• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت 10.1 اینچ سامسونگ ، Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
برویی جان یدونست و اهل تعریف از اجناسی که میفروشه نیست
قیمت که واقعا مناسبه مصرف کننده هست .
من شاگرد شما هستم و به یادگرفتن و وردستی شما افتخار می کنم بزرگوار ، ممنون از ابراز لطفی که داشتین . یا علی .
قربانت
اتفاقا اصلا هم كار سختي نيست
فقط بايد منصف بود و دقيقا تجربيات رو بيان كرد، همون چيزي كه واقعا هست،
باورت نميشه ولي دقيقا تعريف و تمجيد الكي از كلمات مشخص ميشه اما خوب به هر حال ممكنه كسي كه ميخواد بخره اصلا در مورد جنس اطلاع نداشته باشه واسه همين نوشتن تجربيات خيلي كمك ميكنه البته گفتم اگه خدايي نكرده دروغ نباشه.

مثلا من از هر نظر اين تب رو مقايسه كردم ديدم 3-4 مورد كه سر تر هست،بقيه هم سر نباشه حداقلش مساوي با اپل هست فقط در مورد كيفيت صفحه نمايشش كه ميبيني نوشتم.
البته من با نظر شما موافقم و بیان واقعات رو ضروری می دونم و مشکلم در این نیست ، شاید درست نگفتم ، ببینید فرق کاسب خوب و کاسب متوسط و کاسب ضعیف در چند تا چیزه که اولیش به نظر من نوع ارائه ، فن بیان و نوع جلب مشتری هستش که من متأسفانه در این آخری واقعا ایراد دارم . ممکنه شما یک حقیقت رو در مورد یک جنس از چند تا فروشنده بشنوین و هر کدوم تأثیر متفاوتی بر شما بزاره ، ممکنه یکیش باعث خرید شما بشه ولی دومی شما رو اصلا از خرید منصرف کنه ، به هر حال ممنون میشم در این رابطه نکته ای میدنید به من هم یاد بدین . ممنون .

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
تبلت های سامسونگ همه عالی و حرفه ای هستن و نیازی به تعریف ندارن! بخصوص کیفیت صفحه نمایش.
من قبلاً آیپد 2 داشتم ولی بعد از یک مدت که باهاش کار کردم، علی رغم کیفیت بالای صفحه نمایش و کارایی خوبش، از سیستم عاملش خوشم نیومد و فروختمش.
دنبال یه همچین تبلتی می گشتم.
سوالی که دارم اینه که آیا قابلیت 3G هم داره یا نه؟ چون این خیلی برام مهمه که همه جا اینترنت داشته باشم، بخصوص که سیم کارت های رایتل سرعت اینترنت بالایی دارن.

hosein47i

Registered User
لایک‌ها
26
800 تومن میدش داداش؟ثواب داره

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33
تبلت های سامسونگ همه عالی و حرفه ای هستن و نیازی به تعریف ندارن! بخصوص کیفیت صفحه نمایش.
من قبلاً آیپد 2 داشتم ولی بعد از یک مدت که باهاش کار کردم، علی رغم کیفیت بالای صفحه نمایش و کارایی خوبش، از سیستم عاملش خوشم نیومد و فروختمش.
سوالی که دارم اینه که آیا قابلیت 3G هم داره یا نه؟ چون این خیلی برام مهمه که همه جا اینترنت داشته باشم، بخصوص که سیم کارت های رایتل سرعت اینترنت بالایی دارن.

آفرين
دقيقا من هم يك مشكل اساسي اپل رو سيستم عاملش ميدونم،
دليل فروش منم همين بود

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، از توضیحاتی که فرمودین ممنون ، به گفته اکثر قریب به اتفاق دوستان این تبلت ضعف اساسی به هیچ وجه نداره سرشار از محاسنه ! چه از نظر حساسیت تاچ ، سرعت و پاشخ دهی بالا و عدم هنگ ، صفحه نمایش فوق العاده درخشان و شفاف ، صدای استریو خوب ، امکانات کامل ، نگهرداری شارژ ( کم کم دارم به این نتیجه میرسم نگهش دارم ! ) و تقریبا از تمام جهات عالی هستش ولی خوب با وجود قیمت خوبی که براش گذاشتم کو مشتری ؟! قیمت 1200 فقط تا فردا شب ، اگر کسی پیشنهاد نداد نسبت به قیمت روز یا برمیگردم به قیمت پایه و یا قیمت جدید اعلام می کنم ، راستی من از سیمکارت رایتل و امکانات 3g اون استفاده نکردم و الآن سیمکادت ایرانسل روشه ، به همین دلی در این خصوص اطلاعی ندارم ، اگر از دوستان کسی اطلاع کافی نداره تو این تاپیک مارو به فیض برسونه ، یا علی

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ، از توضیحاتی که فرمودین ممنون ، به گفته اکثر قریب به اتفاق دوستان این تبلت ضعف اساسی به هیچ وجه نداره سرشار از محاسنه ! چه از نظر حساسیت تاچ ، سرعت و پاشخ دهی بالا و عدم هنگ ، صفحه نمایش فوق العاده درخشان و شفاف ، صدای استریو خوب ، امکانات کامل ، نگهرداری شارژ ( کم کم دارم به این نتیجه میرسم نگهش دارم ! ) و تقریبا از تمام جهات عالی هستش ولی خوب با وجود قیمت خوبی که براش گذاشتم کو مشتری ؟! قیمت 1200 فقط تا فردا شب ، اگر کسی پیشنهاد نداد نسبت به قیمت روز یا برمیگردم به قیمت پایه و یا قیمت جدید اعلام می کنم ، راستی من از سیمکارت رایتل و امکانات 3g اون استفاده نکردم و الآن سیمکادت ایرانسل روشه ، به همین دلی در این خصوص اطلاعی ندارم ، اگر از دوستان کسی اطلاع کافی نداره تو این تاپیک مارو به فیض برسونه ، یا علی

tanha moshgelesh nadashtan flashe o 2rbinesh az tab 10.1 yekam zaief tar ax migire man khodam dashtam hamchish alie hafte pish forokhtam ....miDuni BaraDar kasi in gheymat azat namiGire ...?!! vase inke yeki 32 gig o bavasayel gozashte 1200 hanooz nafrokhte kasiyam vaghan bekhad begire azat ono bebine mige ono migiram ...ya khodet begir estefade kon halesho bebar ya ham age vaghan mikha befroshi gheymateto biyar paien tar ba in vaziyat bayad montazer bemoni ona befroshan bad age vaghan kasi khast dast be kar beshe ...ishalal khob befroshi ...shoma up hesab kon 2st aziz ....

mehran777

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد

بنده همانگونه که در پ خ عرض کردم خریدارم.
اما فقط حضوری میتونم تو مشهد تحویل بگیرم. با اینکه در پ خ فرمودید اشنایی این ورا ندارید خواستم عرض کنم اگه بازم کسی رو معتمد در مشهد پیدا کردید بنده هنوزم خریدارم.

موفق باشید

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
tanha moshgelesh nadashtan flashe o 2rbinesh az tab 10.1 yekam zaief tar ax migire man khodam dashtam hamchish alie hafte pish forokhtam ....miDuni BaraDar kasi in gheymat azat namiGire ...?!! vase inke yeki 32 gig o bavasayel gozashte 1200 hanooz nafrokhte kasiyam vaghan bekhad begire azat ono bebine mige ono migiram ...ya khodet begir estefade kon halesho bebar ya ham age vaghan mikha befroshi gheymateto biyar paien tar ba in vaziyat bayad montazer bemoni ona befroshan bad age vaghan kasi khast dast be kar beshe ...ishalal khob befroshi ...shoma up hesab kon 2st aziz ....
سلام برادر گلم ، اول که چشمم در اومد تا تونستم متن پینگلیش شما رو خوندم ، با سواد دست و پا شکسته ما واقعا کمر شکن بود ، دوما که اگر در توضیح این حقیر دقت بفرمائید عرض کردم که این تبلت ضعف اساسی نداره و نگفتم که اصلا ضعفی نداره ( فقط خدا بی عیب و ضعفه ! ) ، سوما عزیز دلم قیمت هر قطعه رو : شرایطی که داره ، گارانتی ، تر و تمیزی ، مدت استفاده و صد البته قیمت فعلی آکش تعیین میکنه و نه قیمت همسایه ، البته هر کس میتونه تو این فروم جنسشون به هر قیمتی که بخواد بفروشه ( جزء قوانینه ! ) و کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره ، ارزون یا گرون ، منم صاحب اختیار جنس خودم هستم و فعلا با این شرایط و قیمت میفروشمش .
در ضمن دوستان توجه داشته باشند قیمت 1200 من تا فردا شبه و بعد از اون مطمئنا قیمت تغییر می کنه ( من از خدامه قیمتش بیاد پائین تا منم قیمت کمتر بدم ولی با توجه به خبرهای جدید فکر نمیکنم ! خبرآنلاین - تبعات ممنوعیت واردات در حوزه رایانه/ افزایش 5 برابری قیمت در بازار ) یا علی .
سلام مجدد

بنده همانگونه که در پ خ عرض کردم خریدارم.
اما فقط حضوری میتونم تو مشهد تحویل بگیرم. با اینکه در پ خ فرمودید اشنایی این ورا ندارید خواستم عرض کنم اگه بازم کسی رو معتمد در مشهد پیدا کردید بنده هنوزم خریدارم.

موفق باشید
سلام دوست عزیز ، پخ دادم خدمتتون . یا حق .

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام برادر گلم ، اول که چشمم در اومد تا تونستم متن پینگلیش شما رو خوندم ، با سواد دست و پا شکسته ما واقعا کمر شکن بود ، دوما که اگر در توضیح این حقیر دقت بفرمائید عرض کردم که این تبلت ضعف اساسی نداره و نگفتم که اصلا ضعفی نداره ( فقط خدا بی عیب و ضعفه ! ) ، سوما عزیز دلم قیمت هر قطعه رو : شرایطی که داره ، گارانتی ، تر و تمیزی ، مدت استفاده و صد البته قیمت فعلی آکش تعیین میکنه و نه قیمت همسایه ، البته هر کس میتونه تو این فروم جنسشون به هر قیمتی که بخواد بفروشه ( جزء قوانینه ! ) و کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره ، ارزون یا گرون ، منم صاحب اختیار جنس خودم هستم و فعلا با این شرایط و قیمت میفروشمش .

shoam dadash bebakhshid tabletam forokhtam laptopam keyboard farsi nadare va bande az on tanbalash hastam :blush: bande ham nakhastam bahaton jang bekOnam elateshOo goftam shayad etela nadashte bashid khedmat mobarak arz kardam 2st aziz ...ishala khOb befrOsHi biyaiem bebinim be moradet ResiDi ...ya Hagh ..;):guitar:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132

shoam dadash bebakhshid tabletam forokhtam laptopam keyboard farsi nadare va bande az on tanbalash hastam :blush: bande ham nakhastam bahaton jang bekOnam elateshOo goftam shayad etela nadashte bashid khedmat mobarak arz kardam 2st aziz ...ishala khOb befrOsHi biyaiem bebinim be moradet ResiDi ...ya Hagh ..;):guitar:

نه قربونت بشم ، کی گفتم شما جنگ داشتی :( ، شرایط رو عرض کردم و علتهارو ;) یا علی .

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام به همه دوستان ، فروش تا امشب ساعت 24 به اولین پیشنهاد 1200 .

به خریدار محترم 48 ساعت مهلت تست داده میشه .

یاعلی .

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
درود، دوست عزیز با لپ تاپ تو امضام تعویض دارید؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
درود، دوست عزیز با لپ تاپ تو امضام تعویض دارید؟

سلام دوست عزیز ، شرمنده ام به پولش احتیاج مبرم دارم ، البته لپ تاپ شما هم خیلی خوب و معرکس ولی من سعادت معامله با شما رو نداره ، یا علی .

با خریدار واقعی راه میام ، یک پک کامل بازی HD هم که پای خودم حدود 20 در اومده هم میزارم روش ، دیگه چی بگم از نفس افتادم
:D یا حق

sinapc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی آقا فردا بیام ببینمش ، شاید معامله شد ، خداروچی دیدی

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
علی آقا فردا بیام ببینمش ، شاید معامله شد ، خداروچی دیدی
سلام برادر ، اگر میخوای تا 5 دقیقه دیگه وقت داری پیشنهاد بدی ، اگر پیشنهاد نداشته باشه با یکی از دوستان قرار گذاشتم فردا صبح به قیمت کمتر تقدیمشون کنم

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام به همه دوستان ، فروش تا امشب ساعت 24 به اولین پیشنهاد 1200 .

به خریدار محترم 48 ساعت مهلت تست داده میشه .

یاعلی .

به این میگن اعتماد سازی و احترام به خریدار
کارت درست دوست گرامی

insins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام اگه هنوز موجوده با گلکسی اس 2 (i9100) تعویض میکنی؟ + سر
یا با Optimus 3D P920 در حد آک 20 روز کارکرده ی دارای 2 سال گارانتی؟ + سر
بهم پ خ بده چون ممکنه تاپیک رو گمش کنم
ممنونم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام اگه هنوز موجوده با گلکسی اس 2 (i9100) تعویض میکنی؟ + سر
یا با Optimus 3D P920 در حد آک 20 روز کارکرده ی دارای 2 سال گارانتی؟ + سر
بهم پ خ بده چون ممکنه تاپیک رو گمش کنم
ممنونم

سلام برادر ، تبلت به دوست خوبم جناب @samad تقدیم شد ( شرمنده ) . انشاءالله مبارکشون باشه . یا علی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا