 1200 akharesh midan vase shoma 16 gig hast age 1100 midi berim sare moamele ...mamnoon...ya hagh .
سلام برادر ، به هر حال هر قطعه یه قیمت نو و دست دوم داره و من طبق تجربه و خرید و فروش های قبلی قیمتگذاری کردم ، اون دوستمون هم هر قیمتی که دوست داشته باشن میتونن تبلتشون رو بفروشن و حق دارن ، البته اگر واقعا 1200 دارن میدن شک نکنین و نسبت به خریدش اقدام بفرمایید ، قیمت خیلی خوبیه !

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و ممنون از توضیحی که دادین ، من اصلا فراموش کرده بودم بگم ، هندزفری همراه تبلت هنوز از پلاستیکش در نیومده !

سلام برادر ، به هر حال هر قطعه یه قیمت نو و دست دوم داره و من طبق تجربه و خرید و فروش های قبلی قیمتگذاری کردم ، اون دوستمون هم هر قیمتی که دوست داشته باشن میتونن تبلتشون رو بفروشن و حق دارن ، البته اگر واقعا 1200 دارن میدن شک نکنین و نسبت به خریدش اقدام بفرمایید ، قیمت خیلی خوبیه !

bale hagh ba shomast ..to hamin fakram bodam gftam 1200 bekham bedam 100 mizaram rsh iad 3 migiram...kolan dastgahe khobie ina man khodam tab 1 dashtam taze forokhtam in modelesham badish 2rbinesh vagarna baghie chizash harf nadare ...ishala dada khob befroshi dastgatam ke harf nadare.... ya Hagh .

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
سلام دوست عزیز
قیمت آخرت چند میدی ؟؟؟پ خ کن لطفا

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوست عزیز ، نه برادر هدفم فروشه ، شرمنده .

سلام دوست عزیز
قیمت آخرت چند میدی ؟؟؟پ خ کن لطفا
سلام ، قیمت پایه در پست اول مشخص شده ، شما اگر قیمتی مد نظرتونه لطفا پیشنهاد بدین ، پایینتر از پایه در پخ و بالاتر اینجا ، یاعلی

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33
منم اين تب رو دارم

بسيار ازش راضيم، نكته مهمي كه داره اينه كه به ندرت داغ ميشه، بر خلاف new Ipad كه در حد جهنم فقط با وبگردي داغ ميشه ،

نكته مهمي كه خودم موقع خريدش خيلي بهش توجه داشتم تاچش بود ، كه خيلي حساس باشه كه اونم دقيقا همونه كه ميخوام،

وزنش هم نسبت به اپل شايد بگم نصف هست كه برام لذت بخشه.

كيفيت صفحه نمايشش بالاست ولي به پاي اپل نميرسه، از باطريش هم خيلي راضيم يه بار فول شارژ گذاشتم بعد از 3 روز 80 درصد بود .
صداشم خوبه،
در نهايت خودم تا حالا نكته منفي توش نديدم.

چون يكم بزرگه و بيرون از منزل تو دستم راحت نيست،اگه بخوام يه هفت اينچ بگيرم بازم تب 2 انتخاب اولمه.

اميدوارم براي خريدار احتمالي مفيد باشه.

قيمت استارتر خوبه اگه در حد اك باشه من بودم ميخريدم چون الان 7 اينچش 1220 هست

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
منم اين تب رو دارم

بسيار ازش راضيم، نكته مهمي كه داره اينه كه به ندرت داغ ميشه، بر خلاف new Ipad كه در حد جهنم فقط با وبگردي داغ ميشه ،

نكته مهمي كه خودم موقع خريدش خيلي بهش توجه داشتم تاچش بود ، كه خيلي حساس باشه كه اونم دقيقا همونه كه ميخوام،

وزنش هم نسبت به اپل شايد بگم نصف هست كه برام لذت بخشه.

كيفيت صفحه نمايشش بالاست ولي به پاي اپل نميرسه، از باطريش هم خيلي راضيم يه بار فول شارژ گذاشتم بعد از 3 روز 80 درصد بود .
صداشم خوبه،
در نهايت خودم تا حالا نكته منفي توش نديدم.

چون يكم بزرگه و بيرون از منزل تو دستم راحت نيست،اگه بخوام يه هفت اينچ بگيرم بازم تب 2 انتخاب اولمه.

اميدوارم براي خريدار احتمالي مفيد باشه.

قيمت استارتر خوبه اگه در حد اك باشه من بودم ميخريدم چون الان 7 اينچش 1220 هست

سلام و عرض ارادت بزرگوار ، کاش شما زحمت فروش این تبلت رو میکشیدین ! راستش من همیشه تو بادنجون چیدن دور جنسم عاجزم :D و فقط میام میگم مثلا جنس نو هستش و گارانتی داره نداره قیمت X :lol: برای همین باید جیگرم له بشه برای فروش ، خدائیش تبلت من در حد آکه و اگر امروز بدینش به مغازه دار سه سوته به جای آک میده دست مشتری ( البته بلانصبت بچه های با مرام مغازه دار :blush: ) ، حدود 50 هم که کاور ، محافظ و کابل OTG داره ، دیگه چی میخواین !:wacko: به هر حال من سر حرفم هستم به دلیل نیازی که به پولش دارم به اولین پیشنهاد 1200 تقدیم می کنم به شرطی که فورا واریز بفرمایند ( تا پشیمون نشدم ;) )

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
سلام و عرض ارادت بزرگوار ، کاش شما زحمت فروش این تبلت رو میکشیدین ! راستش من همیشه تو بادنجون چیدن دور جنسم عاجزم :D و فقط میام میگم مثلا جنس نو هستش و گارانتی داره نداره قیمت X :lol: برای همین باید جیگرم له بشه برای فروش ، خدائیش تبلت من در حد آکه و اگر امروز بدینش به مغازه دار سه سوته به جای آک میده دست مشتری ( البته بلانصبت بچه های با مرام مغازه دار :blush: ) ، حدود 50 هم که کاور ، محافظ و کابل OTG داره ، دیگه چی میخواین !:wacko: به هر حال من سر حرفم هستم به دلیل نیازی که به پولش دارم به اولین پیشنهاد 1200 تقدیم می کنم به شرطی که فورا واریز بفرمایند ( تا پشیمون نشدم ;) )

برویی جان یدونست و اهل تعریف از اجناسی که میفروشه نیست
قیمت که واقعا مناسبه مصرف کننده هست .

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33

قربانت
اتفاقا اصلا هم كار سختي نيست
فقط بايد منصف بود و دقيقا تجربيات رو بيان كرد، همون چيزي كه واقعا هست،
باورت نميشه ولي دقيقا تعريف و تمجيد الكي از كلمات مشخص ميشه اما خوب به هر حال ممكنه كسي كه ميخواد بخره اصلا در مورد جنس اطلاع نداشته باشه واسه همين نوشتن تجربيات خيلي كمك ميكنه البته گفتم اگه خدايي نكرده دروغ نباشه.

مثلا من از هر نظر اين تب رو مقايسه كردم ديدم 3-4 مورد كه سر تر هست،بقيه هم سر نباشه حداقلش مساوي با اپل هست فقط در مورد كيفيت صفحه نمايشش كه ميبيني نوشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا